Mamici fericite cu mai multi copilasi (8)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura XXX spune:

Ce faceti mamici? Toata lumea e pe afara?
Noi am terminat cu serbarea, suntem acasica si incepem sa simtim VACANTAAAA!

Kati te invidiez. Ce zic copiii cind te vad la volan? Iti tin pumnii pt. examen, sa te ajute DD.

Sper ca sunt bine copilasii vostri, aveti grija la caldura.

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

laura, noi suntem pe acasa in vacanta cam de multisor, adica de vineri din cauza de varicela la gradi. iar acum asteptam si ne controlam de trei ori pe zi daca avem sau nu bube, asta asa, inainte de concediu, sa nu ne plictisim
multam, bafta si tie! nici sotul si nici copiii nu m-au vazut inca la volan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

.....si noi suntem pe aici. Afara nu prea mult ca la noi mai mult ploua si e frig. Cand incepe sa se incalzeasca vin ploi si tin cate o saptamana.
Noi mai avem pana la vacanta abia pe 4 iulie e ultima zi de scoala, iar vacanta e asa de scurta, numai 5 saptamani. Dar noi decolam a doua zi pentru doua saptamani. De data asta ramane prin preajma, o saptamana mergem in Tessin, partea italiana a Elvetie, iar a doua saptamana ca in fiecare an pe munte la cabana socrilor. apoi as vrea sa-l trimit in Romania pe David, dar nu stiu cum sa-l conving, vrea...dar sa fim si noi cu el, sau cel putin eu. .....nici nu stie ce pierde. Singur fara fete,fara stress, cu verisoarele, cu bunica-sa care l-ar rasfata pana peste poate.
Adina , nu mai zici nimic..............ma tot gandesc la tine, mai ai asa putin pana vine bebele. Copilasii cei mari ce mai zic?? au invatat deja germana?,
Katik, da ce aveti sanse de varicela?? sau de ce bube va controlati??....vezi ca incubatia e doua saptamani. Daca treceti cu bine de 14 zile ati scapat!.............eu una ma bucur ca am facut chiar daca Selin a fost asa mica. Mai bine asa decat ca mine la 32 ani

V-am pupat.

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi.....cu noi

Mergi la inceput

mira, da, de varicela ne controlam. de mai bine de o luna incoace tot mai apar cazuri la gradi, pina acum am rasuflat usurati numai ca acum vineri a facut o fetita, colega de grupa cu care noi ne jucam si in afara gradinitei, si ne-am jucat si inainte de a-i aparea bubele cu citeva zile, deci avem sanse destul de mari sa luam. acuma, cum ne-o fi norocul
eu am facut toate bolile cu bube cit am fost la gradi, al meu sotz a facut varicela la liceu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Si noi tot pe aici.Ca tot vb de boli,Robert le-a facut la gradi pe toate,eu nu,Maria nu,Edi nici atat.Ar fi frumos la 32 de ani sa le fac .

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Ce faceti mamicilor?
Noi am fost ocupati cu musafiri, prieteni dragi din NZ pe care i-am plimbat prin Viena si ne-am simtit si noi in vacanta putin.

In rest sint foarte suparata ca mi-am pierdut ( de fapt uitat) in parc aparatul foto luat de citeva luni doar. Asa ca adio poze pt un timp, sper ca nu pt mult timp insa, vine bebe si avem nevoie de aparat ca de aer.

Mira, imi pare rau ca nu ne-am vazut, sper sa ne vedem cind mai treceti prin Viena .Ce frumos ca mergeti in vacanta 2 saptamini! Noi nu cred sa putem pleca undeva in vacanta pina prin octombrie...

Copiii sint bine, Matei intra in vacanta la sfirsitul lui iunie si pe Romana o scot de la gradi sa aiba si ea vacanta si sa ne petrecem timpul impreuna pina in septembrie cind incepe iar scoala. Incep sa inteleaga germana mai mult decit sa o vorbeasca, oricum stiu deja mai mult decit noi. Eu n-am mai invatat nimic din aprilie, cu cit aflu mai mult despre limba asta cu atit mi se pare mai complicata....

