Gravidute si mamici de Cluj- 75

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Meli,La multi aniiii!!!!!!!Sa fi fericita,sanatoasa si tot ce-ti doresti sa ti se indeplineasca!!!!!

Delia ce fac micutele????Cum se simt???

Cristina cum crezi tu mai bine cu alaptatul.Stiu ce ai patit data trecuta.Si acum cred ca esti foarte obosita.Nu-i nimic,cresc foarte bine si cu lapte praf.Decat sa fi terminata fizic si pshihic,sa fi ca un zombie,si dupa aceea sa nu te poti ocupa de nici unul,mai bine asa.Nu-i nici o tragedie ca nu alaptezi.

Elenuta am vazut pozele!!!Foarte frumoase,intradevar.Sper sa ajung si eu la o manastire.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Buna dimineata si de la noi!

Cristina,Anca-mersi mult fetelor, sunteti niste scumpe

Cristina-cum de nu alaptezi?ti-au oprit lapticul?daca asa a fost sa fie, nu te stresa, si piti a crescut cu lapte praf si uite ca e o sanatoasa si nazdravana. creste pitica.

Ripley-vai, saraca de tine, cred ca muream de groaza, bine ca ati trecut cu bine. offf, ce concediu nasol, si eu care scriam ce fain ca mergi si te mai relaxezi. si de ce sa nu mergeti in august? pana atunci e mult. din cauza asta?MULTA SANATATE!

noi cred ca mergem iar la cabanuta, va pupic, mai pove seara.o zi frumoasa tuturor!

Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Ramo-mersi scumpi, sunteti tare dragute

Mergi la inceput

Ramo-m-am uitat si eu la poza cu voi trei, hihi, ce dragut. chiar era cat o furnicuta buburuza ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Salut, fetele!
Slabuta miscare pe aici! Ati iesit cu toatele la plimbare?

Eu acum ma pregatesc sa scot a doua tura de haine de la spalat si sa-i fac biberorul lui Stefan. Voiam sa ies la plimbare dupa asta, insa vada ca s-a innorat. daca iese din nou soarele iesim in parc vreo doua ore.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balaceanu_l spune:

Salut fetelor,
La multi ani tuturor sarbatoritilor!
Lore sti ce poti sa faci cu nasucul lui David,sa ii faci irigatii cu ser fiziologic.asa am facut eu cu Alexandra si i-a trecut.
Insanatosire grabnica lui Davidut!

Loredana-BiancaAlexandra (16.10.2007)
Ne votati si pe noi pe Dc pagina 24 e in rochita de craciunita
Ne mai votati o data,va rugam
Varsta Alexandrei
Alexandra Ioana Printesa noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

Meli La multi aniiii!!!!!!!Text

Baita lui Dragos iubirea mea Dragos 9 mai2007
POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Elenutza - am vazut si eu pozele voastre, doar ca am uitat sa mentionez Sunteti tare scumpi! Cum merg pregatirile pentru bb2?

Multumesc fetelor de sustinere, dar cred ca deja m-am obisnuit cu ideea ca nu voi alapta...desi de data asta chiar m-am pregatit, teoretic, foarte mult pentru alaptare. Nu e vorba ca nu am laptic, ca am avut,doar ca bebitza nu sugea mai nimic, ajungand deshidratata si incepuse sa miroase gurita a acetona, semn ca suferea de foame. Asta dupa ce 3 zile si 2 nopti am stat cu ea agatata de san de mi-a facut zdrente sfarcul. Inca in spital dr. Blaga ne-a dat completare (care ati nascut la Stanca stiti probabil ca nu se da decat foarte rar completare la copiii nascuti la termen prin nastere naturala), plus ca au stat si asistentele o zi intreaga de-asupra noastra ca s-o mufeze corect si nu au reusit decat pentru foarte putin timp. Iar la venirea acasa am avut aceeasi poveste ca si in spital. Mai era varianta mulsului si servitul de laptic de mama din biberon, dar in conditiile in care trebuie sa am grija si de Vladic, sa mai si dorm noaptea, pentru ca ziua mi-i imposibil, varianta aceasta a picat. Nu spun ca e imposibil, dar nu e pentru mine. Mi-a parut intr-adevar foarte rau...mai ales ca era laptic si curgea usor. Dar, si de data aceasta, ca si la Vladic, voi apela la formula.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

mesaj de la Kitzy:
" maine ma lasa acasa.Sunt obosita,dar e frumos, cand vad ce fetita am.Cum am timp pun si poze.Va pup si va multumesc pt tot.Kitzy"

Abia asteptam sa vedem poze cu printesa.

David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare
Copilul se naste fara "instructiuni de folosinta".

Mergi la inceput

Cristina-lasa, ca daca papa laptic praf, seara se va satura mai bine decat laptic de mami si poate va trece mai repede la somn complet de noapte si te va lasa si pe tine sa dormi mai mult.trece, creste si iti va fi mai incolo mai usor.cred,hihi, canu vorbesc din experienta,hihi.pupici la prichindei.

Mergi la inceput