Mamici fericite cu mai multi copilasi (8)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katik spune:

marimar, sar'na de urare! pai sa iau intii carnetul si dupa aia o sa sofez. pina atunci insa trebuie sa ma calmez si sa ma obisnuiesc cu uniforma politistului de linga mine
sa ne anunti cu ceva vreme inainte sa putem incepe si noi galeria!!!!!pupik pe burtik!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Buna dragi mamici$
Katik lunea viitoare ma voi gandi la tine. Las ca-l vei lua. ai gasit pana la urma ceva??? Cum e cu varicela? ati scapat?
........noi suntem inca la gradinita, mai avem doua saptamanai pana la vacanta. Joia trecuta David a fost in excursie cu vaporul pe lac, apoi prin padure au facut grill si s-au intors pe la 4 franti de oboseala. Vinerea asta au o petrecere la gradi unde suntem si noi parintii invitati care se va sfarsi iar cu grill si desert
..........ne-au ajuns si pe noi caldurile. E a doua zi de canicula. asa pe la 30gr. E bine zic eu, e rau zic elvetienii, care deja scot limba de-un cot si astepata ploaia

V-am pupat

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi.....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

mira, sar'na!!!!!inca n-am gasit nik, deocamdata beau ceai antistress si imi pica bine.cu varicela, deocamdata am scapat, mai avem vreo trei zile din perioada de incubatie dar cred ca nu am luat. pediatra ne-a dat o cura cu imunogrip, a zis ca daca fac, sa faca o forma cit mai usoara. ne luptam si noi cu caldurile, azi au fost 33, pe zilele urmatoare se anunta 35-37. este greu tare ca nu putem iesi decit dimineata si seara, sunt miriiti amindoi, nu prea maninca, dar asta este, acusika vine ploaia
ce frumos va distrati voi la gradi!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Si noi tot in vacantza,cu toti trei pe cap, intorc casa cu fundul in sus.Abia astept sa ii duc la tara sa le dau drumul sa zburde.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Am aparut si noi la raport... telegrafic...
Sambata nunta... vineri pana duminica ocupati pana peste cap
Duminica am plecat la munte pana marti seara, doar cu Elena... Liniste, frumos, acceptabil ca si temperaturi...
Poze incepand de aici: http://picasaweb.google.com/elianacalin/Iunie2008/photo#5215761371519510658

Altfel, baietii tusesc, muci de vreo 2 sapt.... si azi si ceva febra... nu stiu daca de la ce aveau sau de la deshidratare, pt. ca ma lupt cu ei sa bea lichide...
Eu am mai descoperit una noua... am un chist maricel la un ovar... plus o rana pe col mai veche ... care speram sa se dreaga cu tratament... dar nu si nu...
Ce sa zic... din pdv-ul asta am un an tare prost si eu, si picii... doar suntem aceiasi zodie...

Si ca sa inchei frumos... azi implinim 4 ani de la cununia civila... si peste o sapt. de la nunta...

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Eliana, superbe poze, absolut superbe !!! Felicitari pentru aniversare si La Multi Ani Fericiti impreuna !!!!

Fetelor,

eu am intrat in panica, nu stiu cum o sa ma descurc cu 3 copii, cum o sa-i culc ( Romana nu adoarme decit cu mine si uneori dureaza pina pot sa plec de linga ea..), ce o sa fac cu bebe, vai de mine...... HELP !!

-------
vine bebe 3, surpriza
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Asa ma intrebam si eu... Stii cum dormim acum? Ma rog, nu acum, ca cea mare e cu tati in vacanta, in Romania, dar pina sa plece. Toti, intr-un pat. Ne luasem un pat mare (2 pe 2) pentru noi, ca a dormim si noi omeneste, fetele se obisnuisera frumusel in camera la ele dupa vacanta de asta-vara cind am dormit cum si pe unde am putut, totul era perfect in casa la noi. Dar in noiembrie a venit bebe Lisandru si Tudora a inceput sa ceara sa doarma linga mine si bebe (l-a acceptat, dar cu aceasta conditie, sa fie ea linga bebe si bebe linga mami). Un timp, Agata a rezistat eroic in camera ei, dar intr-o seara, bolnavioara si plingacioasa, a cerut si ea in camera cu noi, ca era singurica acolo. A venit si nu a mai plecat. Tati adoarme si el pe unde poate, in paturile fetelor, in salon... dar inainte de a pleca in vacanta, venea si el si se lungea la picioarele noastre pentru ca... ce, el sa doarma singur, e si el mic, vrea si el cu noi! Pe bebe il iau linga mine la un moment dat noaptea cind se mai trezeste si... uite asa, dupa ce ne-am plins de spatiu, acum avem un apartament mare, dar folosim toti aceeasi camera, dupa ce un timp ne plingeam ca nu avem paturi, acum avem o gramada in casa, dar folosim doar unul... Ar fi fost frumos sa ne faca dimineata cineva o poza, ca sa ne vedeti cum dormim: mami, bebe, Tudora, Agata si tati la picioare, cica sa ne apere, sa dormim linistiti! Da' noua ne place! Daca gasesti solutii, sa-mi spui si mie, ca eu una m-am lasat pagubasa... Ca doar n-or dormi pina la liceu cu noi, nu!?!