Azi noapte am visat ca am nascut si nu aveam scaun de masina pt bebe si masa de infasat si m-am panicat !! Dar mai am cel putin o luna, stiu eu...

katik, si eu sint mindra de mine ca am inceput sa conduc in Viena, ma apucase o frica caci eu n-am mai condus in Europa, in NZ am condus 9 ani dar pe partea stinga, pe strazi largi si nu inguste si cu sens unic, fara tramvaie si biciclisti...Romana m-a vazut cit eram de stresata, eram numai eu cu ea in masina si ma tot rataceam pe strazi, iar ea ma incuraja " You did it mami !!" he he he..

cam asta de pe la noi,

-------
vine bebe 3, surpriza
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Adina imi pare bine ca "te vad", am vazut ca nu ai mai scris de mult.....ma gandeam sa te sun sa vad cum esti. Da, si mie imi pare tare rau ca nu ne-am vazut, dar noi tot pe fuga suntem pe drum, cu toti 3 in masina. A fost de fiecare data noaptea cand am trecut prin Viena altfel sigur ne-am fi oprit, ...........poate va hotarati voi sa faceti o vacanta pe aici.
Poate veti gasi alt aparat foto, la un pret bun, acum in iunie incep reducerile de vara. Eu mi-am pierdut agenda cu toate adresele, si nr de telefoane in Romania. Tot asa undeva am scos-o din poseta si am lasat-o. sunt asa de pierduta fara ea, acum stig in gura mare peste tot, ca vreau din nou telefoane si adrese...................si de condus. aici conduc, cu exceptia Zürich-ului unde nu ma bag, dar in Ro nu am avut curajul. E o circulatie infernala in Tm.

.....ieri a fost ziua mea libera. Am fost cu toti la cumparaturi, au primit cu totii incaltari noi, David cu 100 de pretentii si doleante, a mai primit un vapor, si apoi i-am luat (ei ramasesera in masina) niste ochelari de scafandru si un tub. In masina foarte bucuros "mamiiiii esti....esti cuminte, foarteee cuminte, cand vine ziua ta sa-ti cumperi si tu ceva frumos!!!".......Atat am putut rade. El nu se poate exprima foarte bine in ro, si vrand sa vorbeasca cu mine romaneste uite ce a iesit. Voi cum vorbiti acasa?

V-am pupat.

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi.....cu noi

Mergi la inceput

Vad ca am cam disparut cu toatele...pe unde sinteti, ce fac copiii, ce planuri de vacanta aveti???

Eu bintui netul ca nu am somn In rest parca nu am timp de nimic, inca merg copiii la scoala si la gradi si mai am macar diminetile libere dar din iulie o sa fie amindoi in vacanta , adica cu mine acasa.... Sa vedem ce program ne facem, pina o sa nasc si apoi ....mai vedem....
Era mai usor in NZ parca, viata era mai putin stresanta, daca nu puteam iesi intr-o zi la plaja trimiteam copiii in curte..

Mira, noi vorbim cu ei romana in casa . Adica asa era in NZ. Aici vreau sa nu piarda engleza asa ca eu vorbesc engleza cu ei si sotul romana...Ei raspund cind cum le e mai usor..

-------
vine bebe 3, surpriza
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!

Mergi la inceput

noi pe aici pe acasa, copiii cu bateriile full, in vacanta de vreo 2 saptamini, deci, ne distram copios!!!
intre timp mai fac o incercare la soferit, in 30 am ex, asa ca, creste plantatia de morcovi
marimar, sarcina usoara in continuare!

Mergi la inceput

katik, bafta la examen, sofeaza zilnic daca poti !Eu numai in week-end ies cu masina si se simte, ar trebui sa ies mai des...
mersi de urare, mai am si eu un pic ( din pacate....) ( vreo 4 sapt)

-------
vine bebe 3, surpriza
........

Mergi la inceput