Gravidute si mamici de Cluj- 75
Raspunsuri - Pagina 7
elenuta23 spune:
quote:
Originally posted by katiapam
pe unde vine terasa?
cum vin o data la 2-3 ani parca se schimba mereu si strazi si locuri dar abia astept sa vin ca mi-e dor de cj
ticker
mamicąde
GIULIA
ii in grigorescu , mai precis pe malul somesului , ii un restaurant tare dragut, te asteptam sa ne cunoastem , k nici eu nu am fost inca la nici o intalnire numai in park ce le-am vazut pe cateva din fete, dar la prima intalnire care va fi spperr sa nu mai lipsim.
PASTE FERICIT TUTUROR
Baita lui Dragos iubirea mea Dragos 9 mai2007
poze cu Dragos
redai spune:
Hristos a Inviat si buna dimineata.
Eu sunt rupta de oboseala.Noaptea trecuta dav nu a prea dormit.Acum suntem in picioare de la ora 7.Nu stiu ce sa ma fac cu curatatul asta a nasului.Am batita , da urla numai cand vede aspiratoul, nici nu ma pot apropia cu de el.Avem si aspirator electric dar ala nu trage deloc.Nu mai stiu ce sa ma fac.In stilul asta , cu atatea nopti nedormite, sau dormit cate 3 ore cred ca inebunesc.Sper numai sa treaca cat mai repede si sa isi revina repede copilul, sa am si eu o noapte intreaga dormita ca si altadata.
Kati e restaurantul e pe malul Somesului, in grigoresc, vizavi de parcul Babes.Te asteptam cu drag.
Sarbatori fericite inca o data pentru toata lumea.
David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare
Copilul se naste fara "instructiuni de folosinta".![]()
CristinaGoji spune:
Neatza.
VA DORIM UN PASTE FERICIT
Am revenit acasua, suntem bine, e putin mai dificil cu somnul la mami, dar asteptam sa vina vremurile mai bune
. avem si niste poze AICI
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
CristinaGoji spune:
Kitzy - FELICITARI! Bine ai venit pe lume bebe Diana!
Va multumesc fetelor la toate pentru cuvintele de felicitare!
Am nascut usor, la 3 ore de la nastere eram deja in picioare, ma plimbam ca ma plictiseam sa stau singura (adica fara bebe si,respectiv, ocupatie). Despartirea de Vladic a fost foarte dureroasa pentru mine, practic nu era zi sa nu plang de dorul lui. La venirea acasa iarasi am avut un moment extrem de dureros, Vladut a plans foarte rau cand m-a vazut prima data alaptand, statea langa noi, dar nu venea sa-l imbratisez si pe el si plangea isteric aratandu-mi in acelasi timp cu degetul la Daria, ca si cum ar fi vrut sa-mi spuna sa o iau de acolo si sa n-o mai tin in brate. Dar acum nu mai are nici o treaba. Insa de fiecare data cand o iau pe Daria in brate am grija sa-l pup si dupa aia neaparat sa stau cu el sa ne jucam.
Va pup si ne mai auzim.
Vladic
Daria
antoni spune:
Buna dimineata!
Cristina-bine ai revenit mami, lasa ca se va obisnui!mai greu cu somnul,hihi, noi ne plagem cu un singur bebe?
multa putere si rabdare,va fi bine,sunt sigura.
Lore-incearca sa te odihnesti cat doarme si el, chiar si in cursul zilei!
noi suntem bine, facem ture prin casa cu hamul si ne pregatim la masa la bunici. sa aveti o zi frumoasa!
Meli+
Timea-Larisa
katiapam spune:
Cristina-felicitariiiiii
ce scumpa e fetita
vad ca esti mamica f proaspata de fetita si un baietel mare
numai bine
atunci fetelor ne vedem in cj ![]()
paste fericit tuturor,sa va distrati
aici au fost luna trecuta pastele
ticker 
mamicą
de
GIULIA ![]()
CristinaGoji spune:
Multumesc mult Meli si Katia! 
Vladic
Daria
antoni spune:
Cristina-ai o adevarata printesa,e tare frumoasa!sa va traiasca, sa aveti parte alaturi de ei numai de bucurii ,impliniri si multa-multa sanatate!
redai spune:
Cristina felicitari pentru micutza.E superba.La fel si micutul printz.Saracutu de el, cum a fost el suparat....Iti doresc mami muuuulta abdare sa poti trece peste toate greutatile.
David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare
Copilul se naste fara "instructiuni de folosinta".![]()
antoni spune:
yupiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!ne-a erupt si al 6-lea dintisor, si vad ca se pregatesc lateralii de jos,hihi,de paste, cadou de iepuras!