Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (31)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Asa, am revenit... Am vazut poze de AJ si bebitza Emma, dulci foc americanii astia, hehe! Poate s-or intalni ca le-ar sta bine impreuna...

Eu scriu mai pe fuga, asa, ca tre' sa ii pregatesc baita...

Trecem peste al treilea prag de crestere de la 3 luni ... Da' se vede ceva ceva, cel putin in lungime... Am constatat ca o salopetica ce ii venea decent saptamana trecuta acum nu il mai incape... Horray! Sper sa fi luat mai bine in greutate zilele astea, sa nu ne mai ameninte doc cu formula, nu ca i-as da, orice ar zice... Cat despre diversificare, eu o sa urmez sfaturile alea din articolul postat de Ereena parca, cand bebe nu s-o mai batsai asa, fara directie, si o sti sa inghita ca lumea din lingurita, atuncea...

Ah, uitasem sa va spun de cele doua victorii inregistrate: ieri s-a rostogoli! De doua ori! La-m pus pe burtica si intr-o secunda a fost pe spate, nu mi-a venit sa cred, am crezut ca l-am pus eu cu o manuta sub el si s-a rasucit natural.... L-am mai pus o data si iar... Pe spate si radea la mine... A treia oara, cand am vrut sa il filmez, n-a mai facut... In schimb, i-am facut filmulet cand - acum vine ce-a de-a doua victorie, inregistrata azi - si-a descoperit manutele... Cum? I-am pus o zanganea in mana si s-a prins ca o poate controla! A fost asa de sweet! O sa vedeti in clip... Nu mai pot de el, prajiturica lui mamiiii!

miri, me sorry de atatea belele pe capsorul tau blond si frumos... Da' lasa ca exista o balanta naturala si cine stie ce pot tragi la loto, hehe!

Va pup pe toate, revin mai tarzior, ma duc sa trag o tigara , ii fac baita si ii dau papa lui Baby C. si apoi vin sa stau cu voi! Va imbratisez!

Filmuletse cu iubirea lui mami
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

gratiela ati facut o gramada pe drum. e bine ca ati ajuns ok si ca tudorashu si ozi au fost cumintei.

cat despre megan .. cunosc situatia .. si noi tot 4 circulam in el - eu, sotu, bb si socrella .. il burdusim de tot .. exploatam fiecare locsor liber ptr a mai inghesui ceva .

mitsule hurrahh ptr rostogolurile lui bebe C!!! dar si ptr ca a inceput sa tina jucarele in manute!! si uita de formula aia. bebe e superrr la varsta lui!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Buna seara zuzici!

Ce atmosfetra de sarbatoare pe aici! Deja imi miroase a casa de oameni asezati, care stiu sa pregateasca Pastele! Ma rog, va dati seama ca nu e vorba de casa mea ci de o casa ideala...Cert e ca pe aici lumea pleaca in provincie, se schimba retete, se anunta doar vestile bune...e de bine, imi place!!!

La Multi Ani clopoteilor sarbatoriti astazi, lui Dimitrakis si, nu in ultimul rand, lui Doculet drag! Numai fericire!!!

Si eu m-am pus in miscare in seara asta putin, dupa ce astazi la un moment dat am avut un moment de...descurajare, sa-i zic. Asta din cauza ca sunt epuizata fizic (somn putin, hidratare-prost, mese pe sponci) si psihic (ultimele zile cam cu urlete, luptele cu mandra sa pape la san, teama ca imi pierd laptele). Dar am papat zdravan dupa ce ne-am intors din parc, am luat o lingurita cu polen , am baut cateva cani cu ceai de lactatie si parca m-am simtit mai bine. Ins eara asta am spalat muuuulte vase, niste bibe pe care le-am si fiert, am facut o salata mare si un orez (basmati, preferatul meu - e si gata in 10 minute ). Acum tocmai a intrat in casa sotul meu, papam bunatatile si trezim puicuta sa ii facem baie.

A! Am vazut pozicile frumoase-frumoase ale lui AJ, Ema, Mihai Alexandru...felicitari mamicilor, puii vostri sunt niste scumpici!

