Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (31)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

irinouka, nici pe C. nu-l durea urechiusa... Ca era infectia numai la urechea medie, nu ajunsese la timpan, dar scurgerea era urat mirositoare si un galben puternic, altfel decat cerumenul, adica galben clar, nu spre portocaliu. Cat despre filmulete, stau de muuult timp sa se incarce un amarat de film - ah, iete ca se incarca! Asta e primul, e mai vechi, cand a inceput C. sa gangureasca de zor, si i-am facut si eu, sa am amintire . Sper sa le incarc si pe ala cu lingurita si pe cel cu zanganica tot in noaptea asta, daca nu mi se uraste de sistemu' lor...

www.youtube.com/watch?v=JEhKzK2CwhE" target="_blank">Aici este primul filmulet... O sa pun un link nou la semnatura dupa ce termin cu toate...

Filmuletse cu iubirea lui mami
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

stancutza draga de tine .. nu poti sa te lasi batuta!!! trebuie sa ai grija de tine, sa papi, sa dormi bine, sa te odihnesti pentru lapticul printesei. eu, de exemplu, imi fac dimineata o sticla de 2 litri de ceai ptr lactatie si beau in loc de apa! mai imi iau si in parc.

miri uff tu nici beteaga nu te lasi de treaba!! bine ca s-a indurat de tine piciorul si ti-ai facut smotruiala prin casa. lasa ca nu vine soacra in control .. ai vazut ca din cantitatile alea ies 2 torturi ... Doamne ce bunatati! abia astept sa fac

mitsu de ce nu incarci pe webshots filmuletu?? cat despre cola .. hmmm .. nu stiu daca mareste productia .. ce ai mai papat??

zuzele si clopoteii

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Buna zuzici.
Pe fuga intru si eu, sa-i urez

-LA MULTI ANI, FERICITI !!!! MONICAI[/b[b]]-DOCULET-DE-CAP-SI-SUFLETE

si LA MULTI ANI! lui Dimitrakis la implinirea varstei de 5 anisori. Sa cresti mare,sanatos si voios puiut.

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

Mitsule, fa-ti cont pe photobucket.com...incarca destul de repede.

Am incercat si eu intr-o seara sa pun filmuletele pe webshots...cred ca de vreo 10 ori si nu mi le-a luat.Asa ca am renuntat.
Pe photobucket mi le-a incarcat fara probleme.

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
FILMULETE ANDREW-JOHN
My silly cats
Cum crestem

Vali

Mergi la inceput

Ellenuta, am mancat the usual, outze si paine cu unt la micu' dejun, vreo 2 banane intre mese, la pranz KFC , iar banane si mere, un rulou cu feta de la TipTop (mananc des si nu are niciun efect) si cam atata pana acum, ca bb m-a tinut in priza toata ziua... Acum ma duc sa imi fac o salata bulgareasca... Treaba cu Cola e de mai demult, am mai baut dar mai putin, de fiecare data mergea treaba mai bine acolo, da' azi am baut un litru ca nesimtita si imi plesneau tzatzele, eu zic ca de la aia e... Nu stiu, cel putin la mine asa e,... Acuma sa nu va apucati sa beti, mai ales daca bebeii sunt sensibili, ca al meu a avut la gaze si a facut imprashtiat toata dupa-amiaza, sarmanu'... Si nu e nici de la KFC, nici de la mere & co., ca d'astea pap in ultima vreme mai mereu si nu face mai urat ca inainte...

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

miri, eu zic ca e meserias jobul de la aeroport. cred ca o sa te amuze, sincer, si ca vei fi funny. poate nu o viata-ntreaga, vorba ta, dar mi-ar placea si mie! in general, mi-ar placea sa lucrez in servicii. sau mi-ar fi placut, ca deja e prea tarziu iar eu prea comoda. de fapt, ordinea e inversa. :-)
sa ti se refaca oiciorul cat mai repede ca e tare nasol sa fii sontacaita, chiar daca poate fi o buna ocazie sa pasezi din responsabilitati. poooop

irina de bebe rares

http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Mergi la inceput

Ellenuta si noi avem ceara aceea galbejita prin urechiusa...un fel de cerumen sfaramat,caci mai bine nu ma pricep sa explic...si m-am gandit si eu la otita si-l tot apas pe Andrew imprejurul urechiusii,sa vad daca-l doare sau nu...dar el nu da nici un semn. Nu miroase... e doar..acolo... si o curat zilnic cu un betisor de urechi.

L-am mai prins totusi pe Andrew ca...se " scarpina" sau isi baga degetul in ureche, dar nu-mi dau seama daca e intentionat sau ..doar nimereste cu degetul acolo.
Acum m-ai pus pe ganduri.

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
FILMULETE ANDREW-JOHN
My silly cats
Cum crestem

Vali

Mergi la inceput

Ellenuta, pe webshots de care eram tare multumita, l-am si laudat pe aici, imi tot da internal error, desi filmuletele sunt mici...

Honey, nu mai stau sa imi fac 1000 de conturi... Merci de pont, da' m-am apucat sa incarc pe youtube, ca am cont mai nou acolo, am si pe flickr, si pe webshots, unu' pe photobucket si pe picasa imi mai trebuie si o sa fiu femeia multi-cont... De-ar fi in $ macar! Nu stiu ce am azi, de's materialista.... Vad numai $ si poturi peste tot! Ha!

Povestea nasterii
Ne facem mari!

Mergi la inceput

Chiar, voiam sa va spun ca incep sa mi se schimbe gusturile treptat... Daca inainte mancam micul dejun cat mai dulce - briosa cu machiatto sau lapte cu ChocoBalls, sau corn cu miere si iaurt cu fructe etc. etc. , acum o dau pe branza, oua, unt, carne, treburi sarate... De ce oare? ca tot am nevoie de dulciuri, de energie, in general... Curios...

Povestea nasterii
Ne facem mari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

honey, eu ziceam de ureche. :-) aia cerumenumul ala sfaramat e ok. avem si d'ala, dar la urechea cealalta. :-) eu ziceam de o forma ceva mai lichida. da' nu complet lichida, ci mai degraba vascoasa si lipicioasa.

bishule, da, acum citesc si eu ca se poate sa nu-l doara la anumite forme. si nici febra nu are. dar, soune-mi, lui baby C ii curgea "efectiv" din ureche? adica murdarea caciulita sau cearsaful? ca la asta micu' nu se-ntampla asa.

irina de bebe rares

http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Mergi la inceput