Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (53)
Raspunsuri - Pagina 13
adra_bell spune:
Roxx, Petronela, pupam bebici frumosi,Luca si Silvia pletoasa.
Petro, am vorbit ieri cu colegul si a spus ca o sa caute, dar crede ca nu mai are, ca m-am trezit tarziu.:(
Roxx, cum e in Coreea? V-ati acomodat?
Aralia, fata are simt muzical.
BB au data astia cu praf de somn. A dormit si fii-mea de la 7 seara la 7 dimineata, am pus-o cu noi in pat sa nu se mai trezeasca si sa planga. Bine, ca s-a trezit de vreo 3 ori sa pape dar era sursa langa ea. Eu, in schimb am dormit foarte chinuit pe o bucatica mica de pat, ma dor toate cele acum.
Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
sanduta spune:
pet.cost2005cred ca m-ai inteles gresit. Este in legatura cu orele de masa. Eu sunt o gurmanda de felul meu si de cand ma stiu tin tot felul de regimuri de slabit ca pun foarte repede pe mine si nu ma simpt bine din punct de vedere al sanatatii cu kg peste 65. Am probleme si cu tensiunea si cu stomacul iar medicul nutritonist mi-a spus ca e din cauza ca nu i-au mese regulate la aceeasi ora. Acum pot sa o fac, insa cand lucrez nu. Eu ma refeream la orele de masa ale bebelusului, mai ales ca al meu e pe "alimentatie artificiala" de la 1 luna. Stiu ca mesele la acelasi ora la bebelusi ajuta foarte mult la formarea unei conduite alimentare. Pe mine ma doare imina sa-l trezesc, ca doarme ca un ingeras, dar mai bine sa fiu hotarata in privanta asta decat sa regret mai tarziu. In schimb nu il fortez cu mancatul adica manaca cat doreste nu am o limita la cantitate iar daca nu-i place ceva nu-i dau, prefer sa-i fac altceva pe loc, chiar daca asta inseamna ca timpul trece. Nu cred ca daca ii voi da la aceleasi ore mesele (cat pot, acum sa nu exageram, ca daca suntem plecati undeva nu se poate, dar cat suntem acasa) inseamna ca sunt pe un regim militar.
bb_yasmisa-ti spun sincer si mie imi place sa dorm dimineata, dar ma gandesc la zilele cand v-a trebui sa ma duc la lucru si incerc sa ma trezesc la 8. Eu sunt profesoara si in vacanta de vara dormeam pana la 11 - 12 si cand sa ma intorc la lucru era foarte greu, imi trebuia cam 1 luna pana ma obisnuiam. De aceea eu ma fortez sa ma trezesc dimineata cand pleaca sotul la lucru. Iar seara mie imi convine sa-l culc la 8 - 9 pentru ca am toata seara pentru mine si sotul meu. Ne mai distram si noi cum putem . Mai prind si eu un film la tv sau mai reusesc sa citesc o carte. Tot pe la 12 ma culc si eu, stai linistita. O cafea dimineata si sunt fresh, oricum Cezar imi da energie cand il vad zambind. Nu e prea bine sa tii copilul prea mult treaz din cauza ca oboseste si devine foarte iritant, adica nu mai vrea sa doarma de obosit ce e. Eu il las sa doarma cand vrea el si cat vrea el, deja se trezeste inainte cu 5 minute de orele de masa, daca cumva doarme pana atunci. Si sa stii ca in afara de dimineata de la 8 in rest nu l-am trezit pt mese. Se regleaza singur.
lixa ce frumusel e Catalin, o scumpete. Viena e frumoasa, mie cel putin mi-a placut mult de tot. Cum zice nepotul meu, e "delicioasa".
E superba pianista Mare smecherita.
Eu il culc in patut pentru ca stiu experienta unor prieteni care acum la 3 ani copilul tot intre ei vrea sa adoarma. Nu vrea sa patesc la fel. Insa pe la 14 ma pun langa el in patul mare si cu manuta in manuta mea, adormim, eu mirosind acel miros dulce de bebelus si spunandu-mi in gand:"ce bine te simpti langa copilasul tau".
Sanda si voinicul ei, Cezar Rares
http://bocskaisanda.shutterfly.com/action/
ellis spune:
OFF!
a mea nu a papat decat 60 ml fructe cu cereale si 35 de lapte! e putin...sa ii dau peste vreo ora suc de mere cu portocale? merge? sau e prea acid?
Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NASTERII
ram0nica spune:
quote:
Originally posted by roxx
cateva poze noi http://www.flickr.com/photos/22025950@N06/2437214649/in/set-72157604221093172/
Roxana de Luca Teodor (05.12.2007)
cum creste
www.flickr.com/photos/22025950@N06/sets/72157604221093172/" target="_blank">poze
Ce dulceeeeeee e !!!
Ramo, mami de Vlad-Gabriel (13.12.07)
Filmuletele Baby Einstein / Brainy Baby
sanduta spune:
elliseu asa stiu ca fiecare copil are reactia lui la acidul din fructe. Adica de exemplu al meu are reactie la mere, adica scaunul il irita la fundulet daca in ziua restectiva a mancat mere. Alti copii reactioneza la altceva.
cristi07 spune:
quote:
Originally posted by adra_bell
Multumim din suflet cui ne-a pus iepurasul pe prima pagina.
Aralia, multam si tie, nu citisem ce a zis Adina despre diversificare, dar erau salvate pentru mai tarziu.
Cristina vazut baiat care se da cu rostogolitoru'. Ia uite aici:http://good-times.webshots.com/photo/2168243430101682984wuZVTO. Eu i-am prins parul fetei cu niste clame intr-o zi, dar sincer imi este frica sa nu si le traga din par si sa le inghita cand nu sunt atenta
Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
stiaaaammmm euuuu...
Cristina si Radu 3.12.2007 Poze Radu
cristi07 spune:
quote:
andra_bell, sunt topita dupa eva
cum creste
www.flickr.com/photos/22025950@N06/sets/72157604221093172/" target="_blank">poze
heeeiii...aveti grija ca se zbarleste Raducu...
ellis spune:
quote:
Originally posted by sanduta
elliseu asa stiu ca fiecare copil are reactia lui la acidul din fructe. Adica de exemplu al meu are reactie la mere, adica scaunul il irita la fundulet daca in ziua restectiva a mancat mere. Alti copii reactioneza la altceva.
ea a mancat mar, para si cereale; nu am inteles, sa-i mai dau sau nu suc? sau sa o las pana la masa urmatoare?
Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NASTERII
sanduta spune:
ellis poti sa-i dai dar sa0i urmaresti reactiile, sa vezi daca e prea acid pentru ea. Si asta dupa scaun observi. Daca vezi ca o irita scaunul atunci in alta zi vei stii sa nu-i mai dai. Dar in principiu poti sa-i dai. Tine cont 1 ora dupa masa de lapte si 1 ora inainte de masa de lapte sa dau sucurile de fructe ca daca nu se poate sa-l doara burtica pe copilas.
roxx spune:
quote:
Originally posted by cristi07quote:
andra_bell, sunt topita dupa eva
cum creste
heeeiii...aveti grija ca se zbarleste Raducu...
cum creste