Gravidute si mamici de Cluj- 75
Raspunsuri - Pagina 4
elenuta23 spune:
oferiti-ne un ou sau intrati si voi in jok www.iepurila.ro/user/puscas-elena-claudia/cont-nou" target="_blank">aici
Baita lui Dragos iubirea mea Dragos 9 mai2007
poze cu Dragos
Ioana13 spune:
Va dorim Paste fericit, linistit, imbelsugat!!! Alaturi de copiii vostri minunati!!!
Kitzy oare va sta de Pasti in spital? Oricum e fericita alaturi de Diana, nu cred ca mai conteaza...
PS Noi plecam miine la munte la bunici si cred ca vom sta o saptamina.
Ioana mama de 
Patrick Alexandru (01.06.2007)
anamica spune:
Felicitari Kitzy, Diana sa fii sanatoasa, sa cresti mare si cuminte!
Noi maine plecam la bunici si pana atunci am nespus de multa treaba!
Va pup si va doresc sarbatori cu bine, un Paste Fericit si un iepuras bogat!!!

Diana si
Ana (13.09.2007)
Povestea Nasterii
Gabriela77 spune:
BUn venit pe lume, Diana! Delicitari, Kitzy!!!!
Fetelor va dorim din suflet, Sarbatori minunate! Sa dea Domnul sa fim sanatoasi si noi si bebeii nostri! Vine prima oara Iepurasul! Yuhu!!!
Va pup cu mare drag! Sa aveti grija de voi!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
mami_alexia spune:
Mi-am adus aminte ca e ziua cuiva..LA MULTI ANI, MELI!(pentru ziua de marti)
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
balaceanu_l spune:
Sarbatori Feshtite,Iepurashi dragalasi si Fripturi stropite cu vin sfant de la'nviere!Paste fericit!!!
Ne-a iesit primul dinte azi!!!

Loredana-Bianca
Alexandra (16.10.2007)
Ne votati si pe noi pe Dc pagina 24 e in rochita de craciunita
Ne mai votati o data,va rugam
Alexandra Ioana Printesa noastra
redai spune:
Fetelor eu azi nu am avut deloc internet,Dupa amiaza am fost in Polus la mici cumparaturi.Spun asta pentru imi pregateste mama toata mancearea,prajiturile si ouale roshii.Asha sunt de happy...Curatenia a facut-o tanti, eu sunt libeeeeera.Spor la treaba pt micile gospodine si Sarbatori Fericite pentru cine pleaca din oras.
David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare
Copilul se naste fara "instructiuni de folosinta".![]()
antoni spune:
Mami-alexia-mersi mult,hihi,pana acolo mai este o printesa care isi serbeaza ziua!voi plecati? atunci ii spun si eu mai devreme La multi ani si sa fie fericita si sanatoasa alaturi de parintii ei!sa faci poze muuuulte!si mersi
fetelor, va doresc tuturor un Paste Fericit alaturi de cei dragi,sa aveti un miniconcediu de vis, acasa sau plecate, unde ati hotarat sa va petreceti sarbatorile.
noi pe la casuca, ne pregatim imediat de baita, azi am papat ca niste sparte, hihi, mai vroia de fiecare data mai mult decat ii pregateam la o masa.va pupic pe toate si mai pove maine, care stati pe la casuca.
Meli+
Timea-Larisa
elenuta23 spune:
fetelor am facut cateva pozein curtea bisericii din manastur de langa parc. sa ne spuneti daca va plac, tot am vrut sa ii fac acolo k imi palcea vrdeata care ii plina de papadii, o sa mai merg sa ii fac .
lore esti o fericita k nu mai ai nici o grija, bravo mamico si mai ales cu slabitu sa stii k te invidiez k si eu as mai vrea sa dau jos si pauza , acuma cei drept k nu fac nimik pt a slabi deoarece nu ii bine inaite de-a ramane insarcinata sa salbesti, o sa am timp la anu daca ne ajuta DOAMNE DOAMNE si o sa avem inac un bb sau gemeni
Baita lui Dragos iubirea mea Dragos 9 mai2007
poze cu Dragos
redai spune:
Elenutza nu am facut nimik pentru a slabi si uite ca in 9 luni de la nastere am dat jos 22 de gk.In viata mea nu am tinut cura de slabire.Fie ca doamne doamne sa iti indeplineasca dorinta.Si ai grija ce iti doresti ca ti se poate indeplini.Asta e la faza cu gemenii.Si eu mi-as fi dorit, dar dupa ce am vazut cum e cumnata cu ei......
mai bn 2 nasteri decat 2 gemeni.E foarte greu.
Va pupaces pe toti si pe toate dragelor.Noapte buna.Merg ca tre sa-mi ajunga baietii din vizite.In seara asta au fost la bunica sotului.Am ramas singura sa ma rasfat![]()
David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare
Copilul se naste fara "instructiuni de folosinta".![]()