Gravidute si mamici de Cluj- 75

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

scuze k am gresit adresam defapt www.iepurila.ro/user/puscas-elena-claudia/vezi" target="_blank">aici ar trebui sa il ajutati pe iepuras.mersi mult tuturor care ne votati si care intrati in jok, dureaza pana in mai

Baita lui Dragos iubirea mea Dragos 9 mai2007
poze cu Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

buna dimineata scumpelor!

azi se arata o zi super,deci vom sta mai mult pe afara, va pupic pe toate si va doresc o zi frumoasa!

noi am dormit cu intreruperi noaptea, cred ca ne deranjeaza ceva dintisori care mai vor sa iasa.

Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

NEata mamici,bebici si burtici.

La noi e greu,cred ca ne anunta dintisorii ca vreau sa iasa.Aseara mi s-a intamplat cv ciudat cu Dav.Era in camera, dormea si cand am mers sa vad ce face plangea foarte trae si aveam impresia ca se sufoca.Pana la urma s-a linistit, dar eram gata sa fugim la spital.Acum se pare ca-i curge nasucul, se trezeste foarte des si plange tare urat.

Azi o sa ramana cu tati acasa si eu merg pana la mama sa imi aduc papica si prajiturile.Aseara s-a culcat pe la 10 si la 12 s-a trezit plangand.Saracutu am reusit sa il adorm numai pe la 2, de fapt tati l-a adormit.Eu eram zombi de dimineata de la 5 treaza.

Tare slaba miscare pe aici, se vede ca toata lumea e in febra pregatirilor.Ce norom am ca mi le face mama.

David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare
Copilul se naste fara "instructiuni de folosinta".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Neatza si de la noi!!!!

Am intrat doar sa va dorim SArbatori Fericite alaturi de cei dragi!!!!
VA pup!!

Poze
Andreea 34+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 6 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

da lore..pregatim pregatim..gata cu prajiturile..acu mancare..uii..cum zoboara timpul

si stefanut face mai nou niste crize de plans de nu stiu cum sa-l mai linistesc..cu tusituri..inec..sughituri..tot tacamul..:(:(

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

fetelor va rog sa imi spuneti voi ce faceti cand ii curge nasul copilului?Ma refer cand curge ca si la robinet....sa ii dau ceva medicamente?sau picaturi?Nu are febra deloc.

Acum a plecat sotul la parintii mei dupa papa, eu am hotarat ca e mai bn sa raman acasa cu piticul in caz de ceva....Doamne Doamne.In rest totul bine.La mine e gata totul.

David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

salut, salut! si de la noi. am lipsit citeva zile, motivat, ca nu am avut ce face: curatenie de pasti, mincare, scos copilul la plimbare...citesc din urma si revin

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Salutare fetelor
paste fericit si tot ce va doriti
foarte rar am scris aici la voi
poate pina la urma ma primiti in grup ca tot scriu din cind in cind dar nu prea faceti caz
sa va distrati
sanatate si bb cuminti

ticker
mamicądeGIULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Kitzy, felicitari mamico!!!! Bine ai venit pe lume Diana!!!!

Elena
, nu te ingrijora, o sa treaca buba de la caputzul lui Dragos! Cu sperietura insa, nu ai ce face!!!

Meli
, nu fi trista. Bucura-te de papusica ta si cine stie, minuni s-au mai vazut!!!

Velenamaria
, pap 2 nu e grav. am avut si eu la un moment dat si a trecut de la sine. nu am facut nimic, iar la urmatorul control a iesit 1. si sigur nu e problema pt alaptat!

Ioana, Diana, drum bun si distractie placuta la bunici! ce rasfatate o sa mai fiti!!!

Bianca, felicitari pentru primul dintisor! Aveti un iepuras in devenire!!!

Lore, esti o norocoasa ca ai slabit asa. eu m-am ingrasat dupa ce am nascut. acum am reusit sa dau jos 4 kg, dar pt asta tin cura

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Eu acum am reusit sa-l adorm de dimineata de la 6 jumate.A mai dormit 15 min si s-a trezit plangand.

Anca.b cred ca sunt foarte norocoasa cu "silueta" mea

Kati treci mai des pe la noi , si cand vii in tzara poate ne si cunoastem.Eu sincer nu prea am vazut postari deale tale.

David

Mergi la inceput