**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (63)
Raspunsuri - Pagina 7
mica0307 spune:
madi barvo pentru Ana.
kokiy si madi multumesc pentru informatii.
Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
doxinu spune:
Timur io ii acresc ciorbita bine,asa ca la noi,caci lui ii place si papa mai cu palcere cand e acra.La inceput ii punem putin bors dar cand am vazut cat de bine papa cu bors ca la noi i-am pus.
Elteka sper ca ai reusit sa vezi PM-ul meu cu imagini cu tot caci aici pe forum a mers
Mica unde petreceti la turta?Io inca nu m-am hotarat unde sa facem petrecerea si cel mai important CE LE LUATI CADOU LA NASI?Stiu ca nu se ia dar nasii nostrii intotdeauna au cheltuit mul cu STEFAN si m-as simti prost sa nu le iau nimic.Imi tot storc creierii si nu stiu.De botez le-am luat o icoana superba din argint dar acum??????nu am nici o ideee.Fetele ma puteti ajuta?
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
kid spune:
Diana Gabriela de Lilky
Vlad Stefan de Monicoasa
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
kid spune:
Lilky Ce mai faceti? Ai trecut putin pe plantatie, dupa care ai disparut iar. Mai spune-ne despre voi!
doxinu Noi ii vom face nasilor cadou un album cu poze ale juniorului. Si m-am hotarat sa nu ii facem petrecere foarte mare juniorului, in nici un caz doua petreceri, cum vor nasii. Mie mi se pare aiurea sa le iau cadou de mot diverse lucruri pentru casa, pentru ei sau orice nu ar avea legatura cu finul lor.
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Pepsi spune:
la multi ani mario si ana sa fiti sanatosi si sa aveti parte de multe bucurii
androix, la multe lunite" si ptr tine, sa fii sanatoasa si sa ai multa fericire alaturi de frumoasa familie
cu urlatul in masina, amindoi copii mi-au urlat pina pe la 5-6 luni de nu mai imi venea sa ies, si aici e musai sa stea in scaun si cu bretelele strinse pe ei!in timp a trecut de la sine, nu am facut nimic la amindoi
ptr cirstea, ti=am dat si pm eu scutecele astea folosesc la baie, nu iese nimic prin ei
http://www.littleswimmers.com/na/
ella, tare frumoase pozele, e un scump bobita, sint 2 poze in care e tare ginditor si-ti seamana, e blondut, m-au dat gata florile, la noi abia ce s-a facut putin mai bine si miercuri iar poate ninge....
mica, nu stiu cum e cu turta dar cred ca depinde de regiune, de ex am fost la niste familii care sint din moldova si seamana cam cu ce s=a scris, da fara nici o galeata. la dominic de ex i-am taiat motul, adica nasul, l=am pus pe un ban de argint, si si=a ales pe o tava de toate.
am tot cautat in disperarea mea remedii ptr otita asta si am cazut peste niste coliere din ambra(chihlimbar) si alun ptr bebei!
INTREBARE
stie cineva ceva, ati folosit asa ceva la bebei?
http://www.avellana.ca/index2.php?page=detail&ID_sousCat=2&ID_produit=102
mie una mi-e frica sa nu se spinzure, dar la cit o trage cu otita aia de mai bine de 1 luna jumate, si e inca pe antibiotic.....as pune colierul ala ziua cind il vad ce face si cum, ei zic ca=s f securitare, ca nu se rup, ca este un nod dupa fiecare bila, etc, sau sint bratari sa o pun la picior.
imi cumpar si mie una sa vad daca e ceva.
umblu mult sa pun la punct totul inainte sa incep munca, avem ceva reparatii la casa, si-mi petrec timpul ramas cit mai mult cu sufletele mele de baieti!
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David
Alyna24 spune:
Hristos a inviat tuturor!
