LMA Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (82)
Raspunsuri - Pagina 18
ioanaradu spune:
karla de ce nu vrei sa recunosti ca esti rea? chiar f rea!! sa nu lasi tu femeia libera ... ei asta-i buna ...
stii ce? si eu as fi facut la fel. auzi tupeu la ea!
din greseli invatam, asa ca acum stii ce conditii sa pui si ce sa punctezi de la bun inceput.
sa-ti treaca!
mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - 1 AN!!!
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
ralualexandrei spune:
Vrei sa-ti zic parerea mea Karra,paiiiii is nesimtite cu niste pretentii cat casa si asta in majoritatea lor,pe bune.
Eu platesc oamenii chiar foarte bine insa sa fiu sincera cei mai recompensati is cei cu bun simt care nu carcotesc si pe care-i simt cu chef de munca,care nu rup poarta la plecare si care daca am o urgentza raspund prezent.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Kitty spune:
Buna dimineataaa!!
Scriu pe fuga ca trebuie sa fac bagajele ca plecam la cumnatu-meu la Alba-Iulia, unde cred ca stam 3 zile. Am vrut sa dau raportul sa nu ma dati disparuta, ca nu o sa am net dupa cate stiu eu.
Va pup si sa fiti cuminti!
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
loradin spune:
Hristos a inviat!!!
Inainte sa intru la spovedanie vreau sa urez si eu tuturor puiutilor care deja au un anisor si carora nu am apucat sa le urez "La multi ani!" multa ,multa sanatate si tot binele din lume!
Asa...sa incepem....nu are sens sa ma scuz... Pur si simplu nu mai am timp nici sa traiesc...dar sa lasam asta....
Ana....scumpa mea fata...creste vazand cu ochii ,este plina,plina de harfe .Este de-o smecherie de neimaginat.Face ce vrea cu noi(si am jurat ca nu o sa ajung asa)Se preface ca plange,se preface ca e suparata, se preface ca doarme....ce sa mai ...o actrita desavarsita! Dar....cu mama ei nu prea ii merge.A venit zilele trecute fratele meu pe la mine si mi-a zis ceva de genul"doamne ce iti mai seamana!" Asta era o veste proasta! De ce cu mine? Tocmai cu mine? Este de o incapatanare fara margini! Are nervi deja,crize de personalitate.Ca o definitie : Ana este fiinta care ce ocupa cu mancatul ficatilor tuturor celor care o inconjoara! Acum vrea sus ,acum vrea jos,acum vrea apa acum arunca biberonul.Este un argint viu! Daca mama soacra saraca a slabit 9 kg.Nu-i vorba ca arata trasnet dar e rupta.Baiat mi-am dorit ,baiat mi-a dat Doamne Doamne! Nu are treaba cu papusile(le calca in picioare)Singura ei delectare este sa dea cu piciorul in minge.Se uita la televizor la meciuri ca un om mare.Cadou la doi ani am sa-i iau bilete pe stadion.Si eu care voiam sa scot din ea o finete de fata.Dar...vin eu si intreb...daca mama nu e finutza poate sa iasa fata? Mai tare a fost mama care visa sa o dea la balet! Ha Ha Ha! I-a trecut! Balerina cu mingea la picior?
Cu trezitul noaptea e ca inainte.Baga 5 treziri de ceai dar adoarme instant! Insa eu....eu mai pot adormi? Si uite asa am ajuns ca dorm cu capul pe birou la servici.Am tone de anticearcan la ochi(nu de alta dar chiar nu ma bate barbatul)
Ma bucura ca mananca,ca doarme(ziua) si ca nu s-a mai imbolnavit! De fapt sa nu-l manii pe Dumnezeu cu mancarea nu am avut niciodata probleme.De acum striga "papa" si trebuie sa ne executam rapid ca altfel e jale! Adora pufuletii,painea si biscuitii.Bea "tone "de apa (doar e peste nu?) Oare e ok? Are zile cand bea si 300ml apa.Cu laptele nu prea mai este ea prietena dar 300 ml ii bea pe zi.
