Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (30)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Mai suntem si noi pe aici....
Afara e cald si frumos, soare.... eu in oala cu melancolie....

Fetelor, ma bucur ca va plac pozele mele. Mai am cel putin cateva sute, instantanee din natura etc. Incerc sa le selectez si sa mai incarc pe webshots. Mai zicea cineva ca unul din mesajele mele a facut-o sa zambeasca. Ca un capricorn veritabil nu credeam ca am simtul umorului...dar...
Mitsu,
inca sunt up set pe sot!!!! Deci grabeste-te cu lingura aia.... numai sa nu mi-l vatami capital, ok?
Am fost la plimbare si by the way...voi dati bebeii deja cu crema protectoare anti UV???? Eu am pus-o in geanta da` geanta am lasat-o acasa. Asa ca data viitoare il dau inainte sa iesim... El are tenul deschis ca sotul si imi e teama mai ales ca am iesit acuma pe la 14:00.
A papat f bine azi, pana acum la masa de la 15:00 cand tot plimba tetina biberonului prin gura, scuipa etc. Pana azi tot la interval de 3h papa si ieri si azi abia astepta sa se faca ora mesei....judecand dupa apetit. Acuma i-o fi fost doar sete? Mai incerc peste 10 min....
Si cum il tin in poala sprijinit pe brat la "adapat" el isi tot curbeaza spatele si vine in fata parca ar vrea sa stea in fund.... ma si sperie cat insista. Abia cu tetina in gura se lasa pe spate, da eu abia ii mai nimeresc gurita in agitatie. Oricum cand ii e foame tine si el cu ambele maini biberonul si nu ma lasa sa i-l iau de la gura pana nu e gol sau el satul!
Daca ar mai si ploua afara chiar ca nu as mai iesi din oala cu melancolie....noroc cu Benji! Si Luky cu care trebuie sa ies din casa!

Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 4 LUNI (23.12.2007)

Filmulete!!!
http://www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk
Poze NOI incepand de aici...
http://good-times.webshots.com/album/562979681SvBupY

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasoare spune:

gabritzza, ti-am trimis Pm cu datele de contact ale ursitoarelor.

iulia, apropos de greutate, eu am ajuns la greutatea pe care o aveam cand am ramas insarcinata, adica 57kg dar tot mai vreau sa dau 2-3 kg jos ca simt ca pot
Eu am luat in sarcina 20 kg, aveam 77 kg in decembrie la ultimul control si am scapat asa: 13 kg in primele 2 saptamani dupa nastere cat am fost in spital cu bebe, pe baza de stres, apoi 4 kg intr-o luna juma pana a facut bebe 2 luni, pe baza de oboseala cronica si in ultima luna 3 kg pe baza de regim scarsdale.

Dar n-am alaptat nu ca n-am vrut dar bebe a fost tare mititel si n-am razbit cu mulsul ca de supt nu putea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

iulia tare sexy esti in pozuta!! dar n-ai setata data la aparatul foto?? caci pe poza scrie 18.04.2007 ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

nu stiu daca mai stiti dar v-am zis eu i-am dat dariei laptic muls si dat cu biberonul,pentru ca din spital asa mi-au invatat-o vacile alea si acasa ma chinuiam primele saptamani sa o fac sa suga dar nu am reusit.si inca mai papam tot asa fara sa ajungem la formula.dar nu stiu cat va mai merge....

gabrittza si Daria Maria
www.flickr.com/photos/daria-maria_pictures/" target="_blank">poze Daria
poze mami,tati si Daria
povestea nasterii
poze Daria 2

Mergi la inceput

pozici noi la semnatura.

gabrittza si Daria Maria(11.02.2008)
poze mami,tati si Daria
povestea nasterii
poze Daria noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

mai fetelor, cred ca piciul meu sare o masa azi!!!! a mincat la 12, dupa care am iesit afara. a adormit la plimbare, doarme in continuare...acuma ce sa fac cu el? sa-l trezesc sa-i dau sa manince? sau sa-l las pina la 6 cind ar trebui, practic sa-i fie urmatoarea masa?

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

vai si ce mamici sexoase avem aici....
mie imi vine sa mor, am inca 14 kg in plus fata de cite aveam cind am ramas insarcinata. eu am pus 30 in sarcina!!!!
am incept cura de slabire acum o saptamina. rezultatele se vad, am dat jos 3 kg, insa mai e cale lunga pina unde trebuie sa ajung. si mi-am luat azi si bilet la mare, din 6 iulie, ca sa am o motivatie suplimentara!

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

anca ce bine ca puiu tau mai doarme si ziua.daria nu mai doarme mai deloc ziua.poate atipeste cate 30 min de 2-3 ori pe zi si atat.se mai culca la 12 noaptea se trezeste la 5-6 si mai doarme apoi pana la 9-10.si atat!!!

gabrittza si Daria Maria(11.02.2008)
poze mami,tati si Daria
povestea nasterii
poze Daria noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aweya spune:

Buna zuzicilor! Am venit si noi de la doctor, am fost la controlul de 3 luni si raportam: avem 6,300 kg si 64 cm. Am pus si poze noi... Suntem cuminti, papam, dar parca nu ne mai saturam din lapticul mamei asa ca seara mai "radem" si un biberon de formula :(
Chiar daca nu scriem des, noi va citim in fiecare zi si ne bucuram pentru toti clopoteii. Pupam mamicile si bebeii.

Nicole-mamica si Mihai Alexandru (26.01.2008)

www.flickr.com/photos/25114008@N06/" target="_blank">poze Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

iuliaaaaaaaaaaaaaa, sexi mamaaaaaaaaaaaaaaa! jiiiz ce faian esti!

ceska, la 4 luni poa sa stea in fundulet sprijinit. pe la 5 va sta singur dar "cazut" in fata, la 6 luni incearca sa se ridie singur singurel spre7-8 luni. deci, lasa-l.

gabritza, am venit sa-ti tin companie:)

fetelor... la mine e "groasa"... am fost la urgenta, sunt in bandaj elastic, interdictie sa calc pe poicior si marti... de nu e mai bine... ghips. dar nu e nik rupt.

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput