Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (53)
Raspunsuri - Pagina 21
![](images/user_woman.png)
Aralia spune:
quote:
Originally posted by adinag
Aralia, de mult vroiam sa-ti multumesc si tie pentru sfaturi (cu alaptatul), ca si Mihutei - si tuturor de fapt :-))
Si eu cred ca de obicei e prea scurt timp la san, dar daca nu vrea mai mult, ce sa fac? Si daca ma storc inainte (oricum nu am timp, si nici nervi) vrea mai putin, ca nu-i vine laptele destul de repede si se enerveaza domnisorul...
Iti dadeam tie sfaturi cand eu am cedat ieri...doar dimineata ii mai dadeam san, ca atunci mai era lapte, a scazut si asta ca nu mai vroia sa suga si de ieri nu i-am mai dat deloc, de fapt nu mai curgea. Imi vine sa plang de ciuda ca nu am insistat cand aveam lapte, dar nu am stiut multe, prea tarziu am citit topicul cu Alaptatul Help Line...si am bagat formula...si de aici se intra intr-un cerc vicios, pentru ca la puseurile de crestere cresti volumul de formula, in loc sa cresti productia la san, etc.
Si mai e o chestie care ma face sa plang: am crezut ca o sa ma doara sanii ca nu am mai dat fetei sa suga, dar nu ma dor. Deloc. Pana si corpul meu a cedat...Poate suna absurd ce zic, dar asta e.
Aralia
![](mamica.gif)
5 Nov. 2007
POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Aralia spune:
quote:
Originally posted by adinagquote:
Originally posted by Aralia
...cateodata imi vine sa-l bat!
Araliade Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007
POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie
Ai nevoie de ajutor?
Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)
Sunt ditamai femeia de 183cm, cred ca ma descurc singura!
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
Aralia
![](mamica.gif)
5 Nov. 2007
POZE
Copacul De Hartie
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ram0nica/ram0nica.jpg)
ram0nica spune:
quote:
Originally posted by Aralia
Mai Petro, am vazut la subiectul cu ziarul ca tu ai pastrat testul de sarcina??? Mie de ce nu mi-a dat prin cap?
OOOf cum nu ma gandesc la chestii draguteeeeee......
Araliade Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007
POZE
Copacul De Hartie
Eu l-am pastrat (testu'!) chit ca toata lumea a sarit cu gura pe mine sa nu-l pastrez (copilu'!)
![](copilas.gif)
Ramo, mami de Vlad-Gabriel (13.12.07)
Filmuletele Baby Einstein / Brainy Baby