Este fudula de-mi vine sa plang.Cand o imbrac sa iesim afara se aude"MMMMMMM" adica in traducere"ce frumoasa sunt"(si mai da si din cap)Adevarul este.....cu riscul ca ma laud....ca s-a facut asa frumoasaaaaaaa.Ne intrebam in fiecare zi si eu si soatza"oare cu cine seamana? Cu toate astea raspunsul il primesc in fiecare zi .Ma intalnesc pe strada cu diversi si discutia suna asa " Vai ce frumoasa e!Nu are nimic de la dumneavoastra! E sotzul intreaga! " Deci....ma-sa e o nasparlie iar ta-su un minunat! Asta e ! Am inghitit-o!.
Uffff dar m-am laudat neica! Hai ,lasa ca voi nu va suparati! Mai simt si eu nevoia sa "ma dau mare".
Cam asta despre noi! Nu stiu ce inaltime are,nu stiu cate kg!Mama denaturata neica!
Incerc sa recuperez din urma si sa raspund !Pup tot stupul ,de care mi-a fost tare dor!
Multumesc Marta pentru mesajul de sarbatori! Cum nu ai uitat tu de mine!
paxela spune:
Loradin, nici ca puteai sa o descri mai bine pe fimea, mai adaug niste taranteli tavaleli si capete de podea cand nu ii convine si asta este, oare o fi numele de Ana, care le face sa semene, sau faptul ca si eu tot baiat vroiam?
noi ne-am destrabalat zilele astea, gratare, plimbari , si mai avem, sper sa tina si azi vremea cu noi
ieri cel putin, minunat, am fost la niste prieteni la curte la gratar, 6 copii(1,2,3, 5 6 si 8 ani) si culmea, nu sa enervat nimeni, n-a tipat nimeni pe ei, desi ce era acoloooo, mai se impingeau mai se certau pe aceiasi jucarie toti , mai se ,.... na, copii ce sa le ceri, am stat afara de la 12 la 9 , dar nu am simtit stresul statului cu ochii pe copii
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
gabi78 spune:
La Multi Ani! de 1 Mai muncitoresc!!!!!
Speram sa prind un gratar azi, dar soarele intirzie sa apara .... oricum plecam la nasi si ei sunt la curte, deci oleaca de aer tot prind.
Multumesc tutror pentru sfaturi, indicatii pretioase .... am reusit sa tund copilu! Adica coafeza l-a tuns. Si culmea stiti care este? Ca a fost neasteptat de cuminte! A stat la mine in brate, si-a luat un sampon, o crema, margelele coafezei, cerceii de la alta .... si si-a facut de lucru cu ele fara sa zica nimicutza sau sa urle asa cum ma asteptam.
Acum ... nu multe dintre voi il stiu pe baiatul meu ca eu poze nu prea am pus ... ei bine ... baiatul meu este extrem de frumos ca doar e al meu... si nu am crezut ca poate sa fie mai frumos de atit ...dupa ce l-am tuns, insa, nu am mai putut sa imi dezlipesc ochii de la el.
Este dincolo de superaltiv, este cel mai cel mai ...ha ha ha ce cioara sunt....
Alexa, sa stii ca ma uit la fimiu si il vad pe Silviu, habar nu am de ce...
Pentru exemplificare va oferim in dar de 15 luni dupa cum urmeaza ...
cind avea par dar era pe cale sa-l piarda
se poate sa fie mai frumos de atit?
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
gabi78 spune:
Vizionat poze recente .. ma enrvati cind vad ca sunteti gospodine ... si da, trebuie inramata poza aia de care zice ai Andra.
Foarte faina tricicleta lui Raul, dar imi da senzatia ca e pentru copii mari marisori... eu nu ii cumpar ca nu am unde sa o tin ...