Ma retrag, va urez o noapte linistita, si mai lunga decat am prins eu in ultima vreme! Pupici la zuzici si bebici!

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

helo!

incep cu piciorul vedeta, ushor verde, ushor umflatel, cu dureri sporadice:) care, manca-l-ar mama, m-a sprijinit sa curat sufrageria, bucataria si baia. dormitoarele, sa ma ierte doamne-doamne... nu fu chip. ca mis e facu lene:)) deci piciorul tine la tavaleala deocamdata. sper s anu am maine surprize ca tre sa mergem la un botez...

stancutsa, pusici! azi si eu am mancat orez, inainte si dupa ciocolata:)) somnic usor, suntem amandoua in aceeasi oala cu somnul:(
anji, deci nu e bun cadoul tau... laptopul te tine departe d enoi! ia... un wireless ceva, o sa-ti mearga mai cu spor!

ellenutsa, am luat ingredientele. a dar stii ce fac? numai jumate cantitatea cu 3 oia, ca si asa imi ajunge frateeeeeeee, se fac eun tort urias!

mitsule, ma crezi ca in toata beljia asta inca n-am gasit o sdranganea calumea pt sacha:( ciuda mi-e!

ceska, nici io nu tin Pastele in mod deosebit... l-am tinut pt mama pe celalat. asta e asa, un ou roshu si voie buna. dar cu piciorul zdruncinat... ca ma intrebai de carnet:1. nu-l am deloc. si beljii nu ma obliga direct, dar 1 din 3 oferte d emunca stipuleaza proprie masina si permis de conducereB. 2: la aeroport voi fi - de-mi ajuta Cineva pe Sus - check-in agent. d-ama de ia bagajele la check-in, zambeste frumos la imbracare:) nu cred ca e ceva sub nivelul meu, dar nici ceva ce-am sa fac o viata. pt moment e ideal pt ca e la juma de norma la care poti adauga suplimentare. in plus, te specializeaza pe banii lor, si asta ma face sa ma simt mai putin proasta - in perspectiva - decat daca m-ar pune in balanta cu alta profa de engleza. dar pana acolo... trebuie sa trec de teste. si cel mai dur test, va fi... cel de flamanda:(

fetelor, va doresc un PASTE FERICIT scaldat in LUMINA DIVINA, cu oameni dragi alaturi de voi, cu inimi generoase imprejur, cu voie buna si sfintenie, cu soare mult si ganduri senine!

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

grati.ela, u go, girl!

Ellenuta, tenx, sa stii ca ti-am furat ideea cu lingurita, ca mi se parea geniala (am observat ca bb apuca in manuta obiectele mai subtirele), dar nesimtitu' de webshots nu-mi incarca filmuletele ... De cateva zile am inceput sa i fac lui bb baita cat mai repede, caveam acum 3 filmulete a cate un minut si un pic, unul mai mic de 1 min., da' nu le ia... Of, mai incerc la noapte...

miri, trebuie sa gasesti, nu are cum! Si eu i-am luat una insipida, de la Disney, nu e colorata viu, e un galben deschiiis cu un bleu invizibil, dar daca zangane o vede Sa vezi ce frumos o apropia si o indeparta de nasuc, si-o punea pe fatza

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Buna seara zuzici!
Am intrat si eu mai pe fuga, ca tare as vrea sa dorm, dar sa vad dc ma lasa si printzesa...
Monica!!! Sa ne traiesti, sa fi sanatoasa, sa-ti dea Dumnezeu tot ce-ti doresti si sa te bucuri toata viata de ingineru' tau cel mic!
Dimitrakis!!! Sa fi sanatos, voios si sa-ti bucuri tot timpul parintii!
Noi maine dimineata plecam la mama la tara, asa ca vreau si eu sa va urez PASTE FERICIT!!! Sa petreceti fericiti alaturi de cei dragi si sa aud numai de bine cand revin!

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Of, mi-am facut si eu cont pe youtube si astept sa se incarce... Greu, dom'le, greu...

