Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (53)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

lol

quote:
Originally posted by mihuta

quote:
Originally posted by pet.cost2005

adra - da, suntem si noi pletoase, da' nu carliontate . Ce sa-i faci, nu le putem avea pe toate ..

Petronela si Silvia

Si noi la fel, dar nu vezi ca in viata asta conteaza si carliontii ? Las ca pune mama parul pe moatze...

mami de Sophia

Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Gata, am reusit sa pun poze cu prima noastra papica.

miha - bine ca ai scapat de mastita!! Si-a revenit baiatul cel mare din criza de personalitate?

mihuta - da' nu e chiar totul pierdut ... punem parul pe moate la fete . Si cand te gandesti ca eu, care-l am ondulat parul, imi doream sa-l fi avut drept ... uite ca acu' pt. fiica-mea vreau sa fie ondulat ... cine sa ma mai inteleaga?

Petronela si Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

VA PUP DULCE DRAGI MAMICI SI PRIETENE!

EU DIN PACATE NU MAI AM TIMP SA INTRU PE FORUM din cauza lui bb care de vreo 2 sapt a devenit f f f marait....se plictiseste f f repede si de jucarele si chiar si de mine sau de luatul in brate...daca nu e frumos de iesit afara statul in casa e foarte obositor si psihic si fizic....pt amandoi cred....Concluzia este totusi : face asa ca e prea rasfatat...mereu i s-au facut multe placeri...maimutzareli...multe jucarele , la fiecare marait saream la el la patutz (d'aia nu prea se joaca singur cu jucarelele din pat)etc si acum nu a mai ramas nimic nou sa il incante...decat asa cate 10 min ....Mai si cand nu e bagat in seama mai mult de 5 minute are niste nervi...ca un om mare...

dar voi incerca macar de 2-3 ori pe sapt sa va mai citesc printre randuri macar

VA UREZ MULTA SANATATE BEBEILOR SI INTREGII FAMILII!!!!!!!!!!!

SI PASTE FERICIT TUTUROR!!!!!!!!!!

www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Lixa, frumos!! M-am plimbat si eu cu voi prin Viena, am vazut toate pozele. :) Am vazut-o si pe Adina, ce frumos ca v-ati intalnit!
Adina, iar tu arati super. ;) Si Lixa, cum spui tu, pare o finuta si o subtirica.

Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

noi am decis sa incepem cu legumele si am inceput cu piure de morcov. am incercat de vreo cateva zile sa ii dau zeama de la legume si... aproape ca ma scuipa cu ea! si cand m-am gandit sa-l fac la blender l-a acceptat imediat, pe aceeasi schema ca si la tine pet.cost (mai intai s-a strambat, dupa care maraia dupa lingurita).
aralia eu am fost foarte stresata la inceput de dormitul pe burtica, tot citisem ca vezi doamne se poate sufoca copilul si am facut o prostie: nu l-am pus deloc pana la 2 luni si juma'. Cand l-am pus intr-un final, a inceput sa planga si asa face de fiecare data cand il puneam. Abia de vreo 4 zile de cand a inceput sa se intoarca singurel (dar inapoi nu poate) pe burta, nu plange. Chiar ii vine sa rada cand ma vede ca ma uit socata la el (socata/mirata/incantata ca a putut singurel).
mihuta mie mi-a fost teama sa dormim cu bebe in pat pt ca o verisoara aproape s-a intors peste bebelusul ei si am ramas cu teama sa nu patim la fel (cred ca o mama mai fricoasa decat mine, nu exista ). am dormit doar in weekend cand am plecat la tatal meu la VL si mi-am exilat iubitul in alt pat, ca nu cumva sa-si lase vreo mana grea peste vlad noaptea. si degeaba: am dormit doar eu cu vlad ca ma trezeam din ora-n ora speriata!
vasari am facut ce ziceai tu cu luatul in bucatarie si pot sa spun ca a fost asa de incantat. ma gandeam ca se va face prea cald si ca-l deranjeaza, dar a fost super-ok.
Roxx, credeam ca are al meu o problema de plange daca ramane singur si ca rareori se joaca singurel, dar vad mai sunt bebei care-i seamana si incep sa nu mai fiu asa nelinistita la gandul asta (nu ma bucura, doamne fereste!!!!)
bb yasmieu as fi foarte incantata de programul de somn 20.30-9...
totulii eu sunt mai in urma, de ce mulgi laptele? il pui la pastrare pt mai tarziu? sau nu ai mamelonul format?

Ramo, mami de Vlad-Gabriel (13.12.07)
Filmuletele Baby Einstein / Brainy Baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Petro, super pozele cu prima papica. Ce incantata e micuta de papica! Sper sa mearga usor si la mine.
M-a sunat si colegu' sa-mi spuna ca nu are ziare decat de luna trecuta. Si cand te gandesti ca am avut 2 ziare pe care le-am aruncat la maternitate

Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

adra - eu cred ca am rezolvat-o cu ziarul ... uite aici.

Da, sper sa primeasca bine si in continuare si celelalte alimente ... deocamdata se lingea pe buze ... si ce dragalasa mai era !!!

Petronela si Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
miha - bine ca ai scapat de mastita!! Si-a revenit baiatul cel mare din criza de personalitate?

Si-a mai revenit.Sau cel putin asa mi se pare,ca acu is mai odihnita (m-am culcat devreme zilele astea) si suport altfel,nu mi se mai pare un capat de tara. Dar de mancat tot din 2 in 14 mananca.

Felicitari pentru prima masa reusita!

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx spune:

quote:
Originally posted by mihuta

quote:

adra - da, suntem si noi pletoase, da' nu carliontate . Ce sa-i faci, nu le putem avea pe toate ..

Petronela si Silvia

Si noi la fel, dar nu vezi ca in viata asta conteaza si carliontii ? Las ca pune mama parul pe moatze...

mami de Sophia

stati linistite...am vb cu luca si a zis ca invita toate fetele si carliontate si ne in oras la un laptic cald...pe rand, bineinteles...

Roxana de Luca Teodor (05.12.2007)
cum creste
www.flickr.com/photos/22025950@N06/sets/72157604221093172/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

fetelor cat timp se tine branza facuta in casa la frigider?(cea facuta cu 500 ml lapte fiert +1 iaurt rece , lasat pana a 2-a zi si apoi strecurat...ASA SE FACE nu???)

pot sa ii dau iaurt de cumparat la varsta asta? sa i-l dau dimineatza cu fructe sau cu legume la pranz....(desi leg. nu mai papa de o sapt....ii e scarba de ele rau ....)

www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput