Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (53)
Raspunsuri - Pagina 3
ellis spune:
MARIA, foarte bine iti sta cand servesti masa!
Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NASTERII
g24hit spune:
hello
am putin timp sa scriu cate ceva...
am recuperat de citit...un capitol....
am vazut toate pozele cu bebei....fetite frumoase, baietei smecheri!!
adra_bell spune:
- Femeile cred ca daca o pisica fuge de acasa este din cauza lipsei de afectiune oferite.
- Femeile cred ca daca un caine fuge de acasa este din cauza lipsei de afectiune oferite.
- Femeile cred ca daca o femeie fuge de acasa este din cauza lipsei de afectiune oferite.
- Femeile cred ca daca un barbat fuge de acasa este din cauza ca barbatii sunt porci.
Ion si Vasile se plimbau prin Bucuresti. La un moment dat se apropie o coloana oficiala, incetineste si din limuzina scoate capul pe fereasta premierul si zice:
- Ce mai faci Vasile?
Ion, mirat, nu zice nimic. Scena se repeta putin mai tarziu cu presedintele. Ion, exasperat, intreaba:
- Da#8217; de unde te cunosc pe tine presedintele si premierul?!
- Pe mine ma cunoste toata lumea, spune Vasile!
-Asta chiar nu pot sa cred, zice Ion.
-Daca vrei, te duc sa l cunosti pe Bush.
Merg ei la Casa Alba, ii primeste Bush, servesc un paharel. Ion, socat, il intreaba pe Vasile:
-Il stii si pe Papa?!
Vasile ii spune ca da si zboara la Vatican. Grazile de corp il intreaba familiar pe Vasile ce mai face, Ion fiind tot mai socat.
Vasile ii explica ca nu poate sa l ia si pe el la Papa, dar ca o sa iasa pe balcon si se vor imbratisa. Lucru care, dealtfel, se si intampla. Ion, in multime, lesina. Vasile il vede, alearga la el si il intreaba:
-Ma Ioane, chiar nu ti veni sa crezi ca ma stie si Papa?!
-Vasile, nu asta a fost problema; am auzit pe unul din multime ca a intrebat #8220;Cine e ala pe care il imbratiseaza Vasile?#8221;
Tiganul la doctor:
- Nene dumneata esti bolnav rau, ai infectie la plamani, d-aia tusesti asa a groapa!!
- H'aoleu manca-ti-as!!!
- Te duci iti iei antibiotic injectabil si faci de trei ori pe zi in fesa stanga.
Pleaca tiganul cam nedumerit, dar peste 10 min se intoarce:
- Dom' doctor mancati-as, daca n-am fes pot sa le fac in caciula?!!...
Intr#259; unu' īntr-un WC public, se a#351;eaz#259; lini#351;tit #351;i vede un afi#351; pe us#259;: ,,Uit#259;-te īn spate''... se īntoarce #259;sta #351;i vede alt afi#351;: ,,Uit#259;-te īn stīnga''... se r#259;suce#351;te spre stīnga, alt anun#355;: ,,Uit#259;-te īn dreapta''... disperat, se r#259;suce#351;te spre dreapta: ,,Da' c.a.c.#259;.-te odat#259;, nu te mai fī#355;īi atīta !!!''
Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
cristi07 spune:
quote:
Originally posted by adra_bell
Merit un milion de felicitari ca m-m urnit in sfarsit sa mi se citeasca molifta. Incercari am mai avut eu, dar nu-l gaseam pe preot.
Cristina, eu o tin pe Eva in fundulet de la 4.5 luni, dar nu intre perne ci la mine in brate. Caruciorul nu i l-am ridicat decat f rar la 90 de grade, il tin inclinat in unghi mai mare, in asa fel incat sa stea sprijinita mai mult pe spate decat in fundic.
Noi am fost azi la cumparaturi pentru Pasti, sa evitam aglomeratia din zilele urmatoare, dar era asa o zapaceala si azi..
Stie cineva de unde pot lua de pe net o cuddling toy cu Patrick, catelul ala rosu? Tot caut, dar nu gasesc...
Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
nu stiu despre Patrick...
Cristina si Radu 3.12.2007 Poze Radu
Vasari spune:
Fetelor, multumesc. :)) Maria se pregateste de petreceri de-acum!
Eu nu o tin deloc in scaunel, doar am testat ieri sa vedem cum i/ni se pare. O sa o pun dupa ce sta ea bine in fundulet. Deocamdata face abdomene, ajunge la 45 de grade. Daca nu o sprijin cand ajunge sus, cade.
Ma gandeam sa incepem pe la 6 luni sau poate chiar mai tarziu, scaunul de lemn neavand spatar ajustabil. Voi cum faceti?
Adra, Lala stiu ca luase multe jucarii Patrick. Erau super, poate o intrebi cand mai intra pe forum.
Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.
creem spune:
LA MULTI ANI!
Azi avem multi sarbatoriti, asa c a ....sa incepem:
MaraD...sa fii fericita si minunatat mamica, sa ai o viata plina de bucurii impreuna cu puiul tau!