Aaa, voiam sa va spun ca, coincidenta au ba, Cola mareste productia de laptic... La mine cel putin... Dar nu va mai spun Ca numai eu stiu prin ce am trecut in seara asta cu bb mic... Daca nu a plans sa faca un amarat de kk, insotit de o "mitraliera" de partsuri... Ooof, micul meu! Mi se rupea inima de el... Da' am facut si noi kk in cada Poate jucam la loto maine... Hihihi!

Povestea nasterii
Ne facem mari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

seara buna!

ma ustura ochii si nu stiu cat o sa dorm la noapte dar vreau musai sa stau macar un pic cu voi. missed u!

desi mai e putin si se gata ziua, vreu sa-i urez si eu LA MULTI ANI monicai-doc! sa fii fericita, sa te bucuri de flacaii tai si sa crezi cu toata puterea ca in curand toate problemele se vor transforma in experiente benefice si, intr-un final, in succese.

ramona, imi pare foarte rau de veste cu analizele...sa dai de veste cand ai un raspuns final. tin pumnii sa fi fost o greseala iar bebe sa fie sanatos.

tina, scuze ca raspund abia acum dar n-am intrat pe forum pana-n clipa asta...ma intrebai de debutul dermatitei atopice...da, a fost cam cum descrii tu. dar au existat si episoade care-au inceput cu puncte mici rosii care s-au unit si au format o pata care-a devenit, ulteiror, aspra.

si io-s cam ingrijorata zilele astea pt ca am impresia ca ii curge un lichid din ureche. pe peretii pavilionului sunt zone cumva lipicioase si niste cojite galbene, asemanatoare celor de ceara, doar ca mai moi. am si mirosit, de fapt tot cu nasul in urechea lui stau, de ieri, si nu mi se pare ca miroase urat, cum cred ca ar mirosi o infectie. plus ca sunt momente din zile cand depistez chestia asta si altele in care urechea arata absolut la fel ca cealalta. nici nu stiu ce sa mai cred. jumatate din mine-mi spune sa nu fiu paranoica si sa vad ceva grav in orice imi rasare. cealalata jumatate-mi spune sa nu iau prea in usor lucruri care s-ar putea dovedi grave. bine, povestea vietii mele, sa fiu rupta-n doua. :-) sper sa ma dumiresc in curand si, mai ales, sper sa nu fie nimic. nu cred ca e otita pt ca nu da semne ca l-ar durea in jurul urechii, unde il tot apas de zor ca sa ma conving. ar tipa daca ar avea asa ceva, nu?

bishule, cand pui filmuletul cu victoriile lui c?

irina de bebe rares

http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

pupici si SARBATORI FERICITE zuzelor care-si duc clopotetii in provincie zilele astea!

grati, felicitari pt reusitele la drum lung (cea a ozanei si cea a lui dudu)!

irina de bebe rares

http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Mergi la inceput

miri, imi place de piciorul tau, bun baiat! Si la ce botez te duci tu maine? Adica... Cunosti asa de indeaproape oamenii pe acolo incat sa te invite la botez? O sa te faci frumoasaaaa ? Sa pui poze, neaparat!

Cred ca "aventura bruxelleza" o sa o aman putin, probabil va fi prin toamna, dupa sesiunea de restante Ca am uitat un mic amanunt... Pasaportul lui bby C. ... Trebuie facut la Ploiesti, si cum acolo ma duc in we si de sarbatori cand la sectia de politie e inchis, evidement... Na! O sa il fac la vara, cel mai probabil. Ca dupa vacanta asta eu incep... Of, incepe chinul! Partiale, verificari, colocvii, apoi sar direct in sesiune... Apoi practica si abia apoi mai respir... Dupa care trece vara asa de repede! Dupa cum bine stiti... Si vine cealalta sesiune, care nu va fi deloc usoara... Ca cineva lenes si delasator are o carutsa de restante! Ufa! Na, ca am scos tot naduful din mine!

Povestea nasterii
Ne facem mari!

Mergi la inceput