LMA Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (82)
Raspunsuri - Pagina 17

arissa spune:
Salutare, dragele mele si HRISTOS A INVIAT!
Am sosit si noi din Moldova, unde am prins vreme buna si Maya a putut sa alerge in voie prin curte si sa faca cunostinta cu toate orataniile, dupa cum se va vedea si in poze. Am stat mai mult pe la tara, la bunici, deoarece acolo au fost pregatirile. Ne-am "dat" si cu telegondola din Piatra, a fost dragut. Mai ales ca ma asteptam sa-mi fie rau de inaltime, dar a fost ok. In rest, pregatiri, salate, placinte, fripturi...stiti voi. Per ansamblu, a fost mult mai bine decat ma asteptam, inclusiv relatia cu soacra
Pentru ca nu am mai scris de multa vreme, as vrea sa urez LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor de aprilie pe care nu i-am felicitat, sa fie sanatosi, cuminti si norocosi!
Nu degeaba a fost saptamana patimilor, vad ca iar s-a lasat cu cearta. De data asta, cel putin, nu s-a lungit discutia pe "n" capitole.
Magda, imi pare tare rau ca treci prin asta, iti doresc sa ai putere sa treci cu bine.
Gabi, eu am tuns gaza cu mana mea, in scaunul de masa. I-am dat in fata obiecte care o intereseaza: clame de par, chei, un telefon. A mers.
Pupici tuturor!
arissa - mami de Maya(18.03.2007)

Mihael@ spune:
Hristos a inviat!
Ma chinui de o saptamana sa scriu un mesaj si n-am reusit...am fost ocupata cu doctori, analize, pregatiri de paste, facut bagaj, desfacut bagaj, vizite la bunici, nasi, matusi etc. Aseara ne-am intors acasa si sper sa ma mai linistesc un pic.
Analizele stefaniei au iesit prost, cu valori care indicau o infectie in organism, asa ca am tot cautat infectia...urechi, nas, gat, totul ok, daaaar.... la urocultura i-a iesit infectie cu e coli, in conditiile in care ea nu a avut nici un simptom. Nici nu vreau sa ma gndesc cat timp ar fi stat cu infectia daca dr. nu ne trimitea sa facem analize mai amanuntite. In rest sta bine cu calciul, anemie usoara, nu are rahitism.
Acuma avem tratament 10 zile cu sumetrolim si sper din tot sufletul sa scape de infectie, ca la ce-am citit pe net m-a apucat groaza.
Sfatul dr. a fost ca la fetite trebuie facuta din cand in cand o urocultura sau un sumar de urina macar, pentru ca e foarte usor sa faca infectie urinara si iaca, poate fi si fara simptome
In rest, merge tinuta de o manuta, a facut doar 2 pasi singurica, si vorbeste de ma doare capu'...noile cuvinte clar spuse acuma de paste au fost pisica si bebe...ma uit la ea si nu-mi vine sa cred ca articuleaza cuvinte pe care le pot intelege...sunt tare mandra de ea. Dar cu cat creste, cu atat ma solicita mai mult, adica trebuie sa fiu permanent in camera cu ea, chiar daca se joaca singura, ca altfel urlaaaa frate! Ai vostri tot asa fac?
gata, s-a trezit
pupici la toate
Mihaela siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)
Poze
Varsta Stefaniei

ralualexandrei spune:
Neatza la amiaza si de la mine ca sa o citez pe Crina
Azi noapte am avut program distractiv cu urlete si dat din picioare,cred ca dintii sunt de vina,acum continuam ca se cearta cu soru-sa pe jucarii,in fine ,balamuc,m-am obisnuit.
Stefania multi pupici gaza mica sa te faci bine repede.
Mihaela ai mei ma urmaresc peste tot si la toaleta am ajuns sa fiu acompaniata drept pt care las usa deschisa de mi-am socat sotul cand m-a vazut .
Magda am citit de ieri mesajul tau si nu am stiut ce sa-ti scriu,m-am gandit mai bine si iti spun ca sunt alaturi de tine,insa indiferent ce alegi sa faci pastreaza-ti demnitatea si lupta pt puiul tau sa-i fie bine.Eu sunt mai razboinica si mai transanta de aceea prefer sa-mi tin gura in situatii de astea.
Arrisa poza aia cu scara magarului e preferata mea,eu as inrama-o daca as fi in locul tau.Pupici Mayei ,tot atrasa de gaini ca si ai mei si lor le-au placut,le-au hranit cu tot ce au gasit inclusiv pufuleti.
Pupici la toata lumea,acum ma urnesc la treaba ca m-asteapta 2 cosuri de rufe nespalate,casa de aspirat si mai am si o tura la banca de dat.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

