LMA Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (82)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

Saptamana trecuta am fost si noi la controlul de un an:

10.200 gr., 78cm. Am facut vaccin contra rubeola, rujeola, orion, varsat de vant. Pana acum nu am avut efecte secundare, dar stam cu ochii pe el.

De ieri incearca sa mearga si tinut de o manuta, asa ca in curand va alergam noi pe voi

Mama spune doar daca ii trebuie neaparat ceva, tata nu vrea deloc sa spuna. A inceput sa spuna "hai" ca vrea sa il duc de manute... face si el pa-pa din manuta si da noroc

Magda Matei 9.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Magdalena chiar vroiam sa te intreb daca s-a remediat treaba.Imi pare rau ca s-a ajuns la decizie asa drastica...cred ca e ceva in aer. Iti doresc sa poti sa iti revii pentru Vladut al tau si sa ai puterea sa mergi inainte cu capul sus.

Cria, ce cretuline e Vlad...da esti cam zgarcita la poze vad...

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddana spune:

Magdalena, imi pare tare tare rau. Altceva nu pot sa spun, nu pretind ca ma pot transpune in situatia ta, sa iti dau sfaturi, vreau numai sa stii ca nu esti singura in toata povestea asta, in primul rand il ai pe baietelul tau, cred ca gandul la el trebuie sa te intareasca cat de cat, pe urma familia, si de ce nu, noi...
Sa iti dea Dumnezeu forta sa treci cat mai repede peste perioada asta grea si sa iti continui viata!

It's only with the heart that one can see clearly. The essential is invisible to the eyes.
Dana mamica lui Dragoselu' - 20 martie 2007
Cum mi-am petrecut inceputul lumii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Magda imi pare rau ca ai ajuns aici dar poate tot raul e spre bine. Ai grija de tine si puiut.

Mady cum sa uit ca noi eram cele care inchideam usa si lumina. Eu ii urez de pe acum lui Razvanel.

Carmen nu sunt zgarcita da inca nu am apucat sa descarc pozele. O sa mai apara cat de curand cateva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Magdalena muuuuuult, sa-ti mai treaca supararea, fruntea sus si lasa plansul...
Acum, nu stiu detalii... si chiar daca as stii nu sunt in masura sa dau sfaturi... Dar tin pumnii sa fie bine pt. tine si pt. pitic... cu sau fara tati din dotare... cum va e voua mai bine...
Si nu mai plaaaaaaaange...

Cand al meu m-a amenintat ca divorteaza (in mintea lui era amenintare) am fost atat de indiferenta ca s-a razgandit... bine, dar noi de divortam non-stop... vorba cuiva, in fiecare sapt.
La voi poate e ceva serios... eu sper sa nu... si daca nu-i ceva serios... atunci nu mai plaaaaaange... si lasa-l sa vada ca nu mai poti tu ca divorteaza... poate ii trece... n-au minte, asta-i clar... io m-am convins... ce mi-e cu Elena, ce mi-e cu al meu sot... cam pe acolo

inca odata

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Magdalena- imi pare rau pt tine si copil.Sunt niste ciudati barbatii,acum 2 ani voiau copil si cand a venit cel mai frumos lucru din viata lor,ei pleaca.
Uneori cand le esti prea sotie,se plictisesc. Vorba Elianei,incearca sa fii puternica si sa-i arati ca ai ajuns la concluzia ca e mai bine asa si ca acum chiar daca se intoarce el tu nu-l mai vrei.Nu stiu cat de aiurea e ce spun eu,dar in general barbatii nu prefera sa fie trimisi la plimbare.

Va doresc sa va fie bine!

CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

Hristos a inviat! Va doresc ca sarbatoarea Pastelui sa va aduca in viata lumina, sanatate, bunatate, impacare si bucurie.
Cu drag,

mama de Loli mic
Asa creste o fetita

Varsta mea

Everyday is the right day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

bag din urma la greu...muult este..
magdalena , tie iti raspund doar acum, ca poate ai mai multa nevoie. din experienta multora apropiati mie, pastreaza ti demnitatea, nu te umili si, daca e sa nu fie, mergi mai departe cu copilul tau si fii tare. daca te vrea cu adevarat, iti va arata el, si chiar daca nu fatis, macar vei intui ca asta vrea. daca nu te mai vrea, orice ai face n o sa poti schimba nimic si vei ramane cu regretul umilirii. doar asa, daca nu vrei sa ti reprosezi candva ca n ai facut totul, insista...te imbratisez si ti doresc sa faci fata cu demnitate si fara patetism...

pupam pe toata lumea si voi scrie de sapatamana viitoare iar, ca avem o mica vacanta de o saptamana, la munte, cu brontozaurul dupa noi, fireste ...

mama de Loli mic
Asa creste o fetita

Varsta mea

Everyday is the right day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Traiesc. STOP
Sunt in sfarsit la mama. STOP
A fost f bine si la soacra. STOP
Revin cu detalii la noapte eventual. STOP

Va pup STOP. Intram in sevraj daca mai stateam o zi fara voi. STOP

Biky daca ne citesti, stop, avem de gand sa ne plimbam prin minunatul parc(Copou) zilele astea(maine si joi).

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

hop si eu la spartul targului. dar si azi e paste, nu? deci se pun si urarile mele!
asa ca ... La multi ani cu sanatate tuturor sarbatorilor!!

am apucat sa citesc printre picaturi, ca netul merge prost de tot.

ghibuadina si b_zara va raspund la amandoua deodata: e greu dar nu imposibil. eu am trecut prin fel de del de sentimente, constiinta mea s-a dat cu capul de pereti. o fi bine ... o fi rau ... cum o fi mai bine? in cazul nostru cel mai bine e asa: matei la mama si noi muncim amandoi. greu va fi in primele cateva saptamani, ca va fi casa goala. greu va fi si pt ei, ca acum sunt mai mari si inteleg oarecum despartirea mult mai bine. noi l-am adus pe matei la 7 luni. va doresc acomodare usoara. si fiti fara grija: faceti ce e mai bine pt voi si pt puiul vostru.

trimit mesajul pana nu pica iar netul.
va pup si ne ~revedem~ pe 1 mai, spre seara!!

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - 1 AN!!!
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput