**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (63)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Pepsi, Vali multumim mult!

Diana Gabriela
Vlad Stefan

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a0da9d9a5b58ded6a7a52" target="_blank">PENTRU ANA, LA 1 AN

Asa creste Ana

Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Mamici cu capsunele mai mari, ce la mai serviti puiutilor vostri pe post de gustare in afara de iaurt, fructe sau branzica?!

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a0da9d9a5b58ded6a7a52" target="_blank">PENTRU ANA, LA 1 AN

Asa creste Ana

Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Salutare si de la noi!
La multe lunisoare pt aniversatii de astazi!

Am vazut intrebarea lui Madi referitoare la gustare, si intreb si eu acelasi lucru.Nu stiu ce as putea sa ii dau in loc de iaurt, ca nu prea mai vrea, cred si eu ca s-a plictisit de atata iaurt.Ma gandeam sa ii mai fac orez cu lapte, dar cum nu pot sa ii pun zahar parca nu ar avea nici un gust.Asta e marea problema, in rest la fructe nu comenteaza, iar cu masa de pranz nu am avut probleme deloc.Astept si eu sugestii.

Noi ne-am tot plimbat de Pasti,cu o tona de bagaje, parca ne mutam.Am despachetat sambata la soacra-mea, am impachetat duminica si am mutat calabalacul la mama, ieri am strans din nou ca sa plecam la Buc.Si toate astea in conditiile unui portbagaj plin pana la refuz la ducere, iar la intoarcere am completat si pe locurile din spate.

Sa aveti o zi buna!

Lavinia si Andrei (11 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Mica, ai nostrii nu sunt de parfum.Sunt ceva mai.....fitosiPlus ca nu le-as nimeri gusturile....offff grea sarcina cu darurile la nasi.......Pentru baietelul lor m-am gandit la un covoras pentru copii,sunt superbe si pe net am gasit o gramada.Mai ramane pentru ei

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Madi, La multi ani! pentru Ana! foarte frumos filmuletul si ce fetita cu codite aveti! Sa va traiasca! Si bravo pentru papa, sa o tina tot asa.

Si Andreea mea si-a revenit cu papa , cred totusi ca, Calcemia ridicata era problema care am inteles ca da anorexie, colici ... sigur a avut efect cele 3 pic de vigantol si magneziu, altfel nu imi explic cum s-a apucat asa brusc sa manance aceleasi mancaruri care i le ofeream si inainte. i-am dat si o sarmaluta mica de pasti. Si ii dau mai ne-blenduit, adica dau numai o tura la robot ca sa ramana mai mare mancarea. eu cum nu mai am voie sa ii dau lactate multe zilele astea, la ora 4-5 ii dau un fruct si la 7-8 supa= legume fara carne.

Chiar vroiam sa va intreb cum fac kk copiii vostrii? Legat ca oamenii mari? ca andreea face mai legat fata de cand era bebe, dar nu f tare si ia culoarea a ce mananca, protocaliu, galben si verde inchis. Noi am facut si analize la scaun si i-a iesit amidon nedigerat, inca nu am apucat sa vb cu dr.

gata s-a trezit, fug la ea ca plange!

Betty, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Am tot vazut ca discutati despre cadourile pt nasi.Noi nu ne-am cramponat niciodata de chestia asta, din motivul asta am vrut nasi tineri si fara fitze, sa nu ma simt obligata sa ma duc cu "plocoane" la ei pt orice motiv, sau ei sa-mi cumpere mie cadou cu orice ocazie.Noi nu le-am luat cadou la botez, ca doar au venit sa boteze copilul, nu sa primeasca cadou.Si nu le iau nici la motz, din acelasi motiv.Le-am dus cadouri atunci cand am simtit noi, cand am vazut ceva ce stiam ca le-ar face placere, etc.Nu imi plac deloc obiceiurile astea care ma obliga sa fac ceva ca "da bine la imagine".

Sper sa nu se simta nimeni ofensat de chestia asta, e doar parerea mea.