ane2200 spune:
Neata si de la mine.
Crina, uite aici poza cu tricicleta
Noi plecam dupa-amiaza la o matusa, aproape de Brasov, sa mai schimbam putin aerul. Ne intoarcem sambata, ca duminica vrem sa vedem Junii. Va pup pe toate.
Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul

martutza spune:
Buna ziua tuturor.Am pus forumul in cui cum zicea si Andra dar mesajul Magdalenei76 ma fortat sa imi bag si eu nasul un pic.
Magdalena regret ca ati ajuns aici.Tu stii cel mai bine care este motivatia sotului pentru divort si care ar fi motivatia ta sa lupti pentru casnicia voastra.Ceea ce pot eu sa-ti spun,ca sunt Stan Patitul,este ca divortul dupa parerea mea este varianta soft
...plangi,te enervezi,imparti lucruri,stabilesti pensia alimentara si zilele de vizita.Poti sa faci asta si sa-ti refaci apoi viata cu un om matur si echilibrat.Varianta hard este lupta pentru mentinerea familiei unite.E o lupta zi de zi, ceas de ceas,e o lupta in doi daca vrei sa o iei asa,sa accepti defectele,sa faci compromisuri,sa iubesti,sa razi si sa plangi alaturi de el pentru a alunga neintelegerile.Daca nu e alta femeie la mijloc eu cred ca se poate,daca e vorba de alta atunci lucrurile vor fi mult mai greu de rezolvat.Daca dragoste nu e nimci nu e...dar cand mai e dragoste...merita sa lupti...El trebuie sa iti demonstreze ca te iubeste,ca vrea sa treaca peste prostia care a facut-o;tu trebuie sa-l iubesti,sa-l intelegi,sa-i vorbesti calm despre ceea ce vrei de la el si ceea ce ii poti oferi si sa speri ca doar pe tine te vrea.Nu te injosi intr-adevar dar gandeste de 10 ori inainte de a lua o decizie.Mie imi e ffff greu sa dau un sfat.E doar o parere de femeie care lupta ca fiul ei sa aibe o familie linistita.E o lupta grea pe care mi-o asum ca sa vad daca merita si daca mai poate fi salvat ceva din ceea ce ne-a unit.Noi avem 10 ani impreuna si cred ca tot atat ne va lua sa ne regasim.Voi ce aveti de gand?Luptati sau cedati?Gandeste-te la tine si la copilul tau.La lucrurile bune dintre voi dar si la lucrurile rele pe care le puteti schimba.Comunicati.Numai asa veti vedea daca mai poate fi salvat ceva.Iti doresc ca D-zeu sa va calauzeasca si sa va indrume.
Va pup pe toate.Am vazut pozele si nu spun decat atat.BESTIALIIIIIII.
O ZI FRUMOASA TUTUROR.
Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai
Asa s-a nascut Victor

karra80 spune:
Salutari....
Nu puteam sa stau departe de voi...asa ca am ajuns acasa si am aruncat un ochi sa va vad......
Magda nu-ti pot da sfaturi....dar pot sa te imbratisez virtual si sa-ti trim un dulce si sa-ti zic ca sunt alaturi de tine.....
Winnie doarme si IO bantui pe net....am fost la tara si atata de incantata a fost Winnicu.....a stata toata ziua afara ...dupa catei pisici...gaini...a dat de mancare la porumbei.....i-a placut la maxim......
Inca suntem la Petrosani......doar vineri ajungem acasa....
Sper sa mai intru....macar asa sa va salut.........
Va
Carmina de
MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007
Aprilie 2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.dumex.com.my/members/tickers/98439/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie

madybulancea spune:
Rianna ai nascut?ce faci?
Alionushca ce face burtik?dar ilinca?
Magada uiteee ce de mesaje frumoase ai primit!cel mai tare m-a emotionat cel al martutzei!oricum tu stii mai bine ce tre sa faci iar decizia pe care o iei sper sa nu oregreti niciodata!suntem toate alaturi de tine!!!intra si da-ne de vesteeee....
kmi ce mai face frumusica de timi???
karra tare frumoasa s-a facut wnnicu,nu ca nu era si inainte,dar are o fata acum...numai buna de papat!
loradin dar sa nu mai intri tu deloc pe forum,sa ne zici de ana???pai e posibil asa ceva????
lumiii ce mai face georgica???
sherbiii ce mai face david? iar sunteti plecati in tarile calde???
si nu mai stiu...mai ziceti si voi....
Poze Razvanelu
varsta nazdravanlui Razvan

