Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (53)
Raspunsuri - Pagina 4
vali_delide spune:
Salutare!
La multi ani tuturor celor ce se sarbatoresc azi, bebici,mamici si tatici!
Gina (Totulii), sanatate multa si numai bucurii!
MaraD...nu te-am mai vazut demult...esti bine? Ce face printesa?
George , puiul Roxanei
Geo Ionita
puiutilor Angelina (Erika, unde esti?),Daria, Karina si puiul lui Calatoare! Sa cresteti mari si sanatosi si sa va bucurati parintii toata viata!
Probabil mai sunt sarbatoriti, scuze daca am omis pe cineva!
Sa aveti o zi frumoasa!
Valentina, cea mai fericita de Andreea Stefania (07.12.2007)
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">steluta mamei
mihuta spune:
La multi ani si de la noi sarbatoritilor !
Mara, ce bine ca mai auzim de tine, n-ai intrat de mult !
Alina, cred ca pana la urma o sa luam si noi scaunel de lemn, primisem unul de la cumnata mea, dar nu ii gaseste cureaua cu catarama dintre picioare asa ca nu mi se pare prea safe.
mami de Sophia
popbianca spune:
MaraD,parca tu ziceai ca i-ai dar cartofi dulce(sweet potatoe),l-ai dat la masa de fructe sau la ca si mancarica?
ramonica,eu folosesc apa de la robinet... se fierbe oricum...
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
popbianca spune:
pussi,te invidiez...ce rasfat...
eu m-am cam suparat...maine noapte plecam si m-am trezit eu azi la amiaz ca nu am fost la cosmetica ....cosmeticiana draguta a zis ca ma suna daca nu se prezinta careva maine dar avand in vedere ca ca e de Pasti si toata lumea vrea sa se aranjeje(mai mult decat sa mearga la biserica)nu cred sa am ceva sanse
ellis spune:
quote:
Originally posted by popbianca
MaraD,parca tu ziceai ca i-ai dar cartofi dulce(sweet potatoe),l-ai dat la masa de fructe sau la ca si mancarica?
e cartoful ala lung? cu inteior portocaliu? cred ca merge ca si mancarica...mie imi place, sotului nu, dar eu cred ca-i voi da fetei.
Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NASTERII
MaraD spune:
quote:
Eu il dau la masa de legume ... chiar daca e dulce. Daca ma gadesc bine si dovlecelul si mazarea sunt putintel mai dulci ... poate de aceea fasolea verde nu e chiar printre preferatele piticoatei mele ... dar mai cu pauze, mai cu o poveste doua, mai cu buru buru in lingurita o papa si pe aia ....
MaraD spune:
quote:
Originally posted by ellisquote:
e cartoful ala lung? cu inteior portocaliu? cred ca merge ca si mancarica...mie imi place, sotului nu, dar eu cred ca-i voi da fetei.
Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NASTERII
Da, ala e ... nici eu nu sunt super fan, dar il pap uneori ... copt sau pai (nu-i sanatos, dar cartoful dulce facut pai e chiar bun!)
Vasari spune:
quote:
Originally posted by mihuta
La multi ani si de la noi sarbatoritilor !
Mara, ce bine ca mai auzim de tine, n-ai intrat de mult !
Alina, cred ca pana la urma o sa luam si noi scaunel de lemn, primisem unul de la cumnata mea, dar nu ii gaseste cureaua cu catarama dintre picioare asa ca nu mi se pare prea safe.
mami de Sophia
Eu am preferat de lemn si pentru ca poate fi folosit si cand va fi mare, asa ca o sa poata sa pastreze un lucru drag si sa-i fie util. Cand ma duc la casa bunicilor mereu scot in curte masuta rotunda de lemn si scaunelele mici pe care stateam in copilarie.
Daca iti place scaunul pe care l-ai primit e usor sa-i faci un sistem de siguranta acolo. La noi e o curea cu sistem cu arici. Si inca ceva peste (o a doua siguranta).
Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.
Vasari spune:
Adina, intoarcerile din greseala tot ca reusite se pun la noi. Vorba Ancai, se pune orice. :))
Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.
RGE spune:
FETELOR VA PUPAM SI VA MULTUMIM DIN SUFLET PT URARI!!..BEBE GEORGE FACE CINSTE CU UN BIBE DE LAPTIC..CA ATAT VREA EL SI PACE!! ..nu ii poti impune nimic asa ca de diversificare discutam la majorat probabil..
LA MULTI ANI DIN SUFLET TUTUROR SARBATORITILOR!! MULTA SANATATE SI FERICIRE!!
CAMI ..multumesc din suflet pt mesaj!!
ALINA..sa sti ca George se gandeste la Maria!
..noi suntem bine astept sa ma scoata si pe mine barbatii mei in oras..sper sa nu fie scartzari...va uram din suflet o seara superba!!
ANK MAMA..BEBE 2????...M-AI LASAT CU GURA CASCATA!!..sa iti ajute Dumnezeu sa ai parte de sarcina usoara, fara probleme, pana la termen, nastere usoara si bebelina sanatoasa!!..si asa ca m-au cuprins emotiile si dorul de burtica atasez un pasaj de suflet!!
"FEMEIA, CAND E SA NASCA , SE INTRISTEAZA, FIINDCA A SOSIT CEASUL EI, DAR, DUPA CE A NASCUT COPILUL, NU-SI MAI ADUCE AMINTE DE DURERE, PENTRU BUCURIA CA S-A NASCUT OM IN LUME.DECI , SI VOI, ACUM SUNTETI TRISTI, DAR IARASI VA VOI VEDEA SI SE VA BUCURA INIMA VOASTRA SI BUCURIA VOASTRA NIMENI NU O VA LUA DE LA VOI"(IOAN 16, 21-22)
------------------------
ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"
poze
"Doamne ajuta-ne!!"