Am revenit si noi acasa aseara dintr-o minunata plimbare la Constanta de Paste unde a plouat tot timpul de sambata noapte pana ieri cand am plecat.Deci....minunat de stat in casa.N-am fost nici la biserica....doar intr=o vizita scurta duminica la niste cunostinte si ieri la tara unde e tata si la verisoara mea.Din ziua de Paste David a inceput cu crizele de dinti;incepe sa iasa primul de jos.Nu-i intri in voie cu nimik.Se mai trezeste si noaptea si urla 10 min de te sperie apoi adoarme in suspine.Azi-noapte, surprinzator a dormit neintrerupt de la 22 la 7.30.
Luam si noi motul lui David cred ca pe 11 Mai asa ca.....cele care au baietei mai mari?Exista alt obicei decat la fetite?Stiam si eu de faza cu banutul prins in par si de tava cu de toate!Altceva?
Pupici la capsunici si "la multe lunici sarbatoritilor'!
Am pus si cateva pozici si filmulete de zilele astea:AICI
PETRECEREA DE 1 ANISOR
PAPA BUN
doxinu spune:
la multe lunici sarbatoritilor nostrii de azi!!!!!!!!
Diana Gabriela de Lilky
Vlad Stefan de Monicoasa
Kid da, nici noi nu vrem petrecere mare facem ceva cu parintii si nasii.
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
mica0307 spune:
doxinu nici noi nu am hotarat exact ce vom face. Adica ori totul acasa, ori rupen turta acasa si apoi mergem la o terasa.
Cadoul ne-am gandit la cate un parfum pentru nasi si jucarii pentru cei 2 baietei ai lor.
pepsi nu am asa ceva pentru Maya. Mama i-a cumparat bratara si lantisor la botez dar nu i le-am dat pana acum. Am trimis mail la agentie sa faca asigurarea.
Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Vali5 spune:
Hristos a inviat!
Zilele astea am fost mai mult plecati, ba la nasi, ba la parinti, dar ne-am simtit super si acum ne relaxam. Sotulica e toata saptamana acasa
Lui Andrei i-a spart de tot gingia primul dintisor si cred ca ii da si al doilea ca e umflata rau gingia in partea cealalta si el e tare marait + ca face kk imprastiat , dar noaptea doarme bustean. Bine ca nu urla noaptea ca mie de asta mi-era frica, de nopti albe.
Madi, sa-ti traiasca minunea de 1 anisor! Sa fie mereu sanatoasa si viata sa ii aduca numai bucurii!
Am luat motul
Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007
vas spune:
Hristos a inviat!
Am vazut ca ati petrecut fiecare pe unde ati putut.Bravo!
Ella imi pare tare rau ca nu ati mai plecat la munte.
La noi situatia a evoluat in bine din momentul in care am lasat-o singurica in spate. Cand stateam cu ea imediat se cerea in brate, acum sta cumintica si asculta muzica, nici macar jucariile nu le mai vrea. E tare linistita ca ne vede pe amandoi in fata si stie ca suntem cu ea.
Didi, dar in cazul in care se face intuneric, incepe si ea sa planga pana o ia somnicul. Saracuta, cred ca nu intelege de ce nu aprindem lumina.
Eliza e indragostita de muzica!!!!!!Cum aude muzica (dar nu manele, cred ca nu o impresioneaza stilul) e cu mainile sus si se misca in toate partile. Am reusit sa o filmez, e figura mare. Are si cateva melodii preferate pe care si daca le aude in oras incepe sa se miste in carucior.
Ieri a fost si ea stresata putin ca au inceput sa apara musafirii pentru nunta de sambata a cumnatului meu si e cam agitatie. Dar sincer nici lor nu prea le pasa daca le spun sa vorbeasca mai incet ca micuta mea doarme. Are nevoie de somnicul ei de fiecare zi nu de rasete si zgomot. Va fi tare greu saptamana asta dar bine macar ca pe timpul nuntii va avea cine sa stea cu ea acasa ,( mi-am chemat o matusa tocmai de la Cluj sa stea cu ea peste noapte) ca altfel trebuia sa o iau cu mine acolo la sala si nu cred ca ar fi fost bine pentru ea.
Gata, va pup ca plecam.
LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!!
Vlad Stefan
Diana Gabriela
Sunt mamica
poze
13.05.2007