Bucurii de sept-oct 2006 (123)
Raspunsuri - Pagina 4
mephala30 spune:
Lexi, nu, n-am vopsit niciodata oua. Am vazut cum se face, le-am uns cu slanina pt. luciu, , dar nu m-am bagat never la vopsit. Am parinti si socri care fac treaba asta, .
...anul asta chiar sunt nevoita s-o fac.
Xandrutza, imi trebuie ceapa rosie, asa-i? Cu asta obisnuita nu cred ca ies...nu?
Scumpik, l-am vazut pe frumuselul Luca, .
_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)
xandrutza_76 spune:
Mai, mai, ce ti-e cu comisioanele astora. Itzy, eu am depus la Raiffeisen pentru tine, dar au incasat comision. Acum incaseaza si de la tine Bancpostul?
Alexandrina 17+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
xandrutza_76 spune:
Mephala, ies si cu foi de ceapa obisnuita, dar sa pui si niste floare de tei. Dar mai faine ies cu ceapa rosie. Dar parca tu pui si sfecla...
Anca, i-am admirat pe Romeo si Julieta. Si mie mi-e dor de cretii lui Luca.
poze cu noi
itzy-bitzy spune:
quote:
Originally posted by xandrutza_76
Mai, mai, ce ti-e cu comisioanele astora. Itzy, eu am depus la Raiffeisen pentru tine, dar au incasat comision. Acum incaseaza si de la tine Bancpostul?
poze cu noi
pai vad ca da...tot 1.1 ron (11.000 lei) ti-au luat ?
------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
lullabay spune:
Itzy eu am depus la ING la self-banking,am transferat din contul meu in contul tau...mie mi-a scos din cont exact cat am cerut,astia 11 mii lei ii percepe Bancpostul?sau cum?ca neavand operator uman nu stiu daca s-au retinut 11.000....ma duc sa mai depun inca 11 000...asta e avantajul la self ca nu e nimeni sa se uite urat la tine daca depui chiar si 1 leu vechi.
Scumpik ma documentez sa vad ce mai gatesc,ciorbita am deja in casa.Tu ce surprise ne pregatesti?????
Eu nu am vopsit niciodata oua....si nu am facut niciodata sarmale.
alinamoro spune:
Itzy, eu am depus aseara 10 ron de la ING prin Home'Bank. Daca mai trebuie trimit 1,1 lei.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
scumpik_lui spune:
Itzy chiar ca ai pierdut afacerea iar eu am fost inspirata ca am mers direct la Bancpost si am depus banii, ca daca era sa depun de la alta banca cum am vrut initial, primeai si mai putin.
xan nu citi mai jos, plss
Lullabay eu sarmale faceam tot timpul cand eram la mama acasa, dar de cand m-am maritat n-am mai facut ca sotului nu-i plac si am scapat de facut, iar eu mai mananc la mama cand face ea si gata. Oua tot asa, merg diseara la mama si o ajut sa le vopsim. Cred ca o sa fac niste salata biof si un mielut la cuptor si ma mai gandesc ce fac.
Cine vrea sa guste castraveti murati pusi de mine de acum 2 ani si ceva, de cand eram insarcinata?
Anca, mamica de www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">LUCA (17.10.2006)
Poze Luca <> www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
cine imi da un clik sa cresc mare?
itzy-bitzy spune:
quote:
Originally posted by alina morostes
Itzy, eu am depus aseara 10 ron de la ING prin Home'Bank. Daca mai trebuie trimit 1,1 lei.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
hai ca m-ai facut sa rad!!!
Nu mai puneti nimic ca astia sunt in stare sa va perceapa comision si la 1 leu
dati-i incolo...data viitoare vom stii cum facem...;)
Nu mai pun bomboanele si gata...vad eu dupa aceea ce ramane...daca ramane
Itzy-Bitzy
cu
scumpik_lui spune:
fetelor sper ca de maine sa nu mai scrieti asa mult, mai ales ca vine si Pastele, ca eu sa nu am prea mult de recuperat cat lipsesc, da?
Anca, mamica de www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">LUCA (17.10.2006)
Poze Luca <> www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
cine imi da un clik sa cresc mare?
itzy-bitzy spune:
Lulla nu mai pune nici tu nimic....serios. Asta e conventia cica stabilita de BNR...cand se fac tranzactii de la o banca la alta se percepe comision...de la Bancpost la Bancpost primeam suma intreaga...
Itzy-Bitzy
cu