**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (63)
Raspunsuri - Pagina 9
poohy spune:
LA MULTI ANI!!!! cu intarziere pentru:
Jacob de Arthurana!!!
Ana Teodora de Madi!!!!
Mario-Lucade Ileana_marius!!!
si
LA MULTI ANI!!!! pentru azi pentru:
Vlad Stefan de Monicoasa!!!!
Diana Gabriela de Lilky!!!!
Mie nu imi vine sa cred ce multi capsunei au facut un an! Sa fiti fericiti si sanatosi, norocosi si cumintei alaturi de ai vostri! Sa va bucurati de viata si sa aveti tot timpul zambetul pe buze!!
Anca & Manu 02.06.2007
Poze1 Poze2
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
moko spune:
hop si eu, dupa muulta-multa vreme de absenta..mai mult sau mai putin motivata!
in primul rand uram si noi, cu ceva intarziere,
Hristos a inviat!lumina in viata si liniste in suflete!
La multi ani piticilor care deja au trecut pragul I! sa fiti sanatosi si sa aduceti numai bucurie in jurul vostru!
noi suntem bine, putin raciti, din cauza dormitului fara paturica pe noi..asa ca nasul e o continua fantana
Stefanut a ramas acelasi copil dulce, curios si prietenos, cu o singura problemuta- nu poate dormi decat in camera lui si in patutul lui..fiecare deplasare a noastra se transforma in chin cand vine vorba de somn- adoarme foarte greu, se trezeste de zeci de ori..uff, nici macar cumpararea unui patut- tarc nu a fost o solutie! Sper totusi ca pana in septembrie, cand planuim concediul, sa gasim solutia pentru problema noastra!
va pupam pe toti!!
Pepsi spune:
la multi ani ptr diana si vlad multa sanatate sa aveti si bucurii
eu, fac parte din categoria celor care nu le dau nici un cadou la nasi cind va face david 1 an, e ziua copilului nu a lor, desi sint romani sint diferiti, si eu la fel. dau cadouri la fetita lor, si lor depinde de ocazie si cam atit. fiind ziua lui david el va primi cadouri si atit.
mica, esti draguta sa-mi raspunzi la intrebare ca de obicei, colierul este cu efect terapeutic, de la oboseala nu am explicat bine, este un colier care atrage aciditatea si cica ar fi bun in multe afectiuni!printre care otita. lant si bratara de aur au amindoi copii de la parintii mei, da nu le=am pus decit la botez si nici nu le pun, le vor primi cind vor fi mari. merg azi sa iau colierele astea din lemn de alun cu efect terapeutic, sa vad daca merge.merci ptr asigurare, ai primit banii?
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David
Madi spune:
Betty, Poohy multumim.
Vali prin gustare ma refeream la mesele care nu sunt de pranz . La noi sunt cam aceleasi in fiecare azi, doar pranzul mai difera. Adica eu ii dau pe la 11 un iaurt, si seara fructe de la borcanas, sau cereale cu lapte, sau - daca nu a mancat carne la pranz - mamaliguta cu unt, ou si branza. Si ma gandeam sa ii mai schimb meniul, dar nu stiu cu ce
Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a0da9d9a5b58ded6a7a52" target="_blank">PENTRU ANA, LA 1 AN
Asa creste Ana
Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by doxinu
Cine ia cadouri la nasi sunt sigura ca nu o face ca "da bine la imagine" ci pentru ca asa simte.
Sa nu te superi pe mine, dar, in cazul meu, te contrazic. Noi a trebuit de multe ori sa ne "simtim" sa luam cadou la nasi, doar pt ca "chipurile" asa e traditia. Si le-am luat inclusiv la botezul Marei. Este adevarat ca au daruit masa, cum se zice, cu o suma mare, dar si noi le-am luat un cuptor cu microunde. Ca altfel ne-am fi simtit prost. Desi, cand am facut botezul, numai noi stiam cate datorii aveam. In fine. Ideea e ca poate nu e chiar asa cum spune Lavini, adica luam cadoub sa dea bine la imagine, dar nici nu e intotdeana pt ca asa simtim, ci pt ca posibil ca, daca nu le luam, sa ne simtim prost. Repet, asta e in cazul meu. Noi avem nasi mai in varsta (40 si ceva-50 de ani), desi am fi vrut sa punem Marei ca nasi niste prieteni de varsta noastra. Dar am zis sa intrebam mai intai nasii de cununie. Care cred ca au acceptat de voie-de nevoie, dupa cum s-au comportat cu Mara pana acum. Adica prezenta lor s-a facut remarcata prin absenta , iar Mara incepe sa planga de cate ori o vede pe nasa, adica de 2-3 ori pana acum. Si am uitat sa mentionez ca sunt din Bucuresti nasii. So, I rest my case.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
bettyR spune:
Vali, i-am facut analize la scaun ca inca face cu verde si nu e adunat. Cred ca are o digestie incompleta, sau nu s-a reglat inca, asa sper sa fie si nu intoleranta la amidon, ca de asa ceva eu una nu am auzit.
Pepsi, am vazut si eu colierul, daca nu e nervos si nu se trage de el, o fi sigur, dar cand doarme eu una nu i l-as lasa. Am obsesia mea sa nu aiba nimic la gat sau in patut, tot timpul controlez sa nu fie nimic, ii las jucarii mici pe comoda langa patut si cand se trezeste se duce ea si le ia de acolo si se mai joaca cate un pic.
si la faza cu cadourile, asa in general vorbind, de multe ori esti obligat sa iei, vb Gravidutei ca altfel te simti prost. asta nu inseamna ca de fiecare data faci cadouri numai din obligatie, si nu din placere, dar de multe ori asa se intampla.
Graviduta, unde ai pus pozele pana la urma? acuma incep si eu, dar m-ati facut curioasa si ma tot uit in album si nu vad nici poze cu mara mai recente.
Betty, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
doxinu spune:
Graviduta nu-i nici o suparare .A degenerat discutia io vroiam doar sa adun idei de la voi.Fiecare stie cum sa se poarte cu nasii lui si mie mi se pare super O.K. sa nu-i dai la nas daca asa simti sau vei.Io insa vreu sa le dau si nu stiu ce.
Vali5 multumim pentru apreciere!
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
ckristina spune:
doxinu,poti sa le faci un cos cu bauturi mai alese; noi la botez am facut un cos cu bauturi si de dama si de barbati,si noi si vechi,si parfumuri; nasii biancai sunt de varsta noastra,prieteni buni. sau mergi la bam boo,poate gasesti ceva pt casa(au multe lucruri dragute)
laviniiiiiii,sa inteleg ca ai fost in pitesti?????????as fi vrut sa ma intalnesc si eu cu tine,sau sa o tri pe mih cu banutii pt tricou.
am citit acum o poveste asa de trista http://www.acasatv.ro/noutati-acasa/emisiuni/la-povestiri-adevarate-un-bebelus-nascut-fara-intestin-are-nevoie.html
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!
ckristina spune:
uitati ce i am comandat eu biancai azi http://reclama/detalii.php?cod=CH582 (dar de pe site ul chicco.ro,ca i mai ieftina acolo)
ckristina spune:
http://www.chicco.ro/index.php?obj=front&action=produs_detalii&categorie_id=4&subcategorie_id=34&produs_id=502