Gravidute si mamici de Cluj- 75
Raspunsuri - Pagina 9
balaceanu_l spune:
Hristos a inviat!
Ioananu fi suparata
=>
nu esti singura o ai pe Sara si poate cine stie o sa iti gasesti perechea potrivita in curand
.Fi tare mami si ai sa vezi ca lucrurile se vor schima in bine de la sine.Citatia ar fi primul pas important.Nu te lasa intimidata, el oarecum o sa profite de asta.
Avem dinte!!!
Loredana-Bianca
Alexandra (16.10.2007)
Ne votati si pe noi pe Dc pagina 24 e in rochita de craciunita
Ne mai votati o data,va rugam
Varsta Alexandrei
Alexandra Ioana Printesa noastra
RAMONELLA spune:
CRISTOS A INVIAT!!!!
ALEXIA LA MULTI MULTI ANI FERICITI!!!!SA FI SANATOASA SI TOT CE-TI DORESTI SA TI SE INDEPLINEASCA!!!!
Asiza,La multi ani si tie!!!
Cristina am vazut pozele cu scumpetea ta!!!!E o frumoasa!!!!Sa va traisca!!!!!Te cred ca ti-e greu si esti obosita saraca de tine,sunt sigura ca cu timpul va trece,va fi greu ,dar macar nu vei mai fi atat de obosita.Cum merge alaptatul???
Meli cand pleci la mare???Sper sa aveti vreme faina,va la cum am vazut ca este acuma...
Ioana fi tare!!!Sa nu cumva sa te injosesti in fata lui!!!Auzi???Nu te merita!!!Iti doresc sa-ti gasesti linistea si fericirea cat mai curand.
Lore cum mai e David cu raceala???
Paula m-am vazut.
N-am stiut ca a aparut,ca mie mi se deschide direct pagina cu forumul.Au luat poza de la concursul clipe de viata.Da imi place,nu ma asteptam.![]()
Daca vreti sa ne vedeti,uitati-va aici fetelor.
www.desprecopii.com
Vaiii,ce micuta era Beiuta.Mance-o mama.![]()
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj
Povestea nasterii
elenuta23 spune:
CRISTINA bine ati venit acasuca, felicitari si sa te bucri pe deplin de prichindei tai, sunt minunati amandoi, Daria e o minune de fetita , o dragalasa iar Vlad parca e un macho cumsta el si are grija de surioara lui.
balaceanu_l felicitari pt dintisor.
azi am sosit de la tara am facut baitza pe Dragos l-am pus la culakre k e super obosit, a fost foarte frumos mai ales k azi dupa 5 ani de cand sunt cu clau m=a dus si pe mine la Manastirea aproape de satul lor, nu va spun aam ramas fara cuvinte ce frumos e, superb merita sa mergeti sa zitati daca aveti posiblitate , Manastirea se afla in jud Salaj Manastirea Stramba.
avem si noi inca un dintior [dinte] jos
o sa pun mai tarziu poze facute sa vedeti ce frumos e la manastite.
Baita lui Dragos iubirea mea Dragos 9 mai2007
poze cu Dragos
Morgano spune:
Am avut un paste de cosmar, cu venit de la munte in noaptea de inviere cu iris sufocandu-se si ana cu febra peste 40 si vomat tot in masina, (din senin ambele) ne-am intalnit cu salvarea la 15 km de cluj, iris nu se oxigena suficient, am crezut ca imi moare in brate, ana era cu febra imensa si vomata toata... sunt si acum bolnavioare si mi-e tare greu. tati si cumnatu au mers la cabana dupa bagaje, au umplut 2 masini mari.... eu perind intre re-facut bagaje si urgenta (deja am pile la 112), ana e acum mai bine insa i s-au dublat dozele de antitermice, antibiotice...
deci: avem de oferit 2 locuri la 4* plus all incluissive in albena, la hotel kaliakra in9-16 aug. Noi avem asigurare storno, oricum recuperam tot, insa poate vreti careva oferta
Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)
RAMONELLA spune:
Delia offf,prin ce ai trecut!!!Nu-mi vine sa cred.Chiar m-am gandit azi la tine,caai prins vreme frumoasa la Belis.Dar pe cand colo...Dar ce s-a intamplat cu ele???Asa din senin???Cum sunt acuma???Sunt bine???Vaii,m-au luat toate frigurile...
Loredana felicitari pentru dintisor!!!
Elenuta si eu asa m-as duce la o manastire.Toata viata mi-am dorit.Mi se pare un loc atat de special,nu stiu cum sa explic.De abia astept sa pui poze.
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj
Povestea nasterii
anca.b spune:
Hristos a inviat! Sper ca ati avut sarbatori fericite!
Delia, imi pare rau de fetite! dar oare ce s-a putut intimpla? nu ti-au putut spune doctorii de la ce au facut reactiile aste?
Cristina, am vazut poze cu mica minune. si cu cea mai mare. sa-ti traiasca si sa creasca mari. sint superbi amindoi!!!
Alexia, la multi ani, iubita!!!!
Meli, la muti ani! sa fii fericita si sa uiti de toate necazurile!
Andreea, sa o saluti pe Kitzy si din partea noastra. te asteptam cu vesti. si poate si poze???
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
elenuta23 spune:
vai tu, delia din ce cauza oare??? imi apre rau de tot pt ce ti se intampla, pana nu ai copii ns ce inseamana sa suferi pt ei. cred k esti necajita rau pt ele parca sunt in lokul tau asa stare m-a luat, imi amintesc de miercuri cum a cazut Dragos din patut si nu am fost buna de nimik si acuma inca mai sunt suparata mai ales k se loveste mult la cap si nu ii bine. va dorim sanatate multa multa
ramo e superb , eu ma regasesc si imi da o stare de liniste acnd merg la manastiri si mi-am luat multe de acolo inclusiv un cd cu pricesne pe care nu ma satur sa il ascu;lt. CINE VREA CD CU PRICESNE II FAC CU CELL MAI MARE DRAG
Asiza,La multi ani si tie!!!
AM PUS POZE NOI LA SEMNATURA SI APARE SI MANASTIREA
Baita lui Dragos iubirea mea Dragos 9 mai2007
POZE NOI
CristinaGoji spune:
LA MULTI ANI MELI
Ramo, Anca, Elenuta - saru'mana
Ramo - nu alaptez![]()
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
Victo spune:
ioi..delia..imi pare tare rau..dar ce s-o fi intamplat cu micutele???????mai ales irisuca??????
pupam fetitele bolnavioare si mamica suparata.
deci bine m-am gandit eu..nu plec in concediu anu asta...las ca n-om muri..
au mancat ceva?asa deodata amandoua...
no..cristina...da unde-i lapticul??? baga pompa..ceai de fenicul chimen anason..copilu mufat...eu tare ma bucur ca in final am reusit sa pastrez lapticul si bb a fost cuminte si nu a renuntat, desi mai avem si 2 mese cu lapte praf.
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)