Mergi la inceput

Avem si noi AICI POZICI NOI pentru cine are timp si chef sa ne vada.Sunt doar 4

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lavini

Am tot vazut ca discutati despre cadourile pt nasi.Noi nu ne-am cramponat niciodata de chestia asta, din motivul asta am vrut nasi tineri si fara fitze, sa nu ma simt obligata sa ma duc cu "plocoane" la ei pt orice motiv, sau ei sa-mi cumpere mie cadou cu orice ocazie.Noi nu le-am luat cadou la botez, ca doar au venit sa boteze copilul, nu sa primeasca cadou.Si nu le iau nici la motz, din acelasi motiv.Le-am dus cadouri atunci cand am simtit noi, cand am vazut ceva ce stiam ca le-ar face placere, etc.Nu imi plac deloc obiceiurile astea care ma obliga sa fac ceva ca "da bine la imagine".

Sper sa nu se simta nimeni ofensat de chestia asta, e doar parerea mea.

Cine ia cadouri la nasi sunt sigura ca nu o face ca "da bine la imagine" ci pentru ca asa simte.Io vreau sa iau cadou pentru ca mereu i-au luat lui STEFAN lucruri superbe nu doar asa ceva de care sa scape repede si sa-si indeplineasca "functia" de nasi.Sunt sigura ca nu i-a obligat nimeni sa fie nasi si au facut-o din proprie dorinta insa io ma simt prost sa stiu caei vin cu daruri la copil si io sa nu le dau nimic in schimb
De botez le-am dat o icoana superba din argint caci simbolizeaza crestinarea,insa acum de mot nu stiu ce sa le iau ca din cate am citit io luarea motului nu este un ritual crestin ci unul pagan.Deci nu are legatura cu biserica asa ca......de aceea sunt in impas cu ce sa le iau cadou.

minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Madi, nu stiu la ce zici tu gustare, dar iti spun cum fac eu. Andrei are 3 mese solide pe zi, in care imi folosesc si eu imaginatia ca sa ii mai schimb felurile: iaurt cu banane, gris/orez cu lapte indulcit cu miere (lavini) - acum ca a facut un an ii dau cate putina miere, dar pana acum ii faceam fara si manca fara probleme; iaurt/lapte cu biscuiti, piure de fructe amestecat cu gris; de multe ori la pranz ii dau sa manance din mancarea noastra - cand gatesc, inainte sa pun sare, piper, etc, opresc si pentru el (cu exceptia mancarurilor cu carne de porc), sau ii fac piure, mamaliguta, orez in diverse combinatii. Si intre mese ii mai dau sa rontaie un biscuite sau ii dau un suc de fructe.

bettyR, Andrei face kk legat, ca adultii. De ce i-ai facut analize? Avea ceva probleme?

Doxinu, la mot le-am luat cadou nasilor o planta ornamentala, asemanatoare cu asta
Ce scump e Stefan cu mot in varful capului

Am luat motul
Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

LA MULTI ANISORI Diana Gabriela si Vlad Stefan

Salut Burticilor
Sunt sot de Monicoasa
Azi dimineata la 9:30 s-a nascut Vlad Stefan
2900g,
Contractiile au inceput pe la 4:30 iar la 9:30 era gata treaba
Mami si bebe sunt bine (ca dupa o rahianestezie) si va povesteste ea mai multe cand s-o intoarce acasa.
Felicitari celor care au nascut si nastere usoara si rapida celor care urmeazasi taticilor de bebei de burtici de mai iunie: multa bafta si rabdare
Eu ma duc sa
Bafta fetelor
Monicoasa

Buna fetelor!

Sunt Florin, sotul Lilianei.
Am ajuns de curand acasa, totul este ok. Diana are 3,4 kg si 54 sau 55 cm (eram prea aerian atunci, cu Diana in camera pt prima oara, la neonatolog :D). Blonda, nasul Lilianei, fata mea ... gene bune e clar :D
Puteti vedea cateva poze la "poze nastere!", le-am introdus in profil (sper sa fie ok).
In concluzie totul a fost in regula, Lili va pupa!
Bafta tuturor gravidutzelor!!! :)

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote

Mergi la inceput