Strumfi de iulie-august 2007 (77)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Multumesc mult, carlav!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/user/violettan71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Cu placere, eu zic ce stiu, dar e oricum mica probabilitatea sa ramai gravida daca doar o data nu v-ati protejat. Stii cum e, trebuie sa fie indeplinite toate conditiile simultan, ceea ce e cam greu.

Transmite-i salutari lui Laur de la Saby .

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

belive me nu e deloc greu

mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex

www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank"> Alex 8-9 luni

povestea nasterii lui bebitz

Mergi la inceput

belive me nu e greu deloc...

www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank">
Alex 8-9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Am o prietena care tocmai a nascut. Are fetita de un an si 3 luni. Acum are si un baiat d care a aflat cand era deja insarcinata in 4 luni. Asta pt ca nu a avut ciclu. Aici primul lucru dupa nastere te intreaba daca te-ai gandit la ce metode de contraceptie vei urma. Alta prietena abia acum i-a revenit ciclul dupa 11 luni de la nastere insa a luat pilule speciale in alaptare tot timpul.

Fetelor in Romania se gasesc jucarii Vtech? Pentru ca aici sunt foarte apreciate, sunt educative si bine facute. Toacmai i-am luat fie-mii o bila care canta, are butoane cu animalute care cand le apesi iti zice ce animal e si cel mai misto zice "roll me!" si se invarte singura prin casa pe jos si Adelise dupa ea. E belea.

I-am mai luat un puzzle pentru 12 luni din lemn si lui Cosmin o tona de tricouri.

Am fost si la controlul oficial de 9 luni desi nu avem inca 9 luni, avem 7,700 g si 69,5 cm. Cati cm aveau fetitele voastre la 8-9 luni? Ca de greutate mi-e clar ca e mica dar dr zice ca e dezvoltata bine, ca desi e sub grafic nu e motiv de ingrijorare, i-a facut testele aferente, am discutat meniul ei si am fost laudata. Am primit si un pachet de la dr, un fel de welcome gift din partea bibliotecii care face ore special de citit povesti pt bebici, am primit doua caritcele pt Adelise.

Am fugit ca plange mandra.

Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)

Mergi la inceput

aici exista mingiuta deaia care canta se invarte apeshi pe butoane etc... numai ca eu pe ale nu il pot lasa pe jos am gresie in toata casa:( si nici urma de covor si e si facuta casa asha prost ca nici nu prea ai cum sa pui sau cel putin eu nu o vad cu covoare .Am sa ii cumpar si eu si vreau sa ii cumpar si casutza deaia cu animale numere etc!
FElicitari pentru greutate e numai bine pentru o domnishorica

Cat despre contraceptie si aici la fel cum ai nascut cum sar pe tine cu sterilete si alte nebunii

eu am ciclul dereglat si acum si mi-a venit din a 7 a saptamana si dureri cam ca la nashtere :) bine ca nu au fost asa rele(durerile) :))))))))))

www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank">
Alex 8-9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

luna, multumesc din nou pentru raspuns. o sa ii fac si eu in tigaie de tefal almei. si sa imi zici cum e cu herbs, ce e voie. vad ptiu ptiu ca de vreo doua zile mananca mai bine. lapte insa tot nu bea deloc. adica 25 ml cred ca e deloc.ii mai bag eu in cereale ceva ceva, dar atat.

scortisoara are voie? dar smantana? dar ciuperci?

multumim si pentru laude, da, cum am mai zis, nu arata slaba, e vioaie, roz in obraji, dar nu creste. si ca sa raspund si la intrebarea ta, la 8 luni avea 7300g si 68 cm. iar eu nu fac nimic ca sa slabesc, asa sunt de la 2 luni dupa ce am nascut. ar mai fi vreo 2 kile de dat jos, dar astept vara sa mananc rosii cu branza. nu fac nimic in sensul asta, ca nu ma tine psihicul.

fetele, ce curajoase sunteti! eu nu ma descurc cu unul, nici nu vreau sa ma gandesc cum ar fi sa raman insarcinata!

Petra cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

broscuta gargarita

Mergi la inceput

hai ca incerc sa schimb capitolul, ca sa stiu unde v-am lasat

broscuta gargarita

Mergi la inceput

capitol nou

broscuta gargarita

Mergi la inceput