Mamici fericite cu mai multi copilasi (8)
Raspunsuri - Pagina 18
marimar spune:
Laura, deci tu ai avut 42 de sapt implinite la toate sarcinile? Si s-a declansat nasterea spontan?
Eu nu ma panichez, sint relaxata si parca as vrea sa ma lase pina implinesc 42 de sapt daca asa vrea bebe dar nu prea cred ca pot sa imi impun punctul de vedere daca asta e politica spitalului....Oricum nu o sa mi-o induca brusc ci incetisor cu pastilute la inceput si pt ca poate dura totul 2-3 zile incep inainte de a implini cele 42 de sapt.
Eu totusi cred ca nu voi ajunge la inducere....
relaxata, 40 sapt + 7 zile
-------
vine bebe 3, surpriza
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !
ralualexandrei spune:
Laura eu din pacate absentez saptamana asta,sunt prinsa rau cu botezul finului si nunta sora-mii,va pup pe toate si nastere usoara Marimar.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
elyanne spune:
Adina facem galerie sa vina de buna voie pana duminica
Iar voi puneti-ve pe treaba... ca sa-l convingeti sa iasa mai repede...
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
marimar spune:
Buna mamici,
eu ma duc la spital ca am avut azi noapte asa numitul " bloody show" adica singerare si scurgeri , picaturi de lichid amniotic desi contractii ioc. Mi-e doar teama de infectii , eu am sptreptococul B si stiu ca poate fi periculos, mai ales ca am recitit povestea cu Caruciorul Rosu a colegei de odisee Narcisa
Vreau sa vad daca mai pot astepta pina se declanseaza nasterea natural sau trebuie sa mi-o induca sau sa stau sub observatia lor.
Daca n-ar fi sptretococul asta B as fi mai linistita
As fi preferat sa nasc in week-end.....dar...asta e, cind e sa fie atunci e, sa fie sanatos..
Ma intreb doar daca pot sa mai nasc in apa...
41 sapt
-------
vine bebe 3, surpriza
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !
adriana spune:
Adina, iti tin pumnii, nastere usoara si fara complicatii 
Mamica de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006
Laura XXX spune:
Marimar, bine ca ne-ai spus! DECI POATE ASTAZI E ZIUA CEA MARE!!!!!!
Inca o data, sa fie intr-un ceas bun si sa fiti sanatosi amandoi (toti cinci)!!!!!!!!!
Stai linistita, totul va fi bine cu puiul chiar daca ti s-a rupt deja apa. Sper ca vei naste in apa! 

mcrmiki spune:
Marimar nastere usoara, sunt cnvinsa ca totul va fi bine. Asteptam vesti de la tine cand ajungi acasa si prinzi putin timp liber.
Katy la multi ani Kristinei, sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea.
Noi am fost plecati vinerea trecuta 2 zile la Budapesta, doar noi doi, am aniversat 10 ani de la casatorie, a fost superb, ca pe vremuri, doar ca ne-a fost dor de copii. Copii au ramas cu soacra mea si i-a fost destul de greu cu ei, cu toate ca a avut si ajutor. Ma tot gandesc, cine stie cand mai prindem sa plecam singuri, dar oricum a fost foarte frumos.
Va las ca este foarte tarziu si maine merg la lucru. Cine poate sa intre pe chat la 14 sau 22, eu am mai intrat, dar nu era nimeni. Eventual sa ramana asa pt. fiecare zi si poate reusim sa vorbim mai mult.
Laura XXX spune:
Miha am mai intrat si eu dar nu reusesc de fiecare data la 2 fix, ci intre 2 si 3pm. Dar tot singura vorbesc... Mai intru deseara intre 9 si 10. Crezi ca vor fetele sa chatuiasca?
FELICITARI PENTRU ANIVERSARE!!!!!!!!!
Hannen ce fac fetitele tale?
Kati spor la munca!
Andra ne bazam pe tine sapt viitoare!
nelia spune:
Marimar? Nimic?
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU
Laura XXX spune:
Nelia cred ca ai vazut ca azi-noapte inca nu nascuse Adina, avea doar contractii. Oricum acolo unde va naste ea sunt super spitalele deci cred ca va fi ingrijita ff bine si ea si bb si nu vor fi probleme.
Miha mersi c-ai intrat ieri pe chat, poate vin fetele si povestim si cu ele ce mai fac cu copiii in vacanta (in afara de temele de vacanta).