Mamici fericite cu mai multi copilasi (8)
Raspunsuri - Pagina 19
mcrmiki spune:
Laura eu incerc sa intru pe chat si la 14 si la 22, cand apuc, de obicei putin mai tarziu. In seara asta cred ca a fost Cornelia, dar am intrat prea tarziu, chiar a iesit. Imi spuneai ca baietii scriu pe pereti. Noi am avut problema asta cu Bogdan, eram disperati, scria pe unde apuca si atunci ne-a sfatuit pediatra sa ii dam un perete unde are voie sa deseneze. I-am dat un colt in camera si de atunci nu am mai avut treaba. La fel am procedat si cu Vlad, acum vom vedea daca Alexandru va fi pasionat de desen.
Maine pleaca Bogdan si Vlad la Herculane, cu bunicii, prima data. Sunt curioasa cum se vor descurca cu ei. Cu ocazia asta vom fi si noi mai liberi, mai imi fac treaba si pe acasa.
Marimar ma gandesc la tine, sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos. Asteptam vesti?
Cam slaba activitatea pe aici, or fi in concediu?
dodo spune:
Adina, speram ca sinteti bine, pina acum cred ca s-a petrecut minunea
, asteptam sa ne confirmi
Eu imi cer scuze ca am intrat asa rar pe forum, am o gramada pe cap, aici e iarna, deci scoala e-n toi, si la noi si la pitic si in plus, saptamina trecuta m-am "dotat" cu 3 gauri, am facut laparo+histeroscopie cu DNC pt. un chist pe unul din ovare, astept cu sufletul strins rezultatele si, sincer, nu prea mi-a ars de nika, totul se desfasoara mecanic, parca am resoarte, nu simturi...
Adresez tirziu, imi cer scuze pt. asta, felicitari Marianei1976 pt. bb5, sa fiti sanatosi si papaciosi!
.
Celorlalte fete le urez concedii placute, e soare, e vara, terase, inghetate pe batz, o nebunie!
nelia spune:
Iarnaaaa? Brrr! Nu-mi aduce aminte! Chiar, cum e iarna pe acolo? Sanatate multa! Sper sa fie totul in regula!
Marimar, ai nascut sau nu? Ma gindesc la tine...
Laura, nu, n-am vazut, unde sa ma uit ca sa aflu vesti despre ea?
Noi sintem bine, ploua si ma enerveaza ca nu avem soare suficient... a inceput sa ma deranjeze!
www.dropshots.com/aurice#date/2008-05-29/18:19:47" target="_blank">CORNELIA, mami de www.dropshots.com/aurice#date/2008-03-21/11:24:31" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/aurice#date/2008-07-19/12:42:56" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2008-07-19/12:42:45" target="_blank">LISANDRU
katik spune:
salutare mamici de mai multi pitici!
multumesc de felicitari! de o saptamina ne tot sarbatorim, acusika vom continua cu robi![]()
marimar, vreo veste? sigur e bine!
miki, super v-ati distrat voi! incerc si io sa negociez cu cumnata-mea sa stea cu piticii un we, sa o stergem si noi pe undeva(doar pe aici prin jur).
dodo, multa sanatate!
nelia, iti trimit eu niste soare ca noi avem prea mult![]()
va pup pe toate, o sa incerc si io pe la 14 un chat, daca nu uit si ma iau cu treaba cit doarme lumea![]()
miraklucker spune:
Buna dimineata mamici.
Vin si eu cu o veste buna
[quote]citat din mesajul lui Violeta Nicolae

Astazi la ora 2 s-a nascut Mircea,bebe de 4 kg!

Bine ai venit pe lume Mircea,Dumnezeu sa aiba grija de tine!Adina sa-ti traiasca minunine si sa aveti parte numai de fericire!

Vestea e din 2 aug. Marimar a noastra are un baietel!! Adina sa-ti traiasca sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii.
Noi am fost iar plecati pe munte. A fost frumos, a si plouat, ca de altfel nu se putea, dar in rest soare si cald.
Daca nu uit voi intra si eu pe chat pe la 9-10 seara. Aseara am intrat dar era deja prea tarziu. La pranz deobicei sunt la servici si nu prea pot.
Va doresc o saptamana minunata.
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi.....cu noi
katik spune:
woooowwwwwwwwwwwwwww!
mircea, bine ai venit! sa cresti mare si sanatos!
marimar, sa va traiasca bb-surpriza!!!!!!sa va aduca numai bucurii!
mira, multumim de veste!!!!
imi place cind incepe asa saptamina!

elyanne spune:
Felicitaaaaari Adina 
BB Mircea sa fie sanatos si norocos!
E baiat, deci au castigat ce-i mari 
Abia astept sa ne povestesti mai multe... daca ai nascut in apa cum vroiai, cum au reactionat fratiorii... si pozeeeeeeee
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
mariana_1976 spune:
Multe multe felicitari Adina pentru baietelul voinicel!!! Sa fie sanatos, sa creasca maricel si sa va aduca mereu bucurii in familie!!

[bis
De-abia astept sa ne scrii citeva rinduri despre cum a decurs nasterea, atunci cind vei avea un pic de timp ...
adriana spune:
Hehe, felicitari Adina
.. Deci, cum a fost cand ai aflat ce e? Bucurie mare???
Sa fiti sanatosi si sa aveti putere sa-i cresteti mari..
Auzi, si s-a verificat treaba cu mom conceptiei, pana la urma?..(am si eu o obsesie)![]()
Mamica de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006