Lumi_Nag spune:
Hristos a inviat!
Iaca mai frec si eu menta pe aici sa va zic una alta...
Am fost la munte,langa barajul Bicaz si a fost suuuper.Ne-am distrat si ne-am aerisit creierasele dar ne-a fost foarte dor de George.
El a stat precum am stabilit la bunici si una dintre ele (mama) i-a dat sarmale.M-am cam enervat la faza asta dar ce puteam sa-i mai fac.
Roxi sper sa-ti placa Copoul si sa fie vremea buna si cred ca este pentru ca nu ploua.
Magda nu mai plange ca nu se merita.El ar trebui sa planga ca va pierde.
Luminita, mami de ingerasul mult iubit George Catalin
Povestea minunii noastre in imagini,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007

Lumi_Nag spune:
Mady am scris amandoua odata
Multumim de intrebare...face f bine.Ne chiseaza de alintat ce este.
Luminita, mami de ingerasul mult iubit George Catalin
Povestea minunii noastre in imagini,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007

karla32 spune:
Fetelor, imi crapa capul! Vin si eu peste voi cu ale mele..
Cred ca am tensiunea 20!N-am cui sa ma plang si unde sa ma descarc decat la voi.
Nu cred ca am vorbit urat vreodata despre bona mea, dimpotriva, am ridicat-o in slavi ptr ca recunosc, nu i-am dus grija copilului nicio secunda. Nu i-am cerut nimic, nici un ac sa miste in casa, ci doar sa stea cu Luca 8 ore pe zi (care erau doar 6 si jumate).Si a facut-o minunat! Nu reprosez nimic in relatia ei cu bebe al meu...dar iote grozavie pe ziua de azi. Vin eu de la serv pe la 13,45, imbrac copilul si il trimit cu bona afara. Se intorc dupa vreo ora...vazusem eu o sacosica la usa dar nu m-am intrebat ce e cu ea...discutie intre mine si bona:
B. Eu cand sa mai vin?
Eu:Maine.
B: Cum maine? E 1 mai?
Eu: Si ce daca e 1 mai? Inteleg doua zile de Paste, 2 de Craciun, 2 de Anul Nou, dar ce legatura are ziua de maine? Eu va platesc 8 ore pe zi, 5 zile pe saptamana.
B.Pai nu e corect. Sa stii ca si in Elvetia se tine ziua asta! (sora ei e in Elvetia)
Eu. Ba cred ca este. si nu am nicio treaba cu Elvetia. eu nu platesc bona sa stea acasa. E adevarat ca nu am discutat acest aspect dar l-am crezut de la sine inteles. platesc cat platesc pe luna sa stati cu copilu. asa inseamna ca puteti sa imi aduceti si concediu medical si eu sa va platesc!
B: Ei, nici chiar asa..Vin maine dar nu vin poimaine.
Eu: Doamna, dv nu sunteti angajata la mine cu carte de munca si nu cred ca este cazul sa aplicam orice zi numita libera prin hotarare de guvern. Daca eu stau acasa nu inseamna ca trebuie sa stati si dumneavoastra, dar eu sa va platesc! Asa, din bun simt, v-am platit chiar si in zilele libere din cursul saptamanii, fara sa ma gandesc. erau sarbatori mari si mi s-a parut omeneste! Eu stau pe 2 acasa dar recuperez pe 24 mai sau imi stric o zi din concediu. Nici eu nu sunt bugetar!Daca aveam bani sa ma dea afara din casa, aveam bona si sambata si duminica.
B:Da, dar nu la banii astia
Eu:Am zis daca aveam bani ceea ce presupune ca plateam mai mult!
B. Crezi ca daca sotul meu avea serviciu eu faceam asta?
Eu: Eu nu cred ca va injositi stand cu un copil. Dimpotriva! este de admirat...
B. Plec cu un cui in inima...
DAr cuiele mele? Am ramas paf, cu gura cascata... Eu ca o proasta, am tratat-o ca pe o doamna (ca doar e licentiata, de aici si pretentzul), i-am cautat in coarne, au fost zile si zile cand statea doar 4 ore ca eram eu acasa dar o plateam integral, nu lasam nicio lingura nespalata, si mancarea ptr Luca o lasam pregatita doar sa o puna pe foc si ce am realizat? Ca am dat-o in bara. E clar ca din nefericire trebuie sa caut pe altcineva. Mi-e mila de luca. sunt 8 luni de cand sta cu ea... Dar acum imi este mult mai clar ce am de facut inainte sa zic da! Frate, frate dar branza e pe bani...
aaaa, si sacosica despre care vorbeam la inceput. Ea, banuiesc ca nu avea de gand sa vina nici maine si nici pe 2! Isi luase lucrurile de casa sa si le spele... Iote-asa!
Nu stiu, poate eu am luat-o razna si habar n-am ce e pe lumea asta! Judecati-ma cu voce tare, pleeeease!
Luca, dragostea mea
Luca 1 an