Edit: ramolita cum sint, am uitat de ce am intrat. Am vazut subiectul si mi-am dat seama ca si eu sint mami fericita, da' nu numai fericita, dar am si trei copii! Asa ca, ma primiti si pe mine? Cele trei minuni le vedeti mai jos, la semnatura, doua domnisoare fine si un cavaler dulce si cumintel!
Marimar, nu stiu de ce am senzatia ca ti-am mai raspund pe undeva cu patul mare... dar poate ca doar am visat.

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Nelia bine ai venit printre noi. Ce printese frumoase ai, si ce flacau mare. cum de au plecat numai tati cu cea mare in ro?? Cea mica nu a vrut sa mearga si ea??..............Eu am vrut sa-l trimit pe baiat vreo 2-3 saptamani in Ro dar nu vrea. Se potrivea bine, ca il lua sora-mea cand trecea pe la noi, si venea eventul cu mama mea inapoi. Adica vrea, dar sa fiu si eu. suntem inca in discutii dar nu cred ca voi reusi sa-l conving
Adina las ca te vei descurca, nu-ti face probleme. Sta bebele cu sotul pana o culci pe Romana, sau incerci as o dezveti pana nu vine bebele.
..................si noi avem un pat mareee, dar eu am fost ferma in privinta dormitului cu noi in pat. Mi-e drag sa-i am langa mine sa-i privesc cum dorm si sa-i simt aprope dar noapte de noapte nu pot. Pentru mine noaptea e compromisa, ei se agita intr-una, eu ma tot trezesc sa vad daca nu le e prea cald, prea frig,ii acoper, ii descoper si uite asa dimineata ma trezesc mai obosita de cat seara cand m-am bagat in pat.
normal ca fiecare au dormit cu noi in camera , mai mult sau mai putin (Selin detine recordul 1 1/2ani) dar in patutul lor langa mine......fiecare a avut o perioada de pendulari noaptea cand ma trezeam asa deodata cu ei langa mine. Deobcei imi era prea lene sa-i mai tranbordez la ei in pat si ramaneau pana dimineata langa mine. David s-a dezvatat de tot, Daria inca mai vine, iar Selin inca nu descoperit sportul asta., ea doarme singurica in camera in patut, iar cei mari in camera lor fiecare in patul lui
Eliana multi ani fericiti sa fiti impreuna...............ce frumosi sunteti si mandra ta ce frumos pozeaza. Frumoase locuri pe unde ati fost .

v-am pupat

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi.....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Miraklucker, nu am vrut eu sa o dau, e inca mica si anul trecut am fost eu cu amindoua si cu burtica, si am avut probleme de sanatate cu ea, nu grave dar suficient ca sa ne strice un pic vacanta. Si apoi, ei stau mult, doua luni jumate si Tudora nu stiu cum ar fi reactionat atit de mult fara mami. M-am gindit si la Agata, ca ii ajunge si ei sa fie cea mai mare, a terminat si clasa I si nu a fost usor... am zis sa se duca ea si sa fie rasfatata de toti, ca daca era si Tudora, nu ar mai fi fost numai ea si ar fi fost tratata tot cea mare. Asa, e cea mai mica! Si ii sufla toti pe unde pot! Si eu voi face ordine din toamna in privinta dormitului, nu ca m-ar deranja prea tare, dar problema pleaca de la faptul ca patutul lui bebe e in camera la noi si fetele se simt exilate, cind il stiu pe bebe linga mami si tati si nu vreau sa simta asta. Ale mele au dormit pina la doi ani linga noi, in patutul lor, dar linga noi si noaptea le luam linga mine, ca atit le-am si alaptat si mai motaiau linga titza si eu pe linga ele. S-au trezit de 4-5 ori pe noapte amindoua pina pe la doi ani si ceva. Bebe doarme bine, daca as avea o camera in plus si pentru el, as muta patutul, dar nu avem decit trei dormitoare si nici nu prea am loc asa cum sint amenajate camerele fetelor de inca un pat, desi amindoua il vor. Dar, daca stau sa ma gindesc bine nu stiu daca as avea curaj sa-l mut singur intr-o camera, e inca prea micut.

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Nelia, uuu ce bine ca ai venit pe la noi... Sa stii ca te urmaresc de mult, din 2 motive: unu ca ai niste copii cu nume tare frumoase si doi, ca tot Cornelia o cheama si pe fiica-mea a mica (ta-su i-a ales numele)
So, ce bine ca improspatezi subiectul
Marimar, sa stii ca e o problema cu dormituul.. De ex, noi ne-am impartit cu copiii, pentru ca nu se putea altfel tot din cauza mijlociei, voia si ea cu mine si cu bebe in pat.. deci l-am trimis pe baiat cu tac-su si eu am ramas cu fetele... E bine dar parca tanjesc sa fie ca la inceputuri
E... lasa, ca o sa imi aduc aminte de timpurile astea, amandoua stau aproape de mine, parca sunt detectoare de caldura, cum ma mut putin mai incolo cum se foiesc si tot peste mine dau..

Mamica de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

Mergi la inceput