Bucurii de sept-oct 2006 (123)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

quote:
Originally posted by itzy-bitzy

Mie imi vine sa rad de toata situatia si agitatia noastra ...si ca sa fie tacamul complet...nu ma mai suna nici nenea ala...si nici nu mai raspunde la telefon ...sa plec---sa nu plec de la serviciu? mai bine stau si ma eternizez aici

_

ANDRA, mami de gargaritza (10oct2006)
16kg lost 7kg to go until the NEW ME!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Ceao fetelor!

In primul rand vreau sa ii urez Cristinutzei FELICITARI MAMICO!! si BINE AI VENIT PE LUME MICUTZA DARIA,SA CRESTI MARE,FRUMOASA,SANATOASA SI PAPACIOASA!! Va pup cu tot dragul -ici.

Si in al doilea rand am intrat sa va urez tuturor SARBATORI LUMINATE,PACE IN INIMA SI'N SUFLET!! si muuuuuulte cadouri frumoase sa le aduca RILA IEPURILA.

Am sa mai intru la voi sa nu fiti suparate pe mine pe ce am scris eu cu ceva timp in urma(adica.....ca i-au o pauza la Bucurii) dar asa am avut io pasarelele mele atunci si am sa va mai spun cate ceva si despre noi.......deocamdata am multe de pregatit pentru masa de Paste asa ca am fugit ca ma cheama datoria (bucataria )

Va pupam pe toate si pe toate bucuriile micutze!!!

Varsta Maya Maria (19.09.2006)

Povestea zanei Maya Maria

Poze cu noi

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">Votati:PartyDC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Gonghyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bravo ma bucur ca ti-au trecut nabadaile ...nefondate sunt sigura

Am intrat un pic acum sa va zic ca am rezolvat cu nenea...Dar o sa muriti de ras cum a fost...va povestesc dupa ce o culc pe papusik

Lilina drum bun si Paste Fericit!!!!!!!!!!

Ignatica imi pare rau...dar nu are rost sa mai imi trimiti din moment ce am dat deja comanda...Lasa ca in iunie vom fi iar matusi de Victoras

revin mai tarziu

------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Gonghy, ma bucur ca ai revenit asupra deciziei!

Scumpik, maine rezolv ca se pare ca nu am sanse de acasa!

Itzy, astepam detaliiile!

Lilina, Gonghy,Paste fericit si sa va aduca Iepurasul multa sanatate si tot ce va doriti!

Roxana si Eric (11 septembrie 2006)

Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Bravo Itzy ca ai rezolvat!!!!!!!Imi pare rau de fabrica de pufuleti :))
Lilina Paste Fericit!
Scumpik am facut friptura la tava si drept garnitura...ghiciti ce?cartofiiiiiiii cu usturoiiiiiiiii!
Itzy,Beatrix uf am rasuflat usurata...ma gandeam ca is singura.
Beatrix ,m-a lovit subit o curiozitate....:))..ai povestit cumva ,undeva cum ati ajund in Belgia si eu nu am fost pe faza?daca nu ai povestit sau chiar daca ai povestit ,ai mila de o curioasa ...

Mergi la inceput

Sandra nu m-am "eternizat" acolo la servici...am plecat pe la 17.30

Sa va povestesc...
Vorbisem atunci cu acel "nea caisa" si imi promisese ca revine cu un telefon...nu a facut-o. Am incercat eu la el...nimic. Deja imi luasem gandul ca mai comandam azi...Pana la urma am insistat si am sunat eu iar...am vb cu altul...ii spun si astuia "poezia" noastra si imi spune si el ca e ff aglomerat pe moment si ca revine cu un telefon la mine...Insist iar...explicandu-i din nou ca e vb de o proaspata mamica si este fff important pt mine sa primeasca acest buchet maine!
-Ok revin eu cu un telefon, imi spune...
Si a trecut o gramada de timp ma gandeam ca nu mai vine sa ne intalnim, n-a mai sunat...si plec spre casa. Eram convinsa ca ma va suna la metrou unde nu ne vom auzi de zgomot ...etc...
De ce ti-e frica nu scapi...si desigur ma suna fix in metrou . Aglomeratie ca la balamuc...fiind ora de varf...dar nu am riscat sa il pasez peste cateva minute ca ma gandeam ca nu mai fac nimic si il pierd...
Am incercat sa vb ff incet nu tare ca toti taranii ...dar era imposibil sa nu ma auda cei din jur...fiind f aglomerat. Incep si zic:

