Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (53)
Raspunsuri - Pagina 12
lixa spune:
quote:
Originally posted by Aralia
S-ar putea sa ne fi inspirat cu chestia asta de la tine, sau de la cine a zis pe forum prima oara...mi s-a parut o chestie atat de desteapta!!
Alexia sta mai mult, cand nu se mai uita la mine facand treaba, se uita dupa Bijou si rade in hohote la ea...
Ce frumoooos
Alexandra si Catalin (04.12.2007)
Poze Viena
pet.cost2005 spune:
Neata !
Mai imi fac si eu prezenta, inarmata cu muuuulta rabdare ... pt. ca inca nu am rezolvat cu netu'.
totulii - eu zic sa profiti din plin de mini-vacanta la ai tai si sa te odihnesti .... si la mine e la fel ... parca ma miroase cand am ceva de facut si tocmai atunci ii "lipseste" prezenta mamei . Cand am una-alta de facut prin casa, ne descurcam noi ... ce ma streseaza tare e cand trebuie sa ma storc ... o pun in landou/scoica si o iau langa mine. Cateodata sta, cateodata insa nu, vrea joaca, nu numai sa ma vada ca decor ... ce sa-i fac? Strang din dinti si ma calmez ... doar o fata are mama, nu?
adra - merci mult, astept atunci raspuns ... sper sa gasesti si atunci ii ofer o cafea colegului asta al tau strangaret .
bb - si Silvia doarme de aseara de la 8.30 ... cu o mica pauza pe la 6.00 azi-dimineata ... sa se joace un pic cu tati si sa o schimb ... nu ai de ce sa-ti faci griji ... le face bine somnicul si suntem norocoase ca avem asa bb dormiciosi.
sanduta - da, perfect de acord cu tine cu programul ... insa sa nu fie prea rigid. Sotul meu a avut parte de o cpoilarie de-asta cu program stric (mama lui fiind croitoreasa si stand mereu acasa cu copiii) ... armata e nimic pe langa ce povesteste el ... nici asa. Ramai cu amintiri nu tocmai placute din copilarie.
Deci, eu nu as trezi-o pe Silvia sa-i fac toaleta si papica dupa un program bine stabilit .... o las sa doarma cat vrea ea ... daca are vreo problema, vreun disconfort se face ea auzita ... si inca cum.
Na, ca acum s-a trezit ... chitaie la ea acolo ...
Aaaa ... ce mai vroiam sa spun ... o sa incepem azi diversificarea ... cu fructe. Am decis sa o fac mai inainte cu vreo sapt. fata de cat ne propusesem pt. ca nu mai bea laptele de la spupliment ... face nazuri si cu greu o conving. Doar lapticul meu, numai ca ala nu e destul pt. cat vrea ea. Stramba din nas si ne facem ca purceii la botic ... nu stiu de ce.
Ma duc .. mai revin ...
Petronela si Silvia
roxx spune:
am vazut filmuletul...
micutza pianista
Roxana de Luca Teodor (05.12.2007)
cum creste
www.flickr.com/photos/22025950@N06/sets/72157604221093172/" target="_blank">poze
ram0nica spune:
quote:
Originally posted by SufletDInger
La multi ani tuturor sarbatoritilor si sarbatoritelor.
ram0nica, eu am cumparat glucoza si pun in ceai, desi ffffff rar se intampla sa bea, eu tot insist. Am vazut ca si baby drink are glucoza si asa mi-a venit ideea. Zaharul stiu ca nu e bun inca.
Nu mi-a raspuns nimeni, stie cineva la cate zile dupa un tratament se face vaccinul?
www.Satmarean-Alexiss.piczo.com
http://b1.lilypie.com/3q8rm7.png
Ajuta-mi animalutul sa creasca http://www.sacrescmare.com/animalut-Chichi
Aaaa, ca tot ai zis de glucoza, acum mi-am amintit ca citisem intr-o carte ca in loc de zahar sa se dea fructoza la bebici. Uitasem complet...
Ramo, mami de Vlad-Gabriel (13.12.07)
Filmuletele Baby Einstein / Brainy Baby
pet.cost2005 spune:
Era toata kkcita , de aia chitaia de mama focului ... exact ceea ce spuneam, o cheama ea pe mama cand are o problema ...
adra - si eu sunt topita dupa carliontata mica
maraD - bine ai revenit ... ma bucur sa mai stiu ce e cu voi !!!
Si tot despre reguli stricte ... copilul tre' sa doarma in patutul lui. Asa e ... da' daca totusi prefera sa simta prezenta mamei si a tatalui ce sa-i faci? Asa cum spunea mihuta (si ce mi-a placut, mi-au mers la suflet vorbele ei) ... sa renunt la mirosul ei dulce si la manuta grasunica care te cauta, sa te mangaie? Nu exista ... pt. nimic in lume. Mai degraba fac ca ea si caut o metoda sa o pacalesc dupa ... adica dupa ce adoarme o transfer in patutul ei ... este exact ceea ce se intampla la noi. Singura in patut direct nu adoarme.
Petronela si Silvia
Aralia spune:
quote:
Originally posted by roxx
am vazut filmuletul...
micutza pianista
Roxana de Luca Teodor (05.12.2007)
cum creste
www.flickr.com/photos/22025950@N06/sets/72157604221093172/" target="_blank">poze
O pun in mijlocul patului si se taraste sau se rostogoleste pana la calorifer sa dea in el! De fiecare data!
Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007
POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie
ellis spune:
merci BB, astept sa scrii duratele de conservare; cand poti tu;
felicitari pt canitza si lasa fata sa doarma, ce mi-as dori si eu!
Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NASTERII
Aralia spune:
quote:
Originally posted by ram0nicaquote:
Originally posted by SufletDInger
La multi ani tuturor sarbatoritilor si sarbatoritelor.
ram0nica, eu am cumparat glucoza si pun in ceai, desi ffffff rar se intampla sa bea, eu tot insist. Am vazut ca si baby drink are glucoza si asa mi-a venit ideea. Zaharul stiu ca nu e bun inca.
Nu mi-a raspuns nimeni, stie cineva la cate zile dupa un tratament se face vaccinul?
www.Satmarean-Alexiss.piczo.com
http://b1.lilypie.com/3q8rm7.png
Ajuta-mi animalutul sa creasca http://www.sacrescmare.com/animalut-Chichi
Aaaa, ca tot ai zis de glucoza, acum mi-am amintit ca citisem intr-o carte ca in loc de zahar sa se dea fructoza la bebici. Uitasem complet...
Ramo, mami de Vlad-Gabriel (13.12.07)
Filmuletele Baby Einstein / Brainy Baby
Glucoza nu-i tot una cu fructoza. De preferat este fructoza, nu se adauga la zaharuri, e indicata si pentru diabetici.
Se gaseste la farmacii.
5 Nov. 2007
POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie
Aralia spune:
Lixa, te-ai intalnit cu Adina! Am ghicit bine personajele?
5 Nov. 2007
POZE
Copacul De Hartie
cristi07 spune:
quote:
Originally posted by lixa
Am reusit sa pun pozele de la Viena - linkul este la semnatura.
Dar incepeti intai cu un mic joc de Ghiceste personajele
Alexandra si Catalin (04.12.2007)
Poze Viena
Lixa, suuuuuperb! bravo voua...se pare ca v-ati simtit f bine!
Cristina si Radu 3.12.2007 Poze Radu