Bucurii de sept-oct 2006 (123)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

quote:
Originally posted by itzy-bitzy

quote:
Originally posted by alina morostes

Itzy, eu am depus aseara 10 ron de la ING prin Home'Bank. Daca mai trebuie trimit 1,1 lei.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

hai ca m-ai facut sa rad!!!

Nu mai puneti nimic ca astia sunt in stare sa va perceapa comision si la 1 leu

dati-i incolo...data viitoare vom stii cum facem...;)

Nu mai pun bomboanele si gata...vad eu dupa aceea ce ramane...daca ramane

------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

Nu ai scris daca au intrat banii de la mine, sunt depusi din contul sotului (morostes vasile iustin).

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Alina, eu am depus la Bancpost in Ploiesti (sucursala Gherea) pe la ora 15-16 ieri! Eu stau in Targoviste, dar am avut de rezolvat niste treburi in Ploiesti si am depus acolo! Nu mi-au zis nimic de comision!

Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006

RARES are ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Hai ca am transformat forumul asta in orice numai despre copii nu retete gastronomice, tranzactii bancare...

Alina nu apari pe lista pt ca extrasul de cont era numai cu cei care mi-au virat ieri banii pana la ora 15.

Princess pai tu esti pe lista celor la care nu s-a perceput comision ca ai depus la Bancpost... stai linistita...credeam ca e Alexutza acolo...

Itzy-Bitzy
cu

Mergi la inceput

Mie imi vine sa rad de toata situatia si agitatia noastra ...si ca sa fie tacamul complet...nu ma mai suna nici nenea ala...si nici nu mai raspunde la telefon ...sa plec---sa nu plec de la serviciu? mai bine stau si ma eternizez aici

Itzy-Bitzy
cu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lullabay

Eu nu am vopsit niciodata oua....si nu am facut niciodata sarmale.

Roxana si Stefan

Stai linistita ca nici eu

Itzy-Bitzy
cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Itzy, raspunde nenea? sper sa nu-si fi incheiat programul!

...nici eu, nici eu nu am vopsit oua vreodata! am cumparat gata vopsite din magazin pt noi iar pt copii m-i le-a facut o prietena!

intereseaza pe cineva operatia de varice?
ca s astiu daca iau notitze! ma programa nenea doftorul pe 20 mai ca cica nu se mai poate altfel!
ma consolez ca voi putea purta fusta fara ciorapi negri si pantaloni scurti!

Roxana si Eric (11 septembrie 2006)

Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Se mai pot trimite bani pentru cadoul Cristinei ? Eu acum am vazut , nu am mai intrat la subiect dupa ce a nascut .

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

Ignatica cred ca se rezolva, vorbesti cu Itzy si poate pune ea bani pt tine, iar apoi tu ii trimiti

Anca, mamica de www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">LUCA (17.10.2006)
Poze Luca <> www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

cine imi da un clik sa cresc mare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

quote:
Originally posted by scumpik_lui

Cine vrea sa guste castraveti murati pusi de mine de acum 2 ani si ceva, de cand eram insarcinata?

Anca, mamica de www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">LUCA (17.10.2006)
Poze Luca <> www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Eu, eu!!!

Alexandrina 17+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

cand vii sa te servesc?

Mergi la inceput