**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (63)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Ckristina, sparge linkul, ca-l considera reclama.
Betty, n-am mai reusit sa pun poze, pt ca le incarc de pe laptop, prin Zapp, si merge greu. Reusisem sa incarc ceva din Venezuela, dar la final nu salvase decat o poza.
Doxinu, am inteles care era ideea, dar am gasit si eu loc sa defulez . Auzi, daca tot zici ca-s mai fitosi (din cate am inteles, in sensul bun al cuvantului), poti sa le iei ceva de la Sara Blu (mi se pare ca au produse finute, elegante) sau poti sa le iei ceva la fiecare, in functie de ce-i place fiecaruia sa faca, de ex nasei poti sa-i iei un voucher de cadouri sau de SPA, iar nasului tot ceva de gen. Ideal ar fi sa nu le iei ceva ce nu li se potriveste, adica, spre ex, sa-i dai nasei un abonament/voucher la o sala de sport, daca ea nu se misca pana la paine fara masina. Dar cam la cat te-ai gandit sa se ridice cadoul in total? Spre ex, ar fi frumos sa le iei un city break de la o agentie de turism, mai ales daca sunt un cuplu mai liber, adica fara copii sau cu copii mai mari.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

graviduta, am pus link ul de la chicco; mai faci comenzi de la laredoute?

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!

Mergi la inceput

pepsi, ti am trim pm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninutza spune:

Michelle35, pentru Alexandru Stefan , un anishor

Eda , pentru Eden

Lbelciug , pentru Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Buna dimineata!
Imi pare rau ca am starnit discutii cu nasii, dar vorba lui Pepsi, e ziua copilului si nu a lor(sau respectiv botezul copilului si nu al lor, etc..).Oricum, e doar parerea mea, fiecare face cum crede.

Ckristina, am fost la Pitesti ca am vrut si eu cateva ore libere pt mine, si nici nu am avut chef de gatit si alte chestii "pascale".Asa ca m-am dus acasa si am beneficiat de totul de-a gata.Stai linistita cu banii, nu e nici o graba, oricum nu au venit tricourile.Nu stiu cum sa fac sa-l trimit ca eu nu mai vin la Pitesti pana pe 14.05, ori pana atunci intalnirea va avea loc deja.O sa ne gandim la ceva cand vor veni, sau veniti in vizita la Andrei si va aranjati aici :)

Lavinia si Andrei (11 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Graviduta, daca ai micsora pozele ar merge mai repede.

Fata mea aproape merge singura, toata ziua munceste, dar mai cade, sper sa nu cada sa se loveasca rau ca a cazut cu capul de covor dar era moale si nu s-a speriat. si vorbeste de te doare capul, in limba ei de bebe, dar te intreaba si arata cu mana spre diverse lucruri ca ma doare gura sa ii tot explic, deja ma gandesc cand o sa se apuce de vb pe bune ce o sa ne innebuneasca cu intrebarile.

Doxinu, si noi mai cumparam bauturi fine de cadou, ca intotdeauna e bine sa ai in casa asa ceva, dar daca tu vrei cadou care sa simbolizeze ceva, atunci nu stiu.

Betty, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

La multi ani! Alexandru Stefan de Michelle35

La multe lunisoare!

Bogdan de Liviana

Eden de Eda

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

LA MULTI ANI PENTRU VIONIUL ZILEI SI LA MULTE LUNICI PENTRU SARBATORITII ZILEI!!!!!

Michelle35, pentru Alexandru Stefan

Eda , pentru Eden

Lbelciug , pentru Bogdan

Gravi,bettyR,cristina ,acum am de unde alege

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

lavini,la intalnire voi veni cu mihaela;putem trece pe la voi inainte si o 'gatim' pe bianca la tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

LA MULTI ANI!! Alexandru Stefan de Michelle35!!
Sa cresti mare, sanatos si fericit capsunelule!!!

Am reusit si eu sa citesc 2 pagini in urma - doar atat - dar am vazut ca vorbiti de cadou pentru nasi cand fac picii un an. Mie nici nu mi-a trecut prin cap ca trebuie sa le iau cadou... Nu stiam si nici nu cred ca o s-o fac.

Anca & Manu 02.06.2007
Poze1 Poze2
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput