**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (63)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Alexandru Stefan de Michelle35
Sa fii sanatos si fericit alaturi de parintii tai!

Michelle35, pentru Alexandru Stefan

Eda , pentru Eden

Liviana , pentru Bogdan

Lavinia si Andrei (11 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

doxinu cum a spus cineva poate ar fi bine sa le iei ceva nasilor care sa aiba legatura cu copilul,iar www.google.ro/search?hl=ro&q=rama%20foto%20digitala&meta=" target="_blank">Rama foto digitala cred ca este foarte trendy acum .Poti sa pui poze cu Stefan sau chiar un filmulet.

Razvanel soricel

Kokiy mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by ckristina

graviduta, am pus link ul de la chicco; mai faci comenzi de la laredoute?

Nope, m-am lecuit, poate o sa mai iau la vara, cand or fi reducerile. Dar acum nu, m-am convins de calitatea produselor. Unele merita, dar majoritatea nu. In plus, la LR ai dezavantajul ca nu le poti vedea, pipai, intoarce pe toate partile inainte de a le cumpara, asa cum imi place mie sa fac. Si in Bucuresti sunt cateva magazine de unde poti lua produse similare la preturi similare. Prefer sa dau 10 ron in plus, dar sa nu iau vreo teapa, ori ca e prea mare/mica, ori ca e materialul prost sau nu cade bine. Pana acum m-am scos cat de cat cu hainutele Marei, dar nu cu toate.

Ella, ai fost colega cu Bogdan Dumitrache?

Nici eu nu am vrut sa amplific discutia despre cadourile pt nasi, doar mi-am spus parerea. Nici eu nu am de gand sa le iau ceva la turta. Oricum, nu stiu cine tre sa faca turta, parca nasii, dar nasa mi-a zis ca sa-i fac eu . Acum om vedea, poate nu am inteles eu bine.

Betty, nu stiu cum sa le micsorez.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timur spune:

Gravi, ma bag si eu in seama. Despre care Bogdan Dumitrache vorbiti? Actorul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Graviduta Eu micsorez pozele cu paint, cred ca il ai si tu instalat. Deschizi poza in paint si ai in bara de sus la "Image" optiunea "Stretch/Skew". Iti apare o casuta si modifici in loc de 100% -} 50% la orizontal si vertical. Apoi dai save, dar sa ii dai alta denumire, ca sa iti salveze o copie, ca sa iti pastrezi pozele originale la dimensiune maxima.
Sper ca am explicat cat de cat bine si ai inteles ceva.

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by timur

Gravi, ma bag si eu in seama. Despre care Bogdan Dumitrache vorbiti? Actorul?

Hai ca m-ai facut sa rad, chiar mi-l imaginam pe BD al nostru actor. Nu, este vorba despre un avocat care mi-a fost seminarist de civil, un tip foarte destept si capabil.
Kid, am inteles. Nu stiu daca am paint p laptopul asta, o sa verific, dar am 84 de poze si, sincer, cred ca o sa-mi ia prea mult. Le-am bagat intr-o arhiva si incerc sa le trimit pe mailul comun. Va anunt daca reusesc.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timur spune:

Gravi, chiar este un actor care are acelasi nume si care mi-a fost coleg incepand cu gradinita si terminand cu liceul. Apoi el s-a indreptat catre actorie si eu catre cibernetica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

bety, felicitari ptr umblareata!bravo! merci mult de raspuns, asa fac, l=am luat ieri si il pun ziua, noaptea l=am dat jos, ca si eu sint cu piticii mei, si eu mi-am luat unul ca testez pe mine sa vad

ckristina, merci de pm ti-am raspuns

andrada, merci de raspuns draguta

la multe lunite bogdan de liviana, esti pe ultima suta de metrii pui!

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Gravi,
n-am fost colega cu Bogdan Dumitrache, mi-a fost si mie seminarist de civil, un super tip, un GURU in Civil.
Acum e executor jud.
Dar a fost invitat la petrecerea de 10 ani si asa m-am pozat si eu cu el; m-am inteles bine cu el si imi place foarte mult de el, modest ca toti oamenii de geniu.

Timur, ai fost tare

Mihamora, am vazut pozele din parc, foarte frumoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

La multi ani! Alexandru Stefan de Michelle35

La multe lunisoare!

Bogdan de Liviana

Eden de Eda

Pepsica, nu stiu ce ai facut cu bretzara, celalalt David de aici am vazut ca poarta una maronie si e un copil tare agitat si nu trage de ea. vrei o parere de alta mamica? am sa o intreb pe mama lui..

Doxinu, si io tot rama aia digitala vroiam sa ti-o recomand.

Ma bucur ca au scris fetele despre cadouri, ar trebui sa i le arata soacrei, care nu a reusit sa ma convinga la motz sa le iau ceva, asta dupa ce ii adusesem oricum cand am venit in ro, si atunci le-a luat ea

Mergi la inceput