Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (53)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

quote:
Originally posted by ram0nica

aralia eu am fost foarte stresata la inceput de dormitul pe burtica, tot citisem ca vezi doamne se poate sufoca copilul si am facut o prostie: nu l-am pus deloc pana la 2 luni si juma'. Cand l-am pus intr-un final, a inceput sa planga si asa face de fiecare data cand il puneam. Abia de vreo 4 zile de cand a inceput sa se intoarca singurel (dar inapoi nu poate) pe burta, nu plange. Chiar ii vine sa rada cand ma vede ca ma uit socata la el (socata/mirata/incantata ca a putut singurel).

Exista pericolul sufocarii cand sunt foarte mici si nu pot sa-si intoarca singuri capul. Nici eu n-am pus fata pe burta pana a inceput perioada colicilor, atunci o puneam asa ca se simtea mai bine, dar si atunci sub supraveghere. De pe la 4 luni cand a inceput sa se intoarca singura pe burta, de atunci o las sa si doarma asa.

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx spune:

quote:
Originally posted by dany26

fetelor cat timp se tine branza facuta in casa la frigider?(cea facuta cu 500 ml lapte fiert +1 iaurt rece , lasat pana a 2-a zi si apoi strecurat...ASA SE FACE nu???)

www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

mie dr mi-a zis ca max 24 h se poate pastra la frigider

Roxana de Luca Teodor (05.12.2007)
cum creste
www.flickr.com/photos/22025950@N06/sets/72157604221093172/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Mai Petro, am vazut la subiectul cu ziarul ca tu ai pastrat testul de sarcina??? Mie de ce nu mi-a dat prin cap?
OOOf cum nu ma gandesc la chestii draguteeeeee......

5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Petro, culmea e ca si eu am parul ondulat, chiar ma gandeam ca am casa plina de ustensile si baia de cosmeticale, toata pentru indreptat parul... Go figure

Eee, Roxx, asta asa ca e Eva vorbita cu Radu, lasa ca o sa faceti voi coada la noi la usa cand ne-o face mama codte !

Dany, poate vine iepurasul cu dintisori noi nouti !

Alina, incepi diversificarea saptamana viitoare ?

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Miha, ma bucur ca esti mai bine si mai odihnita, asta mai ales conteaza enorm!

Mihuta, kilele-s ascunse bine, nu te teme ;-)) Am vreo 12-13 mai mult ca acum un an si ceva si aproape 20 mai mult decat acum 2 ani jumate... :-(( Acolo nu mai ajung, dar astea 12-13 ar fi tare fain sa scap de ele! Insa eu nu pot cat timp alaptez, am incercat dar nu reusesc. Deci... aman!

Lala, tot vreau sa te intreb si nu reusesc: cum iti merge? Si cum te simti cu intarcatul? Sper ca esti ok... De ce nu s-a mai putut? Imi pare tare rau...

Petro, ce frumos papa fata! Mi se pare ca a functionat foarte bine! De aia se si zice, la ca. 6 luni se incepe diversificarea: unii copii sunt pregatiti ceva mai devreme (la tine clar a fost cazul), unii mai tarziu. Felicitari!

Aralia, de mult vroiam sa-ti multumesc si tie pentru sfaturi (cu alaptatul), ca si Mihutei - si tuturor de fapt :-))
Si eu cred ca de obicei e prea scurt timp la san, dar daca nu vrea mai mult, ce sa fac? Si daca ma storc inainte (oricum nu am timp, si nici nervi) vrea mai putin, ca nu-i vine laptele destul de repede si se enerveaza domnisorul...

Cami, parca nu te-am mai citit de mult? Cum iti merge? Cum merge diversificarea? Ce-ti face flacaul?

Vreau inca multe sa zic, dar sunt iarasi pe fuga...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Adina, eu cred ca fiecare copil este altfel. Probabil ca lui Floris ii ajunge cat mananca, sau ii place sa manance putin si des. Noaptea el se trezeste sa pape sau doar asa sa ciuguleasca sanul ? Nu stiu, eu una l-as lua langa mine, ca sa nu trebuiasca decat sa-i bag sanul in gura (daca nu si-l ia singur) si sa pot adormi la loc. Daca insa chiar mananca , atunci ma las batuta...

Sophia nu se mai trezeste noaptea, in sensul ca doar se foieste si cauta sanul, iar eu il pozitionez si cam asta e. Catoedata il cauta, suge 1 secunda apoi intoare capul si adoarme la loc.

mami de Sophia

Mergi la inceput

Am vazut si pozele cu prima papica! Ce se linge pe buze in poza 4!

Eu v-am zis fetelor ca ma uit la toate pozele cand am timp? Ma uit, si toti bebeii nostri sunt superbi! Frumosi, destepti, cuminti si devreme acasa .
Si m-am uitat si la pozele din Viena ale Lixei si ma gandeam acum ca eu n-as reusi sa-mi urnesc barbatul in asa o excursie.... I-am zis sa mergem la Predeal, ca au nasii nostri o casuta acolo si el mi-a zis ca e prea greu cu fata pe tren, cand om avea masina o sa mergem...adica la pastele cailor, ca nu se hotaraste sa faca scoala de soferi odata...cateodata imi vine sa-l bat!
Daca nu-l conving intr-o luna sa mergem pe undeva, il las acasa si plec cu mama. Na.

5 Nov. 2007

POZE
Copacul De Hartie

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mihuta

Adina, eu cred ca fiecare copil este altfel. Probabil ca lui Floris ii ajunge cat mananca, sau ii place sa manance putin si des. Noaptea el se trezeste sa pape sau doar asa sa ciuguleasca sanul ? Nu stiu, eu una l-as lua langa mine, ca sa nu trebuiasca decat sa-i bag sanul in gura (daca nu si-l ia singur) si sa pot adormi la loc. Daca insa chiar mananca , atunci ma las batuta...

Sophia nu se mai trezeste noaptea, in sensul ca doar se foieste si cauta sanul, iar eu il pozitionez si cam asta e. Catoedata il cauta, suge 1 secunda apoi intoare capul si adoarme la loc.

mami de Sophia

Eu oricum il iau la mine-n pat cand observ ca este iarasi o noapte din asta cu treziri foarte dese, ca altfel chiar nu rezist. Cu toate ca patul lui e lipit de-al nostru, fara nimic intre noi, tot mai usor e cand e chiar langa mine.
De obicei mananca, dar scurt - 10 minute maximum. Cand se trezeste mai des mai papa si 15 minute... Dar de exemplu ultima noapte s-a trezit si ba vroia sanul, ba-l scuipa, se foia, iara-l lua, iara-l scuipa, chiar nu stiu ce-a mai vrut si el. Sincer m-am enervat, mi-a parut rau, dar noaptea trecuta am suportat mai greu situatia. Cateodata nu ma afecteaza asa tare, dar de data asta m-a dat gata. Poate pentru ca sperasem sa fi trecut acest hop...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Aralia

...cateodata imi vine sa-l bat!

5 Nov. 2007

POZE
Copacul De Hartie

Ai nevoie de ajutor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

roxx mersi de raspuns, mihuta:ce frumos ar fi sa fie asa!!!

www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput