LMA Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (82)
Raspunsuri - Pagina 13
gabi78 spune:
Buna fetelor!
Am intrat in special dupa ce am citit mesajul scris de B_Zara.
Nasii nostri au 4 perechi de fini (noi fiind finii 4) si ne cunoastem f bine inte noi. Finii 1 sunt din Bucuresti si au 2 fetite. S-au aflat in aceeasi situatie ca si tine. Au dus fetele la Ramincu Sarat la parinti. Habar nu am citi km sunt dar stiu ca sunt multi. SA stii ca le-a fost foare greu. Plecau vineri seara din Bucuresti si stateau cu fetele pina duminica seara plecand de abia dupa ce le culcau. Si asta timp de 4 ani si ceva. Greu, greu de tot, dar s-au descurcat si fetelor le-a prins f bine sa creasca in aer liber.
Asa ca o sa ii fie bine si Ilincai si va veti descurca si voi.
Si nu uita ca si IoanaRadu are baiatul tot cam la 100 de km ... hmmm ... mai putin .. vreo 80, dar si ei se descurca.
Asa ca ..bafta multa si acomodare usoara.
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
radcarmen spune:
La multi ani cu sanatate si fericire!
Raluca
Alexia
Vlad
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani
iuliana_2007 spune:
Hristos a inviat,Paste Fericita.Multa sanatate va doresc la toate mamicile,puiutilor,sotilor vostri,pace sufleteasca,implinirea tuturor dorintelor,fericire si sa va bucurati din plin de puiutii vostri si de viata.
Stiu ca vin cam tarziu urarile mele dar ieri nu am avut timp.
cria_bv spune:
Multumim pt urari fetelor
Iubitul meu drag Vlad te iubesc si tu imi luminezi viata
Alexia
Crina_mio spune:
Raluca Ileana
Vlad
Alexia
Multumim fetelor pentru aprocierile la adresa Mayei. Cu toate avem niste copii tare dragalasi.
Noi ne-am intors de la tara, unde a fost bine, lume multa, mancare la fel... doar vremea nu prea a tinut cu noi ca sa putem sta mai mult pe afara.
Crina si Maya Georgia
1 Anisor
varsta Maya
iunita spune:
La multi ani VLAD !!!! sa fii sanatos sa ai parte numai de bucurii!!!
si c ao mica bucurie pentru mami cria... incerc si eu, ce sa fac....
quote:
Trimis la: - 28/04/2007 : 16:39:12 de roxanici
a nascut Cria:
"Azi la 15:15 s-a nascut Vladut, un grasunel de 4100g, 53 cm prin cezariana dupa ce a chinuit-o pe mami in travaliu juma de zi. Bine ai venit!"
Felicitari Cria, bine ai venit si de la noi Vladut, sa fii sanatos si norocos si sa o bucuri pe mami si pe tati
iote vladu ciufulitu'!!!
ma duc sa spal maimutzaa!
are mama o fetita frumusica foc...Iarina-Maria 01.04.2007
buburuza mea
ruza buburuza
lauramar spune:
VLAD ALEXIA
Cu intarziere va spunem si noi PASTE FERICIT. Am fost plecati de vineri pana astazi la bunici.
ane2200 spune:
Vlad Alexia
Sa cresteti mari, sanatosi si voiosi!
Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul
tzuna spune:
HRISTOS A INVIAT!
Am aparut si noi. Am lipsit motivat ca am fost la Piatra Neamt. Orasul e superb, ne-am plimbat cu telegondola si Maria a fost tare incantata. Plus ca acum de Pasti parca si-a dat drumul si spune multe chestii, intelege mult mai multe decat inainte. Pentru ca am fost plecati de acasa nu stiu ce a fost in capusorul ei dar l-a pazit pe taica'su sa nu cumva sa plece undeva, il striga tati si in somn iar mai nou il striga si Babi (el e Gabi). Zice ham-ham la toti cateii si uneori si la ursuletii d eplus desi eu ii tot spun ca aia nu sunt catei. Ne arata cat de mare creste daca papa, ne arata diferite jucarii si obiecte prin casa, spune bebe, papa, face si spune pa, da de mancare la papusi si animalute, stie sa puna capacul la sticle, moare de ras daca stranuta cineva, incearca sa imite taraitul telefonului fix si e adorabila si nu mai stiu. Si merge singurica din c ein c emai bine si mai mult.Cert e ca suntem tare mandri de ea. In rest suntem nemultumiti pentru ca mananca tare prost. Acum ca am agitat-o si cu drumul a sarit si mesele...
Nu am fost la Inviere pentru ca nu am vrut sa o trezesc din nou ca si asa era tare obosita de pe drum..In acelasi timp imi pare tare rau ca nu am avut cum sa merg. Este al doilea an cand stau de Inviere acasa. Dar poate la anul mergem si noi.
FLORIN-A pe Maria cred ca ajutat-o mult masinuta premergator primita de ziua ei.Asa a inceput sa vada ce interesant e sa mearga in picioare pentru ca pana atunci ea vroia numai in 4 labe. Nici daca o tineam de ambele manute nu vroia sa mearga.
ADELYNA- bine ati revenit
B_ZARA- sper ca cea mica sa se simta bine si tu sa incepi lucrul fara prea multe griji in privinta ei. Succes.
Cam astea sunt noutatile. Ma bucur ca sunteti bine in general(ca nu am vazut prea multe mesaje de la mamici a caror copii sunt bolnaviori) si daca nu aveti timp de forum inseamna ca sunteti ocupate cu vizitele .Noapte buna.