Strumfi de iulie-august 2007 (77)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

si am uitat...Luna, multumim frumos de retete!
vroiam sa va mai spun cum ne-am petrecut noi zilele astea. am avut musafiri.in prima zi am fost la o plmbarica cu masina, apoi la masa la parintii mei si seara am primi vizita unei prietene pe care nu am mai vazut-o de un an si jumatate. am stat pana la 1 noaptea si ne-am uitat pe poze,le-am comentat si ne-am distrat, dar dimineta la 7 , dupa nu stiu cate treziri pt papa, eram chioara de somn.
a doua zi am invitat pe la noi nasii lui denis (frate sotului+sotia) si pe finuta noastra cu parintii aferenti (frate-meu+sotia). am facut o friptura la tava dar pt ca am apartamentul mic si frate-meu ditamai casa, ne-am dus la el. si acolo loc de joaca pt copii, frumos, distractie mare.
ieri au venit nasii nostri de cununie si socrii si din nou fripturele, sarmalute, veselie si uite asa au trecut zilele de Paste.
si azi, in "a patra zi de Paste" il sarbatorim pe denis, dupa cum v-am spus, in familie, adica noi 3, cand se intoarce sotul dela servici. de cand merge in 4 labe sotul il stiga "catzele", prescurtarea de la catzelule, si mie imi place la nebunie cum suna...
hai ca v-am facut capul calendar...se vede ca doarme baietu'.

Cristina, mami de superbaietel Denis Stefan (30.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Buna dimineata. sa raspund si eu repede ca plec in oras.

Nikole faptul ca mananca pasat si la un an de ex (si nu suntem departe de un an) ii va face sa accepte mult mai greu mancarea solida si inceputul va fi mult mai greu. Am o prietena care l-a hranit pana la 2 ani jumate la blender pe baiatul ei. Poate si pentru ca am vazut-o pe ea in situatia asta am o obsesie ca Adelise sa nu ajunga in situatia asta. Sa stii ca si Adelise se ineca oarecum la inceput, eu o lasam sa vad cum se descurca singura atat timp cat nu era periculos. Si mereu s-a descurcat adica face gestul si arunca bucata afara.

Suc de fructe ii mai dau facut de mine de portocale, o parte portocala doua parti apa. Dar rar pt ca mie mi se pare important sa bea apa, sa nu faca figuri cum fac eu. (mie imi sta apa in gat.)

Aylin ba da daca e in ulei pe foc e prajit. De aceea in retetele mele scrie in tigaie care nu se lipeste (tefal) FARA ulei. Iar daca trebuie ceva rumenit mai bine folosesti unt fara sare.

Aici e liber de la 8 luni la dried mixed herbs ca si mirodenii. Am sa ma uit sa vad ce herbs sunt. Eu am cantar dar mai mult din ochi imi dau seama cat mananca. Eu folosesc masura de lapte, de obicei ea mananca 4 masuri cu 120 ml lapte dimineata.

Mamii unt care cred ca e international si are optiune fara sare e President. Insa eu am luat unul organic fara sare, trebuie sa gasesti. Succes la gatit.

Nikole ma bucur ca v-a placut mancarica....tie si sotului. Aici iti zice sa le dai bucati bari in manuta sa muste insa sa stai mereu langa ei.

Cristina la mai multe lunite pentru Denis si sa cresteti mari si frumos. Imi place programul vostru.

Noi suntem putin mucoase, mai exact Adelise dar aici iar s-a stricat vremea si probabil de aceea.

Fug in oras sa cheltui bani ca ploua si vreau sa ma uit de hainute de vara pt Cosmin si jucarele pt Adelise.

Va pup

Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)

Mergi la inceput

Aylin am vazut pozele cu Alma sa stii ca ea arata foarte bine (pe langa faptul ca e frumoasa foc) tu esti prea slaba. Mai slabesti?

Mychydutza ce frumos e Andrei. Doamne ma uit ca ai nostri copii arata din ce in ce mai putin a bebelusi. A trecut gata! Acum

Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

luna ms mult !Si cel organic unde ar trebui sa il gasesc? aici vad ca ashtia nu au asa de multe produse bio.Vroiam sa te mai intreb carne ii iei bio sau normala?si inca o intrebare ciuperci de care cumperi??

mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex

www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank"> Alex 8-9 luni

povestea nasterii lui bebitz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiCamelia spune:

Asa e Luna. Deja au trasaturi proprii, nu mai seamana intre ei. Am vazut acum cateva zile un bebe de 2 luni. Il schimba mami a lui in parc si mi s-a parut atat de micutz si slab...Doamne ce-au mai trecut lunile.
Luca Matei-ul meu e in faza de "catzaratoare"...se cocoatza pe ce apuca.Cred ca si ai vostri fac asa. Cosul cu jucarii nu mai prezinta nici un interes decat daca il rastoarna si se urca peste el sa ajunga numai el stie unde. Ii spunem alpinistu'.
Abia astept sa incerc si eu reteta de inghetata a Lunei.
Fetele, v-ati gandit sa mergeti cu bebeii la innot? Eu as vrea sa incep ceva agrement ca face tare bine la dezvoltarea somatica si la imunitate.
N-as vrea sa ma duc intr-un loc super costisitor, mai ales ca vreau innotul sa fie joaca mea cu bebe. Nu vreau instructor pt el ca ma descurc. Aveti idei unde as putea face asta in bUcuresti cam o data, de 2 ori pe saptamana??

Mergi la inceput

Mamii iti zic cum e la noi: unde e untul gasesti toate firmele si soiurile posibile si undeva pe un raft sus de tot unde eu ma chinui sa ajung (ma catar pe raftul de jos) e untul organic no salt. Eu am luat organic ca nu am gasit altul.

Ca prime alimente i-am luat organice insa acum nu alerg special pt ele. Carne ii iau piept de pui nu organic ca nu prea gasesc insa citesc eticheta sa fiu sigura ca e pui si nu elefant. Aici e obsesia sa cumperi produse facute in Anglia pt a ajuta economia (de parca sunt probleme) insa eu prefer locale pt ca mi se par mai sanatoase.

Ciuperci nu stiu traducerea da uite www.freedigitalphotos.net/image/s_mushroom.jpg" target="_blank">poza

Fug ca s-a trezit mandra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

da cred ca le shtiu am sa ii fac si eu pasta cu ciuperci :D mercic muuult de tot :)

mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex

www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank">
Alex 8-9 luni

povestea nasterii lui bebitz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Sunflower, la multi ani pentru denis stefan!! Sa-ti traiasca, sa creasca mare si sanatos si voios si sa va bucure pana la adanci batranetzi!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/user/violettan71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Fetelor, e posibil sa raman insarcinata, chiar daca nu mi-a venit ciclul pana acum? Adica stiu ca in mod normal, daca nu ai ciclu, nu ovulezi. Deci nu ramai. E un mit? Ce ziceti? Ca am cam calcat stramb fara protectie si mi-e teama...Help!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/user/violettan71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Timi, ma bucur ca ti-au placut pozele, multumim frumos pentru aprecieri.
Monicabo, multumesc mult pentru raspunsul detaliat
Violeta, felicitari pentru "degete". Este posibil sa ramai insarcinata fara sa-ti fi venit ciclul pana acum daca ovulezi si nu te protejezi exact in luna respectiva. Nu stiu cum sa fiu mai pe inteles, dar daca exact in luna aia se hotaraste ciclul sa-ti revina, ovulezi, nu te protejezi, ramai insarcinata si apoi nu-ti mai vine.
Ioana, mare dreptate ai avut cu torturile congelate de la Ikea .

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput