Bucurii de sept-oct 2006 (123)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Itzy, nu mai stiu cat comision mi-au perceput mie, o sa ma uit pe extrasul de cont si iti spun.
Sper sa raspunda nenea ala de la firma, sa putem da comanda azi.
Beatrix, mult succes la operatie! Tu ia notite ca nu se stie niciodata.
Fetelor, va recomand in locul sarmalelor gogosarii umpluti. Sunt tare aromati, folositi aceeasi umplutura dar nu mai "invartiti" sarmalele. Sigur, au si ele farmecul lor, dar sunt buni si gogosarii. Eu am in congelator cativa gogosari pusi de asta toamna, pe care ii voi pune printre sarmale, la fiert. Abia astept.

Alexandrina 17+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by scumpik_lui

cand vii sa te servesc?

Anca, mamica de www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">LUCA (17.10.2006)
Poze Luca <> www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

cine imi da un clik sa cresc mare?

Lasa ca tot ne intalnim noi odata si-odata. Tu aduci castravetii. Eu ce sa aduc?

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

gandeste-te si tu la ceva care sa mearga cu castravetii murati

Anca, mamica de www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">LUCA (17.10.2006)
Poze Luca <> www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by scumpik_lui

gandeste-te si tu la ceva care sa mearga cu castravetii murati

Pai... un borcan gol

Serios vorbind, improvizam o iahnie de fasole... Sau niste cartofi din aia la ceaun

poze cu noi

Mergi la inceput

cred ca iahnia e mai buna, decat cartofii, sau niste fasole scazuta...yam yam ...Itzy tu nu vrei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Offfffff Itzy, nu ai obosit mama cu atatea cifre? Tocmai ce vb de comisioane, taxe, etc...

P.S. Se vede dna ca ai slabit , iarta-ma ca nu am zis nik cand ne-am vazut dar eram duuuusaaa rau.

_

ANDRA, mami de gargaritza (10oct2006)
16kg lost 7kg to go until the NEW ME!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

a scris cineva CASTRAVETI MURATI ??? vin eu cu cartofii prajiti si puiul la ceaun si sticla de vin

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

sunt chiar obsedata de melodia aia Better in time

FETELE MELE, eu plec maine de dimineata la Brasov, de fapt pe undeva pe acolo, nu stiu sa zic numele catunului asa ca va urez PASTE FERICIT (celor care sarbatoresc) si sa va aduca iepurasul multe cadouri

Monique-new, ce serioasa eshti cand conduci, chiar botoasa Te-am vazut azi in trafic, pe traseul Cora-Auchan (te vazusem si in Cora, eu plecam tu intrai)

ma duc sa indes gentile cu haine si altele necesare pt.4 zile
pup iu ol

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe

Mergi la inceput

Lilina un Paste Fericit si tie si familiei tale si te asteptam cu poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Va pup fetelor sau mai bine vorbaretelor

Ce-mi place dar si nu ca tre sa stau tintuita pe compi sa va pot tine pasul,omu mai si lucreaza frate,naspa ca lucreaza cu mainile dar asta e fiecare cum poate....

Am avut o vizita super placuta care s-a sfarsit intr-un mod fulgerator ptr ca inamicii au inceput sa se crizeze,binenteles ca s-au alergat,s-au pupat,s-au trantit,s-au jucat,au vorbit,au dormit doar o ora bineteles si apoi spre seara s-au crizat.Aveti aici niste Pozicile
Si aici cu un copil abia sculat azi Micul Enstein

Vazut si io absolut toate pozele si filmuletul.

Mergi la inceput