-Vreau si eu sa comand un "Cos strengar", zic eu...Dar sunt intrerupta...Langa mine, un baietel de 4-5 ani cu mama lui..."Mami si mie imi spune buni ca sunt strengar"

Ii spun de ursuleti...si intreb si de felicitare. Mi-a spus ca au felicitari de lux ... "meyyy sa fie"... ca sunt si gratuite si va fi scrisa la calculator...etc...
-Bun ...vreau si eu...
Si de aici incepe circul...Eu vb in soapta, ala nu ma intelegea...Imi cere numele Cristinei...Ii spun Gojinetchi - cu j de la jucarie...Il aud silabisand...si pronuntzand S...
-Nu cu "S" de la ....sanie...ci cu "TZ"...de la "tzap" zic eu...
...nu stiu cum naiba mi-a venit in minte tocmai cuvantul "tzap"
Apoi ma intreaba ce sa scrie pe felicitare...Ii propun sa scriem maine...ceva frumos
Nu se putea...voia atunci!
-Bine scrieti acolo " Felicitari mamico! Sa iti triasca bucuriile!" Cred ca a fost cea mai neinspirata urare...dar nah...la inghesuiala ce era sa fac?
-Si cine semneaza?
-Forumul Despre copii- Mamicile de bucurii septembrie-octombrie 2006
-Forumul?
-Da ...forum ...de pe internet!
Vai...a fost criminal! Il auzeam silabisind cu o maaare mirare...
Daca nu eram in metrou sunt convinsa ca nu era asa...dar asta e...

Mi-a cerut nr de tel. al Cristinei...eu nu-l aveam...Am sunat-o pe Ramo dupa aceea...Dar ia-o pe Ramo de unde nu-i...ea

A ramas ca vine maine cineva sa-mi incaseze banii. I-am spus sa nu cumva sa ma lase cu ochii in soare si sa nu livreze comanda!

Acum... Dumnezeu cu mila...sa vedem ce va iesi din toata stradania asta a noastra cu peripetii.

Itzy-Bitzy
cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Itzy, bravo! Intr-adevar, comanda cu peripetii. Am ras zdravan.
Lilina, drum bun, distractie placuta si Sarbatori fericite!
Gonghy, wellcome back! Multumim pentru urari, multa sanatate si voua si toate cele bune. Spor la bucatarit.
Sephora am vazut pozele cu micul Einstein si cu Ruxa, ii pe amandoi.
Eu cred ca merg la nani. Noapte buna!

Alexandrina 17+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Doamne ce de peripetii cu buchetul asta .
Tinem pumnii sa se rezolve maine. Itzy, multumim de efortul imens depus .

Lilina, drum bun si sa va intoarceti veseli, sanatosi si cosul de la Iepuras plin ochi.

Gonghy, ma bucur ca ai revenit asupra deciziei. Ma simt oarecum vinovata pt supararea ta, sper sa ma ierti daca am fost acra .

Ramo, spor la .

Sephoraaaa pai cu cine sa semene gargaritza daca nu cu mami ???

_

ANDRA, mami de gargaritza (10oct2006)
16kg lost 7kg to go until the NEW ME!

Mergi la inceput

Am incercat sa fac o poza la extrasul de cont...dar este scrisul fff marunt...Dupa Paste mai cer unul si vad exact cui i s-a perceput comision ca imi scrie...o sa am pe toata lumea care mi-a virat bani...asta e numai cu cei de ieri care au depus pana in ora 15.

Suma care imi mai ramane...ca nu am mai comandat bomboanele...o pastrez pt viitorul nostru nepotel - din iunie, nu mi-i insusesc eu.

Astept sa vad si extrasul celalalt si fac socoteala...si vedem...

Itzy-Bitzy
cu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Sephora

Am avut o vizita super placuta care s-a sfarsit intr-un mod fulgerator ptr ca inamicii au inceput sa se crizeze,binenteles ca s-au alergat,s-au pupat,s-au trantit,s-au jucat,au vorbit,au dormit doar o ora bineteles si apoi spre seara s-au crizat.

Sunt deliciosi amandoi...fac un tandem grozav

Itzy-Bitzy
cu

Mergi la inceput