Karina Maria
"baietelul" Calatoarei (hai mai intra si tu pe aici, macar sa ne spui cum il cheama pe puiul tau!)
Daria
Floris...(Adina...ce ne dai de beut?)
Sa papati bine, sa cresteti mari si sa le bucurati pe maicile voastre!
La multi ani! tuturor care isi serbeaza azi onomastica...George, Gheorghe, Georgeta, Geta, Gina, Gigi..si toti ceilalti!
Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)
creem spune:
Pussi..e super ce faci tu acolo, si cunt convinsa ca te simti grozav...da e mult timp....bine ca poate sta sotul cu fetitele...eu abia la vara o sa am timp mai mult (adica sa aiba si sotul conced) asa ca ..mai astept. Dar nici n-o sa pot face cate faci tu..cred ca e si costisitor
adinag spune:
Buna,
La Multi Ani tuturor celor care isi serbeaza zius de nume!
si La Multi Ani aniversatilor si puisorilor
Creem, dau orice... Se pun niste cocktailuri fine? Ca din alea sunt cu si fara alcool... Mai tari, mai cu fructe, mai dulci... Cum vreti! Si la bb-i le da mamicile lor, ca ele stiu mai bine ce!
Floris s-a intors ieri de pe burta pe spate de doua ori, dar eu cred ca nu a prea fost intentionat. Atata se intoarce insa pe burta, ca parca-i obsedat! Chiar cand nu mai poate, nu se lasa... Si cateodata nu mai vrea, ca-i obosit, dar daca-l intorc tot nu-i bine! Are pretentii, ce mai. Apoi vrea numai la mine sa fie cand nu mai poate. Chiuie de voie buna, ce mai... Nu mai avem liniste!
La noi iar e frig, azi avem vreo 10 grade, ploua...
Eu sunt cam ocupata, cu de toate, nu reusesc nimic sa fac, nu am citit din urma, ce mai! Sunt codasa... Dar sper sa revin cat de curand, cum imi lasa tipul...
Ce voiam doar sa intreb - poate n-am prins eu: Ank, ne-ai dat o veste ceva? Parca luni aveai de mers la analize, sau nu? Sper ca e totul ok!!!
ram0nica spune:
iuli-ana parerea mea e ca e f bun un steamer la casa omului, atat pt bebici, cat si pt adulti. eu am luat si cand nu vreau sa fac mancaruri complicate doar pun pe o tavita o punga de legume direct din congelator, pe alta cateva felii de piet de pui sau peste file, si in vasul special orez si invart de rotita la 30 de min. Intre timp ma intorc la joaca cu bebe si cand imi vine barbatul bucataria miroase de parca as fi gatit toata ziua (a se citi "placut"). Cand eu de fapt am petrecut doar 3 min acolo, cat timp am pus in steamer toate cele cu mirodenii. Si se mai pastreaza si calda vreo 2 ore dupa ce e gata. Cand fac pt bebe pun doar 2 tavite (fara nici o mirodenie). Ce-i drept, consuma ceva curent, dar nu umfla cu mai mult de 15 lei factura daca il folosesti o data pe zi.
mihuta mam mai linistit afland ca nu numai Vladut e ca un pufulete de grasut; incepusem sa cred ca are el o problema (chit ca dr. zicea ca e ok).
suflet de inger si al meu scuipaceste intr-una. Il schimb de vreo 3 ori pe zi pt asta (atunci cand nu transpira... ceea ce se intampla destul de des, mai ales la ceafa).
roxxy30 cum ai facut sa doarma de la 22-7 fara intrerupere?
Da, am facut vaccinul de 4 luni. Si mai voiam sa mai zic ceva.. dar am uitat.
ggaby dar afara cum se comporta? tot ca si in casa? al meu nici afara nu prea are stare.
Adyanna din cauza ca parea vesnic infometat, ca sa-l mai pacalesc cu mesele dr. a zis sa-i pun zahar (brun) in ceai ca altfel nu-l lua. N-am de ce sa ma supar . Citisem si eu undeva ca zaharul (mierea, capsunile, kiwi si inca cateva) nu se da(u) pana la un an, dar daca ea a zis sa-i dau totusi din cel brun ca da-i dau lapte cat cere el, il fac cat un urs. Si pana la urma tot cat ursul l-am facut chiar si cu program de masa la 3 si 1/2 - 4 h.
Eu credeam ca il protejeaza pt toti virusii cauzatori de enterocolita, dar parca e bine si doar pt rotarivirusuri (decat fara nimik...).
Aralia observ ca si tu patesti la fel ca si mine la masa cu datul din maini in biberon. Eu la inceput credeam ca nu mai vrea si ma opream. Dar imediat incepea sa urle. Nu stiu de ce fac ei asa. Poate incearca sa devina independenti .
popbianca cand faci pt bebe pui apa plata in steamer? sau de robinet?
Ramo, mami de Vlad-Gabriel (13.12.07)
Despre filmulete Baby Einstein
creem spune:
Ramonica..pare super steamerul tau.ce firma e?
Si fi-mea ma "bate" cand suge..asa ca nu doar cei cu bibe dau din maini