LMA Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (82)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

Va rog sa ma scoateti din listuta de mamici cu bb2 - in noaptea de invierea mi-am pierdut ingerasul

Balul Cotofenei sau un anisor al ingerului nostru

Aliona , mami de printesa Ilinca (6 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Aliona nu am cuvinte de consolare suficiente sa te imbarbateze.Te imbratisez si-ti doresc sa poti trece peste asta si peste catva timp sa vina si bb2.Ai grij ade tine si de moatza ta mica.Ar enevoie de tine.

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Asa s-a nascut Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Alononushca imi pare tare rau!

Poze Razvanelu

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Aliona imi pare rau ca ingerasul tau din burtica s+a dus la ceruri. Iti doresc sa te refaci repede, sa fii sanatosa si vesela pentru puiul tau de om, Ilincuta, care are nevoie de mami vesela.

Gabi e frumos Tudor ca asa e el...Dar mie imi placeau pletele lui.

Karla si eu zic ca daca esti multumita de bona sa incerci o reconciliere pentru ca e foarte greu de gasit o persoana de incredere. Iunia demult incearca sa gaseasca si inca nimic...Dar asa cum au zis si fetele, cred ca e bine de stabilit conditiile intr-un contract semnat de ambele parti. si bafta!

Loradin asteptam si niste poze cu Ana cea carliontata ca nu te credem pana nu vedem.

Roxana cam multa relaxare la tine si prea multe plimbari in parcuri superbe...inadmisibil, parerea mea.

Puteti sa ma impuscati...m-am uitat la toate pozele dar nu mai tin minte decat ca am vazut copii superbi, in rest nu mai stiu nimic.

Marta Victor seamana cu Vlad pe vremea cand mai avea pleata.

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Aliona ce as putea sa-ti spun in plus fatza de ce au zis fetele...nimic,imi pare rau pt tine si pt bb2,o imbratisare si un pupic de la mine si o .

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Aliona - imi pare rau! Condoleante!

CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddana spune:

Aliona, imi pare tare rau de ce ti s-a intamplat. Stiu ce simti, iti inteleg durerea, as vrea sa fie ceva sau cineva care sa ti-o aline, desi stiu si ca asta nu se poate. Se va atenua in timp, desi nu va disparea in totalitate. Iti doresc din tot sufletul sa te vindeci cat mai repede, sa redevii puternica si sa privesti inspre viitor.

It's only with the heart that one can see clearly. The essential is invisible to the eyes.
Dana mamica lui Dragoselu' - 20 martie 2007
Cum mi-am petrecut inceputul lumii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Aliona tare rau imi pare si mie pentru tine si ingerasul tau.Sunt sigura ca sotul si familia ta sufera alaturi de tine si impreuna veti trece peste aceasta durere.Sa te uiti la Ilinca si sa iti creasca inima si sa iti dea putere sa treci macar un pic mai usor.
Pup de la mine si de la Georgica.

Luminita, mami de ingerasul mult iubit George Catalin
Povestea minunii noastre in imagini,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

Aliona, imi pare foarte rau pentru pierderea suferita

Arissa, am vazut niste poze foarte frumoase, Maya e o finete de fetita... gata, nu mai este bebelus...iar tortul e nemaipomenit, bravo!

Andra, multumesc pentru incurajari!da, si la mine toaleta nu mai are secrete pentru stefi

I-am mai vazut pe Tudor si pe Victor, frumosi baieti aveti, mamicilor!

Mihaela siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)

Poze
Varsta Stefaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

aliona,te imbratisez cu drag si imi pare tare rau ca suferi. Cuvinte as avea multe de spus dar e mai buna tacerea cred...

Frumosi copii! Toti! Absolut toti!

Cum ai putut femeie sa tunzi baiatul!??? Dar si eu votez ca e mai frumos asa!

Va multumesc ptr sfaturi si comentarii. Recunosc ca regret incidentul! Mai bine taceam si gaseam o alta cale sa rezolv situatia! Dar am si eu niste orgolii si pandalii cateodata, de-mi vine sa-mi trag palme! Am indragit-o pe femeia asta tare mult si fara ea mi-ar fi ingrozitor de greu. A fost un moment in care nu prea am judecat... Nu stiu ce pot sa mai fac acum, ca parca nici sa ma milogesc nu prea imi vine...O sa vad maine ce pozitie adopta ea si eu voi raspunde, probabil, in consecinta!

Gata boieria, mi s-a trezit printzul! Va pup!

Luca, dragostea mea

Luca 1 an

Mergi la inceput