Gravidute si mamici de Cluj- 75
Raspunsuri - Pagina 6
elenuta23 spune:
quote:
Originally posted by redaifetelor va rog sa imi spuneti voi ce faceti cand ii curge nasul copilului?Ma refer cand curge ca si la robinet....sa ii dau ceva medicamente?sau picaturi?Nu are febra deloc.
Acum a plecat sotul la parintii mei dupa papa, eu am hotarat ca e mai bn sa raman acasa cu piticul in caz de ceva....Doamne Doamne.In rest totul bine.La mine e gata totul.David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare
Copilul se naste fara "instructiuni de folosinta".
lore eu cand ii curgea la Dragos nasucu nu i-am dat nimik deoarece tot asa era si el numai nasucu ii curgea fara febra sau altele, il aspiram sa fie curat si in 2-3 zile ii trecea, eu zic sa nu te ingrijorezi k si de la plans ii poate curge nasucu sau o sa apara ceva dintisori.
pupii si sa auzim numai vesti bune
Baita lui Dragos iubirea mea Dragos 9 mai2007
poze cu Dragos
antoni spune:
Lore-eu zic ca poate e o raceala si de la asta n-a prea dormit bine. oare nu respira asa din cauza ca avea nasucul infundat? eu zic sa nu-i dai nimic daca nu are febra, sucuri naturale de porto ca au multa vitamina C si face bine. multa-multa sanatate puiutului.
redai spune:
Meli puiutul meu doarme in reprize de atunci.L-am mutat in carucior pebtru ca se trezeste plangand foarte tare.Il plimb prin casa cu el si se mai linisteste.am mai pus si muzica lui Chilian in surdina sa o viseze pe Cari.
Anca mersi mult.Nu cred ca ii este infundat nasul pentru ca ii curge ka la robinet.Oare pot merge la socri cu el si la parinti?
tare mare liniste.Abia astept sa treaca sarbatorile.Pe mine saptamana viitoare ma vedeti mai rar pe aici pentru ca e sotul in concediu si sper sa iesim prin oras mai mult ,daca se face puiutul bine.
David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare
Copilul se naste fara "instructiuni de folosinta".![]()
katiapam spune:
Redai-adevarul e ca am postat rar de tot
cind faceti intilnire iar la mol? sau prin parc?
eu vin luna viitoare acasa cu Giulia ![]()
atunci daca ma primiti scriu mai des la voi
ticker 
mamicą
de
GIULIA ![]()
redai spune:
Kati daca vii acasa facem de o "intalneala"
.Daca e luna viitoare ne vedem pe terasa la Sinaia (un restaurant) sa papam papanasi care sunt extraordinari.Intra mai des pe la noi.
David
Copilul se naste fara "instructiuni de folosinta".![]()
RAMONELLA spune:
Sa veti un Paste fericit,plin de bucurii,alaturi de cei dragi!!!!

Si eu am fost norocoasa,cam toata mancarea a facut-o mami,eu doar am fiert sarmalele,am facut friptura si niste eclere cu crema si unele cu ciuperci.
Pe Bea am dus-o la mami,ca ea nu poate veni la Inviere ca o doare piciorul si am dus-o acolo sa doarma,ca noi oricum mergem acolo la masa dupa aceea.
Lore imi pare rau ca tocmai acum de Paste s-a racit David,insanatosire grabnica.
Meli ce fain de tine ca mergi la mareeeee!!!!!Distractie placuta!!!!!Si sa ai vreme fainaaa!!!!Sa te bronzezi!!!![]()
Pupici la toate!!!!!Si la toti bebeii!!!
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj
Povestea nasterii
elenuta23 spune:
quote:
Originally posted by RAMONELLA
Sa veti un Paste fericit,plin de bucurii,alaturi de cei dragi!!!!
Si eu am fost norocoasa,cam toata mancarea a facut-o mami,eu doar am fiert sarmalele,am facut friptura si niste eclere cu crema si unele cu ciuperci.
Pe Bea am dus-o la mami,ca ea nu poate veni la Inviere ca o doare piciorul si am dus-o acolo sa doarma,ca noi oricum mergem acolo la masa dupa aceea.
Lore imi pare rau ca tocmai acum de Paste s-a racit David,insanatosire grabnica.
Meli ce fain de tine ca mergi la mareeeee!!!!!Distractie placuta!!!!!Si sa ai vreme fainaaa!!!!Sa te bronzezi!!!
Pupici la toate!!!!!Si la toti bebeii!!!
Ramonel,mami deBea(08.11.2007)
Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj
Povestea nasterii
si noi l-am dus pe Dragos la mama, k sa putem merge la Inviere si apoi mergem la masa la ai mei parinti , iar maine la tara la soacra

lore sper sa se faca cat mai repede bine David, multa multa sanatate.
va pupam
Baita lui Dragos iubirea mea Dragos 9 mai2007
poze cu Dragos
katiapam spune:
pe unde vine terasa?
cum vin o data la 2-3 ani parca se schimba mereu si strazi si locuri dar abia astept sa vin ca mi-e dor de cj ![]()
ticker 
mamicą
de
GIULIA ![]()