Si Karla ... e ! Mai muncitoresc, da? Daca nu vine la munca atunci intreab-o unde se duce la defilare? E pacat sa o schimbi pentru atita lucru mai ales ca am auzit ca e foarte greu de gasit bona, dar daca s-au adunat prea multe....alta la rind!
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
madybulancea spune:
Buna dimi...LA MULTI ANI 1 MAI MUNCITORESC!!!
gabi dak inainte arata ca o fetitza veritabila acum e un adevarat cavaler!un baiat in toata firea!sa iti traisca!
loradin ma bucur ca ai trecut pe aici si ana arata tare bine din descierea ta!sper sa vii mai des!
karla lasa ma ca gasesti tu alta in loc,iar luca o sa se obisnuiasca repede,dak lu' individa aia nu ii place tratamentul! ca sa treaca supararea!
noi suntem bine...ma tot gandesc ce sa fac de ziua lu fiu-miu,k am niste socrii pe post de comentatori tv si nu ma lasa in pace sa fac cum vreau eu!dragul meu sot e liber si azi si maine si poimaine si duminica asa ca poate mai sta si el cu razvi care e un marait,acum dimi a urlat dar nu stiu de ce si apoi l-am luat la dans si a adormit la mine in brate cu toate ca nu era ora lui de culcare!ni s-a stricat si carutul nr 2,asa ca tre sa il iau si pe nr 3 care o sa fie spoort dar momentan suntem in pana de bani si nu stiu cu ce o sa il plimb pe razvi!
offf nu imi vine sa cred ca a trecut un an de zile si ca fiumiu peste cateva zile o sa faca 1 aaannnnnn!
va pupic si sa va distrati!
Poze Razvanelu
varsta nazdravanlui Razvan
roxanici spune:
punctual:
Karla, nu esti tu exagerata insa ai scapat niste detalii care tb bine stabilite de la inceput. Kktelele astea mici strica relatia. Poate poti discuta cu madam si o continuati, stiu ca ai vb numai de bine pana acum de ea, d-aia zic de continuare.
Mady, fa cum vrei tu ziua lu fiu-tu, si lasa sa comenteze comentatorii.
Stefania, stiu si io numai teorie... cauta divx converter sa dai jos de pe net si vezi daca e bun. Eu nu am avut fimulete mari dar ce am incercat le-a comprimat f bine.
Kitty drum bun, distractie placuta!!!
Arissa, super tortulet, nu vazusem poze pana acu' da' e super. Si Bistritza in spate.... (sper ca aia e)
Gabi, ai facut un baietel din fetita aia pletoasa si carliontata
da Iunia unde e dom'le? vine, face scandal si se da la fund?!
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
martutza spune:
Buna fete dragi
Laura eu nu uit pe nimeni si cu atat mai putin pe voi.Pup capoasa mica pe care abea astept sa o cunosc.
Raluca daca singura problema e de timp si bani eu iti sugerez sa faceti un contract scris si semnat de ambele parti cu zile libere platite sau ne,cu timpul efectiv alocat copilului si cu perioada de concedii.Daca baiatului ii e bine cu ea si ea e grijulie eu zic sa nu o schimbi inca...e greu sa gasesti pe cineva de incredere pentru copil.Gasiti voi o cale sa-i fie lui Luca bine.
Kitty distractie placuta.
Paxela si Gabi va trimit virtual o pulpa fripta sa zicem ca am fost impreuna la gratar..oricum ziua se anunta super.Distractie placuta.Gabi m-am topit...Tudor e mai frumos asa...parerea mea
Mady fa ziua baiatului cum vrei tu nu te lua dupa comentatori...sa nu regreti apoi ca nu ai facut ce ai vrut...Pup.
Am pus poze noi aici daca doriti sa ne revedeti.
O zi buna si plina de iubire.
Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai
Asa s-a nascut Victor