LMA Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (82)
Raspunsuri - Pagina 12
radcarmen spune:
Hristos a inviat!
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani
karra80 spune:
ADEVARAT CA A INVIAT!!!!!!
Sa aveti parte de lumina, bucurie si intelegere in case!
Va dulce WINNIE si muma-sa
Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007
Aprilie 2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.dumex.com.my/members/tickers/98439/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie
AVoogt spune:
ADEVARAT A INVIAT!!
Multa sanatate, fericire si cat mai multe implinirii
http://alina-vachim.magix.net
AVoogt
anaalina spune:
ADEVARAT CA A INVIAT !!!! DRAGELE MELE MAMICI DE ALBINUTE SI BONDAREI!!!
Anaalina , mami de Catalina Teodorahttp://community.webshots.com/user/anaalina(30.03.2007)
B_Zara spune:
Dragele mele,Cristos a inviat, sa aveti un Paste asa cum va doriti alaturi de familiile voastre!Si eu fac parte din categoria mamicilor care se vor desparti curind de puii lor; din 12 mai, eu voi incepe serviciul, iar Ilinca va ramine cu socrii mei, la 100 de km de Bucuresti, urmind sa ne vedem doar in we-uri si concedii. Sintem deja aici cu totii, unde vom ramine pina pe 12 mai, pentru acomodare. Deocamdata a inceput promitator: aer curat, mincare sanatoasa, lume multa si vesela in casa, fi-mea maninca si doarme bine si sint convinsa ca asa va fi si dupa plecarea noastra...insa nu vreau sa ma gindesc la momentul in care voi pleca si o voi lasa :( Ma consolez insa cu gindul ca, totusi, sint doar 100 km si cu un mic efort pot veni si in timpul sapt.Chiar daca nu scriu f des, va citesc constant, nu-mi scapa nimic si sint la curent, chiar ma amuz cu toate birfele Inca o data... sa aveti un Paste luminat!Mami de Ilinca 15.03.2007
Kitty spune:
Adevarat a inviat!
La multi ani Vlad si Alexia!! Sa aveti o viata implinita si plina de soare, sa aduceti numai bucurii parintilor!
Alooooooooooooo!!! Ia mai lasati mancatul si sarbatoritul si dormitul pana la amiaza si treceti aici la cafelutza!
Noi am fost destul de "pasnici" pana acum, am fost la biserica, la socrii - apoi acasa, aseara am avut in vizita o pereche de nasi cu cei 2 copii, ceea ce a mai animat atmosfera, baieteii fiind cam ...atomici, drept care Giulia a luat de cateva ori cu o carte n cap si fiind impinsa de catre pustiulica de 2 ani de cate ori punea mana accidental pe nasa-sa. Saraca era cam nedumerita dar mi-a placut de ea ca nu a plans.
Am fugit sa le dau de mancare!!
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
ddana spune:
La multi ani, Vlad!!!
La multi ani, Alexia!!!
Sarbatori fericite tuturor!
It's only with the heart that one can see clearly. The essential is invisible to the eyes.
Dana mamica lui Dragoselu' - 20 martie 2007
Cum mi-am petrecut inceputul lumii
elyanne spune:
La muuuuuuuuuuulti ani
Raluca Ileana
Vlad
Alexia
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica