LMA Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (82)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Iuniaaaa multumesc pt surprizaaaaa. Mi-au dat lacrimile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Sa va dau si bilantul de un an ca nu am mai facut demult asta. La un an ne prezentam astfel 12 kg , 81.5 cm , mergem de la 10 luni, acum abia mai tin pasul cu el, tipa toata ziua, spune mama, tata, papa, gata, baba si altele pe limba lui, e incapatanat ca un taur, ii plac cainii si animalele in general. Pe tavita a pus mana pe ac cu ata, apoi pix si parfum. Vedem noi ce va iesi sanatos sa fie.
Multumim inca o data pt urari si multa sanatate la tot stupul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdalena76 spune:

Cristos a inviat!
am vrut sa va urez de ieputas dar nu am avut net.
sper ca a-ti avut sarbatori fericite .
noi maine plecam la mare. sper sa nu ploua ca sa ne plimbam.
hai ca ma bag si eu la citit ca am ramas in urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Buna....Adevarat a inviat!

Tzuna ma bucur ca v-ati distrat!sa va fie de bine si o pup pe Mariuca dulceata!

Cria imi cer csuze ca nu i-am zis LA MAULTI ANI LUi vlad de ziua lui...e are frumusel si cret!sa va traiasca!

aaaa si mi-am adus aminte,ziceati ca ati toti copii au implinit un anisoooor,deci de noi ati uitat????voi vreti sa ne???

noi suntem binneee,jucausi,am fost in vizite si acum ne revenim!

va pupam si hai treceti la scis!

Poze Razvanelu

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

quote:
Originally posted by madybulancea

Buna....Adevarat a inviat!

Tzuna ma bucur ca v-ati distrat!sa va fie de bine si o pup pe Mariuca dulceata!

Cria imi cer csuze ca nu i-am zis LA MAULTI ANI LUi vlad de ziua lui...e are frumusel si cret!sa va traiasca!

aaaa si mi-am adus aminte,ziceati ca ati toti copii au implinit un anisoooor,deci de noi ati uitat????voi vreti sa ne???

noi suntem binneee,jucausi,am fost in vizite si acum ne revenim!

va pupam si hai treceti la scis!

Poze Razvanelu

varsta nazdravanlui Razvan

Stai linistita ca nu v-am uitat, nu stiu pe cine a luat gura pe dinainte, dar cred ca s-a grabit, atata tot...Oricum Razvanel e foarte precoce asa ca se poate considera de un an.

Elena M.&Adrian Atit de mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdalena76 spune:

mai fetelor, am zis ca citesc din urma sa mai uit de durerile mele si cand colo ce vad? iara cearta?
eu nu ma bag ca sunt satula de cearta.
sotul meu a deciz sa-mi faca sarbatorile fericite asa ca a decis sa divortam. e inutil sa spun ca am ochii ca la melc de atata plans. dar in fine, nu mai conteaza ca eu m-am bagat in cacao si tot eu o sa ies..... imi pare rau pentru copil...
asa ca imi cer iertare daca nu comentez certurile de aici. va pup si va urez liniste sufleteasca si am sa mai scriu cand o sa mai pot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

Mgdalena imi pare nespus de rau sa aud asta.Nu vreau sa dau sfaturi, tu stii mai bine si sper sa rezolvati cumva...Oricum suntem alaturi de tine.

Elena M.&Adrian Atit de mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

MULTI-MULTI Ani fericiti si sanatosi !!! tuturor sarbatoritilor din luna aprilie ... si celor din martie (caci cu siguranta am uitat sa ii felicit pe toti la timp).

Si mii de scuze pentru lunga intarziere !
Noi am fost la bunici cat tati al nostru a fost in tara soarelui rasare ... Ne-am intors de o saptamana si cu o pereche de bunici cu noi, sa le aratam si lor unde traim noi de ceva vreme ... Caci parintii mei pana acum nu ne.au vizitat niciodata in Germania. Astazi i-am trimis la sora.mea in -belgia si peste o saptamana ii mai plimbam pe aici.

Magda imi pare tare rau pentru voi ! Uite de la noi ca sa mai indulceasca sarbatorile astea !

Magda Matei 9.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Magda, imi pare tare rau ca treci prin clipe dureroase, adevarul e ca suferi, dar numai el are de pierdut! Sper ca ai langa tine prieteni si rude care sa te sprijine pana treci de hopul acesta, suntem si noi alaturi de tine. din cate cazuri am citit pe forum e o perioada nasoala si apoi te simti mai bine, te simti stapana pe tine...mai bine decat singuratea pe care o traiesti impreuna cu el acum! Plus ca tu nu ramai singura, ai sufletelul mic langa tine!

Descarca-te aici de cate ori ai nevoie si ai incredere ca o sa fie bine!

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Christos a inviat!
Ufff dar ati scris nu gluma,dar si eu am citit tot.
Am fost cu trebi zilele astea asa ca am pus forumul in cui.
Sambata am stat toata ziua in bucatarie caci am avut ceva productie 7 cozonaci si 3 paste,dar au iesiiit la mare arta is mandra de mine.La 11 am plecat la slujba in gasca numai mami si Edy au ramas acasa.Am asistat la slujba,ne-am rugat am luat lumina si apoi ne-am intors acasa la masa care ne astepta intinsa ,am ciocnit oua si un pahar cu vin,ne-am ospatat dint toate bunatatile si apoi nani pana dimineatza tarziu.
Maria a reusit sa se friga la lumanare drept urmare a sentimentului de vina am lasat-o sa doarma cu noi in pat.

Duminica am mers la fini pt ca finu mic are doar 10 zile ei nu puteau veni la noi ,asa ca ne-am veselit cu ei ,le-am dus pasca si cozonac si o sticla de vin.

Luni am plecat dimineatza la Buzau,asta dupa ce ne-am dus la cimitir intai sa impartim.Pacat ca vremea a fost urata insa totusi am facut un gratar pt mamaie batrana si pt noi,am stat la povesti ,copiii au motrosit toata curtea,gainile si cateii ,mamaie tipa intr-una sa-i bag in casa pe copii dar cine-i putea stapani ca erau precum manjii.

Azi e zi de relas,Robert a plecat in cantonament ,si mi-e tare greu,prima data cand pleaca pt o saptamana singurel,Edy si Maria se cearta dis de dimineatza si astept ora de nani sa am si eu putina liniste.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput