Mamici fericite cu mai multi copilasi (8)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Nelia, excelenta povestea, tare-mi place sa te citesc

Elyanne, imi pare rau... bine ca nu e mai rau, totusi. Si mie mi se pare invaziva metoda cu legatul trompelor.. Succes la operatie..

Mamica de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Aaa...si inca ceva, e adevarata metoda cu potrivirea numelui atunci cand vezi copilul.. Asa a fost si la mine la Olguta. Eu am nascut-o de Sf. Nicolae si tati insista sa-i pun Nicoleta, care mie nu-mi place deloc, scuze Nicoletelor, de la o colega mi se trage.. Si ma uitam la fetita si numai Olguta o vedeam, si intr-adevar, e atat de Olguta ca ma minunez si eu de asemanarea cu personajul din "La Medeleni:..ufff, vai de capu' meu
La Cornelia voiam sa-i pun Ioana, ca s-a nascut de Sanziene, dar l-am lasat pe el sa decida.. asa ca nu stiu cum o sa fie o fetita Cornelia, doar de baietei stiu

Mamica de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

salutare mamici si pitici!
nelia, bine ai venit!!!!
eliana, imi pare rau ca ai din nou belele. treci tu si peste asta cu bine! tinem pumnii tare-tare!
marimar, cum stai????
adriana, carnetul????
eu tocmai am terminat si cu capitolul asta, azi am fost si mi l-am facut, e tare frumos. la sala nu a fost cine stie ce de greu, am facut 26, la traseu insa....mai greutz dar a mers pina la urma. de miine incep sa invat sa conduc
pup pe toata lumea, in mod special pe bolnaviori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Multumesc mult O sa treaca... o sa fie bine, stiu eu

katik felicitari
Sper sa scap si eu de toate cele si sa ma apuc de scoala de soferi in curand... era in plan acu, luna asta... dar nu stiu ce o sa mai fac... sa vad cat de repede termin cu operatia si poate am unda verde pt. asta

Gata, fug la picii mei, ca Andreiu face febra... trebuie sa ma lamuresc de la ce... gat, masele sau deshidratare (nu vor sa bea nimic )
E vioi... doar ca mi s-a parut ceva mai cald... i-am luat temperatura si avea 39 rectal... cam mult totusi...
Pe mine ma supara gatul... deci sunt sanse sa fie ceva-ceva...

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrmiki spune:

Buna seara fetelor! Mi-a fost dor de voi, dar nu am mai reusit sa intru pe net in interes personal, de cateva zile ma chinui sa trimit un mesaj, dar nu mai apuc.
Am fost foarte ocupata, ca si voi de altfel, ma ghidez si dupa cat ati scris. Ultima luna a fost tare grea, sotul meu s-a operat la rinichi, o malformatie din nastere, asa ca am stat cu el in spital, dimineata fugeam la lucru, apoi fuga acasa, incalzeam mancarea, fugeam la spital, apoi iarasi acasa sa stau cu Alexandru ca trebuia sa plece bona. Pe cei mari i-am trimis la soacra inainte de operatie, dar nu au vrut sa stea decat o saptamana si aia cu chiu cu vai,ca se plictiseau si le era dor de noi. Asa ca am fost intr-o fuga continua si oboseala maxima. Acu vre-o saptamana s-a trezit Bogdan cu falca umflata, arata ca si oreion-ul, dar nu putea fi pt. ca el a fost vaccinat si cu toate astea a facut oreion, forma usoara acu vre-o 2 ani. Asa ca, duminica trecuta am fost pe la toate spitalele(de obicei chestile astea nasoale se intampla la sf. de sapt. cand nu este pediatru), toti dr. se mirau cand le spuneam ca a fost vaccinat si ca a mai facut inca odata oreion. Asa ca luni am fost la analize cu Bogdan si marti am mers dupa rezultate ca sa ne spuna ca, nu este oreion, ci sunt niste calculi care se form. in urechea lui si asa cum vin, asa si trec, cam asta a fost explicatia, m-a lamurit mai mult de o gramada. Dupa 2 zile el nu mai avea absolut nimic. Oricum sunt groaznice spitalele noastre si urasc sa merg in ele, dar cateodata n-ai incotro. Cam astea sunt noutatile, de-abea astept sa treaca anul acesta, mi se pare ca nu este un an prea bun pt. noi, cel putin d.p.v. al sanatatii, parca toti am avut probleme de sanatate, mai multe decat in alti ani.
Kati felicitari pt. permis, sa sti ca m-am gandit la tine, cu permisul, dar n-am avut timp sa-ti scriu. Spor la condus si sa conduci cat mai repede pt. ca asa te vei invata. Ce faceti in vacanta? Cand incepi lucrul?
Marimar cand trebuie sa nasti? Multa sanatate!
Nelia bine ai venit printre noi!
Mira superbe poze!
Va pup si va doresc multa, multa sanatate si o saptamana cat mai buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura XXX spune:

Kati felicitari si din partea mea !!!!!!
Sa fie intr-un ceas bun!

Merg si eu la examen saptamina viitoare

Eliana tot bolnaviori baieteii? Lasa ca scapati si de problemele de acum si iti revii si tu repede. Nu renunta la bebei pe viitor, poti sa ceri si altadata legarea trompelor. Si de ce sa nu faca si sotiorii putine taieturi? ca tot sunt barbati

eu daca aveam de ales nu faceam scoala vara, si cu AC si tot nu m-am concentrat bine pe caldurile astea...

Pupici si vacanta placuta pt. copilasi!
Si va ofer o inghetata de capsuni

Mergi la inceput

ioiii, laura, yammiiiiiii!!!!!inghetata de capsuni!!!!1, la gradele multe din termometru, tare bine pica!!! la noi acu e racoare de-a dreptul, sunt doar 26 grade acum la 21.00!!!!
bafta maxima la examen!!!! tin pumnii cit de tare pot!!! hai ca poti sa-l iei, trebuie!!!!
miha, imi pare rau ca ati avut pb de tot felul!!!! cum se simte sotz dupa operatie? am tot asteptat sa suni, poate te puteam ajuta cu ceva!oricind, c multa placere va stam la dispozitie cu ce putem!!!
cu condusul, mai greu, deocamdata doar pe drumuri judetene, cu curbe, pante/rampe, cu criculatie moderata, pina ma invat cu masina, dupa aia o sa ma avint si in oras
eliana, cum te simti? cum se simt puiutzii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Felicitari Kati si mult curaj!Mergi singura fara nimeni care sa te piseze.E cel mai bine, te vei relaxa si vei fi foarte atenta.Si prin oras incet incet..ca pe acolo trebuie sa rezisti

Mergi la inceput

gabriela, multumesc mult!!!!!
pupam puiutzii frumosi si cuminti!!!!!!!
cum te simti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Kati noi suntem bine, multumesc lui Dumnezeu!Copiii cresc, eu ma uit la ei si nu imi vine a crede ca am 3 minuni si ca trece timpul mult prea repede.

Mai citesc din cand in cand dar nu prea mai apuc sa tin pasul

Mergi la inceput