Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (53)
Raspunsuri - Pagina 18
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Roxxy80/Roxxy80.jpg)
Roxxy80 spune:
Eu cred ca alea erau niste ametite. Stiam ca dosarul se depune in termen de 60 de zile dupa finalizarea postanatalului.
Ma bucur ca te-ai facut bine de mastita .
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Am ramas in urma cu totul,nu stiu cand o sa am timp sa recuperesz...
Saptamana asta am umblat numai pe la doctori si pe la primarie cu dosarul pentru indemnizatie.
Deci,am reusit si am scapat de mastita,am facut tratament cu antibiotic,controale,ecografii...Trebuie sa mai merg la control peste 1-2 luni.
I-am facut si Amirei radiografie de bazin.Are intr-adevar un nucleu mai mare si unul mai mic,dar cica nu tre sa ma ingrijorez.Sa n-o fortez in nici un fel sa mearga,sa o ajut sa se ridice si sa mearga abia in momentul in care o gasesc ridicata din proprie initiativa.Mai facem un control la 10 luni.
La depus dosarul pentru indemnizatie m-am enervat de numa.Cica trebuia sa depun dosarul in termen de 60 de zile de cand s-au implinit cele 42 de zile de la nasterea copilului.Cum sa depun dosarul in ianuarie cand eu am avut concediu postnatal pana pe 1 martie? Ori alea de acolo erau niste ametite ori legEa e de tot rahatul. Astept acum decizia sa vad cu ce data intru in CIC.
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
Roxxy si
![](baietel.gif)
SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
uberbax spune:
Sanatate multa!Bine ca a trecut beleaua aia de mastita!
Cu indemnizatia nu stiu cum e...ca eu nu am lucrat inainte,de fapt am lucrat dar nu in tara,si banii aia ii ia sotul e in concediu!
pet.cost2005 spune:
Revin ... tot despre program ... singurele certete in programul Silviei sunt orele de somn (de noapte si ziua), baita si kk. In rest ... din instinct. Atat cel al mamei cat si cel al fetei ... Orele de papica sunt cat de cat regulate si fixe, da' nu mereu ...
Asaaaaa ... deci cum va spuneam, azi am inceput sa mancam ... pireu de mere. La inceput a fost cam reticenta si nu prea era atrasa de lingurita mea. Dar dupa ce a inceput sa se linga pe buze ... sa vezi ce prietenie a facut cu lingurita. Se uita dupa mana mea si scotea niste chiuituri de bucurie ... nici nu ma asteptam. Bine, ne-am facut ca porcusorul la botic, da' nu-i bai!!! Sa vedem ce-o fi in continuare ...incerc sa pun si poze daca ma lasa netu' ...
************************* Petronela si
Silvia
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adra_bell/adra_bell.jpg)
adra_bell spune:
Aralia, cuddling Patrick se gaseste la Miniblu, dar eu nu mai vin Bucuresti urm 2 saptamani
Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
ellis spune:
MIHA, 60 de zile de la incetarea conc de maternitate, nu lauzie.
Ellis,de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NASTERII
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mariussimiuc/mariussimiuc.jpg)
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by lixa
Am reusit sa pun pozele de la Viena - linkul este la semnatura.
Dar incepeti intai cu un mic joc de Ghiceste personajele
V-ati intalnit cu Adina!
![](bis.gif)
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mariussimiuc/mariussimiuc.jpg)
mariussimiuc spune:
Asa ma gandeam si eu ca ar fi normal,60 de zile dupa terminarea postnatalului,ca doar is dreptul meu cele 126 de zile.Sper sa nu-mi faca astea vreo surpriza,ca ma'c si le fac panarama.
mihuta spune:
Buna dimineata si de la mine
Noroc cu baietii zdraveni (Luca al Roxanei si Cezar al Sandei), ca altfel ma tot intrebam, noi cu cine iesim la plimbare, cu cele 8,3 kg ale noastre ? Ca vrem sa parem si noi mai subtirele...
Adina, m-am tot uitat in poze sa vad si eu unde sunt domnule kilogramele alea in plus si n-am vazut nimic. Le-ai lasat acasa ? De acum inainte nici nu te mai cred eee, arati super si te plangi ! Pai daca tu esti mare, eu ce sunt, elefant?
Victo, pai Sophia seamana cu taica-su, ca deh, fetele cu tatii si baietii cu mamele. Cel putin in cazul meu si al tau se aplica (are Stefanut exact ochii tai). Exceptia este Maria a Ancaidragoman.
mami de Sophia
mihuta spune:
quote:
Originally posted by pet.cost2005
adra - da, suntem si noi pletoase, da' nu carliontate. Ce sa-i faci, nu le putem avea pe toate ..
*************************Petronela si
Silvia
Si noi la fel, dar nu vezi ca in viata asta conteaza si carliontii ? Las ca pune mama parul pe moatze...
mami de Sophia
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bb_yasmi/bb_yasmi.jpg)
bb_yasmi spune:
ellis, am gasit ce ti-am promis:
piure si legume gatite: 2 zile (frigider, 4grade)....1 luna (congelator,-18 grade)
carne si peste gatit : 24 ore (frigi)......1 luna (conge)
fructe si legume inghetate...2 zile (frigi)...a nu se recongela.
carne sau peste care au fost inghetate: 24 ore (frigi) ...a nu se recongela.
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007
http://porcusorul.com/porcusor/mic/bb_yasmi