Gravidute si mamici de Cluj- 75
Raspunsuri - Pagina 8
Victo spune:
Cristina, bine ati venit acasuca..ce dragutica e fetitaaaaaaaaa!!!
nu tu esti in poza aceea cu ea, nu? sau ma insel..cred totusi ca e sora ta..
si vladut ce a crescut!!!!
dragi imi sunt piticii astia..aseara ii ziceam lui sotul meu eu ca mai vreau vreo 2..:):)
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
nrl spune:
Sarbatori fericite si de la noi
... in continuare
Noi am fost la munte de vineri dimineata pana ieri seara... si azi dimineata am venit din Oradea la Cluj, nu era aproape nimeni pe drum.
Cristina, bine ai venit acasa, ai o minune de fetita, si Vladic a crescut tare mult:), cred ca esti tare fericita, chiar daca nu e usor 
Kitzy, felicitari pentru printesa ta, sper sa ajungi si tu acasa cat de repede
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://community.webshots.com/user/mamicidecluj
antoni spune:
eu incerc din rasputeri sa-mi adorm mandra,hihi,e ca un duracell,sper sa clacheze ca prietenii sunt jos in beci la o intalneala,vreau sa particip si eu.va pupic pe toate si va doresc o noapte frumoasa!sper sa fie vreme frumoasa maine sa putem merge afara!
Nico-ce fain,v-ati mai relaxat si voi.ti-ai reincarcat putin bateriile,u?
Meli+
Timea-Larisa
antoni spune:
Buna dimineata scumpelor!
va doresc o zi frumoasa tuturor,vad ca tare slaba activitate e pe aici, hihi, foarte bine, inseamna ca aveti ceva muuuult mai placut de facut.stati cat mai mult pe afara ca e tare frumos. mergem si noi imediat sus la cabanuta.pupici la toate.
Meli+
Timea-Larisa
antoni spune:
Alexia-La multi multi anisori!sa fi cumintica,fericita, intotdeauna zambareata, sa-i aduci numai bucurii la mami si tati!

Meli+
Timea-Larisa
Andree27 spune:
HRISTOS A INVIAT!!!!

La multi ani!!Asiza si Alexia!!!!

Si tot ce va doriti!!!

Am intrat doar sa va salut si sa va dau 2 vesti!
1.Maine merg la spital la Kitzy!Asa ca o sa vin cu vesti de la ea!!
2.Ieri inainte sa fac dus mi-au curs cam 2-3 picaturi de laptic!!hihihi
Am plecat ca imi vin udatorii deja!!
Pupicei!!
Poze
Andreea
34+in asteptare de un ingeras:
Eric
AMR: 6 saptamani!!!
eladea2005 spune:
Cristina,
felicitari pentru micuta, e o dulce!!! sa creasca mare si sa fie sanatoasa!!! 
cand ma uit la ea parca imi vine si mie sa mai fac unul...![]()
sunt atat de dulci si nevinovati, iar cand dorm asa ca ingerasii iti vine sa-i papi!
multa sanatate si rabdare cu amandoi ingerasii!!!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
eladea2005 spune:
LA MULTI ANI ALEXIA!!!!! Sa cresti mare, sanatoasa si sa fii cumintica, sa-ti bucuri parintii si sa ai o viata ca-n povesti!!!
MELI, LA MULTI ANI ! pentru maine, sanatate in primul rand si multa dragoste si fericire alaturi de cei dragi!!!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
sara2007 spune:
ciao,tu fetelor....n-am mai scris de cateva zile dar in mare v-am urmarit.am vazut ca s-au petrecut o gramada de evenimente f fericite....bine ati venit pe lume....Daria,Diana....ce ma bucur pt voi,cred ca radiati de fericire.
Meli La Multi Ani si tie...sa ai parte in viata numai de sanatate si multe impliniri sufletesti...
Alexia multi ani inainte...sa ii faci bucurosi pe mami si pe tati,distractie placuta la bunici.
lore sa t-i se faca bine printisorul....si sa te odihnetsi si tu mamico.alex pe unde esti
elenuta fie ca D-mnul sa-ti asculte dorinta de a avea gemeni ,daca asta iti doresti

eu acuma in perioada Pastelui ma simt f deprimata...sambata a fost sara la el....astazi iarasi.la Inviere n-sm putut merge..
ma simt f singura si trista....am o gramada de regrete....daca era asa atunci nu ajungeam aici,...tot daca daca....imi vine sa mor
pe cat ma fost de puternica pe-atata sunt acuma de moale.as fi in stare acum aintr-o clipa sa ma impac cu el.dar el nu vrea...tot el ...e ala rece si dur.fix in vinerea mare am primit citatia de divort
sa fie oare un semn?nu stiu...atat stiu ca vreau sa imi gasesc linistea si sa fiu fericita...orice-ar fi..v-am pupat
ioana
CristinaGoji spune:
Redai, Victo, Nrl, Eladea - multumim de aprecieri!
Intr-adevar e foarte grea mamiceala cu doi pui mici! Cel mai rau stau cu somnul, ca nu apuc decat 4-5 ore pe zi, si ma simt foarte obosita. Astept sa vina vremurile mai bune, ca stiu sigur ca vor veni...
LA MULTI ANI ALEXIA!!!
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria