Mamici fericite cu mai multi copilasi (8)
Raspunsuri - Pagina 4
marimar spune:
Eliana,
era sa nu te recunosc, ce ti-ai facut la par, l-ai intins? Iti sta asa de bine in negru galben, si esti asaaaa de slabaaaa, nu areti a mamica de 3 copii nicicum! Miresica e surioara ta? Ea blonda si tu bruneta?
Azi merg la doctor sa vad ce face bebe si cite kg am mai pus ca acasa nu am cintar, he he he...
Restul fetelor ce mai zic, ce fac copilasii??
-------
vine bebe 3, surpriza
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !
elyanne spune:
Nu l-am intins... din contra, bagasem spuma in el sa se onduleze de 3 lei... Si m-am vopsit... trebuia sa fie saten... pt. ca imi facusem suvite roscate si nu mi-au placut... dar satenul a iesit aproape negru... Asta este... mai incerc...
Miresica e surioara mea... si e blonda, eu bruneta si fratele nostru roscat .
Asteptam sa ne spui ce face bebe... si poze cu tine...
Ai tai copii ce mai fac?
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
katik spune:
unde sunt mamicile? la gratar, mici si alte bunataturi?????
noi pe acasa, unii (robi) mai cu febra, mai fara, krisztina mai "tusind, mai cu muci dar "in limitele bunului simt" si tot asa. evident a luat si tati, ca doar se imparte tot in familie.
we placut sa aveti!!!!
miraklucker spune:
buna dragelor!
...........daca va tot inghesuiti asa, hai as ma inghesui si eu.
Hai sa va mai povestec putin de noi..................ca nu stiu cand va fi data viitoare. In sfarsit ne-a ajuns si pe noi caldura, de fapt canicula. Am trecut direct de la plapuma de pene la cearceaf. suntem toata ziua pe afara, joi am fost cu piticii la strand. Bucurie mareeee.
am facut primul si tur cu bicicletele pe anul asta, ne-am balacit picioarele in lac.......bine, copii nu numai. Pana la final au fost uzi din cap pana-n picioare nu a contat ca apa avea numai 14 gr.
Eu sunt bucuroasa. am primit pentru fete locuri la cresa din aug/sept, dupa vacanta de vara. Acum mai trebuie sa-mi conving barbatul care deja a inceput sa dispere..... cum sa dam fetele?? Selin e prea mica!!! Ce facem cu David??. Oricum eu le-am inscris deja vor merge doua zile intregi si inca o jumatate de zi, asa cum a mers si David. .............si numai de Selin nu-mi fac eu probleme. Ea da din coate ..si din gura si se descurca si singura minunat.
Joi plec la un curs pentru 3 zile. nici nu-mi vine sa cred, voi fi 3 zile si 2 nopti singura, fara copii si barbat. Daca stau bine si ma gandesc de 7 ani, de cand sunt aici nu s-a intamplat niciodata asta.
alte poze din vacanta.............. o mica parte pozele din Ro,
...............si c-am atat.
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi ....cu noi
elyanne spune:
Dam si noi raportul...
Ieri am fost la intalnire cu picii de martie-aprilie 2008...
Poze aici: http://picasaweb.google.com/elianacalin/Iunie2008
Mihai a facut febra mare (40)... diseara mergem la doctor... banuiesc ca-i gatul, pt. ca a si inceput sa vomite si sa tuseasca putin...
Cam atat despre noi... sper sa intru mai des... dar nu prea am timp... mai ales ca incerc sa-i scot cat mai mult pe afara... iar in putinul timp ramas (cand dorm) lucrez cate ceva...
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
Laura XXX spune:
elyanne sper ca v-ati revenit intre timp.
katik cum merge, ai avut deja examenul?
cred ca va pregatiti de serbari, final de gradi etc.
de adita mai stiti ceva, pe ce topic mai apare?
mira suna foarte bine ce faceti pe acasa, va urez o vara super asa cum numai cu pustii o poti avea. Bucura-te de timpul asta pentru ca dupa ce incepe gradi...
Noi pregatim piscina!!!
Laura cu 3 pui
katik spune:
laura, da, prima tura am avut-o , am picat la oras. mai dau o data acum, pe 30 iunie. tu cum stai?
noi serbarea am avut-o demult, am si uitat de ea, am luat deja vacanta din cauza de varicele pe la gradi, acum asteptam vreo 3 saptamini sa vedem daca facem sau nu bube
eliana, cum sunt pustii?
elyanne spune:
Suntem bine... ca doar i-a trecut pe antibiotic
Mihai a facut alergie ... si ia si claritin in paralel... si sunt pe trecute si astea...
Dar am ia vem cateva zile de tratament.
Elena are serbare joi. Abia astept. Sper sa pot merge si eu... nu ca la Craciun, cand am avut varsat de vant
Iar peste 2 sapt. avem nunta surioarei, unde suntem nasi... si ne tacane la cap... cred ca o sa fugim in lume cu cateva zile inainte... daca de acu e asa...
Nu din cauza emotiilor.... neeee... se suceste incontinuu... ba cu florile, ba cu meniurile... si astea's doar cateva...
Laura XXX spune:
kati las ca nu-i nimic, luam noi pina la urma. eu nu am terminat conducerea dar cred ca tot acolo, in jur de 1 iulie am examen. bine ca nu tb sa asteptam o luna! intr-un an tot luam! io nu stiu cum fac cu emotiile la sala,iau calmante?!
eliana sa puneti te rog poze de la serbare, daca ajungi. sigur de data asta nu va mai imbolnaviti.
nici noi nu mai reusim sa lucram/invatam, stam mult pe afara. slava Domnului ca suntem sanatosi si zburdalnici
va pup
Laura cu si
katik spune:
laura, io la sala nu am probleme, ma descurc bine in fata foii de hirtie. eu nu ma pot stapini linga politai, si mai ales daca este si in uniforma. calmante chair nu vreau sa iau ca poate imi altereaza reflexele dar inca nu am solutie la emotiile astea