Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (30)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aweya spune:

quote:
Originally posted by miri_mik

fetelor... la mine e "groasa"... am fost la urgenta, sunt in bandaj elastic, interdictie sa calc pe poicior si marti... de nu e mai bine... ghips. dar nu e nik rupt.

Miri, imi pare rau ca treci prin asa ceva. Sa dea Dumnezeu sa nu fie cazul de ghips. Pupam mamica si nazdravanii

Nicole-mamica si Mihai Alexandru (26.01.2008)

www.flickr.com/photos/25114008@N06/" target="_blank">poze Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

quote:
Originally posted by Laura Ioana

Ereena la multe lunute pt piticul urias Sa fie sanatos si vesel mereu!
La multe lunute si Amandinei de Micsunea
Danoniq eu nu am avut curaj sa testez pe mine batista, dar Theei ii tot scot mucisorii cu ea! Mama rea
1 Sanatatemulta!
Am fost aseara dupa rez la analize: ale mele si ale fetei le-au retinut pt a le face antibiograma, asta inseamna ca mi-au gasit si mie in nas stafilococul ala, sigur de la mine l-a luat si ei nu i-a trecut cu augmentinul pe care i l-am dat Eu alt antibiotic nu-i mai dau, fie ce-o fi! Am inteles ca nu-i periculos, doar se muceste. Sper sa nu fie problema la vaccin, ca stiu ca tre sa fie sanatoasa....de fapt ea nu-i bolnava, dar e purtatoarea nenorocitului de stafilococ

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Poze cu hainute primite si rochita de botez + matusile mele
Am 2 luni

off imi pare rau ca nu a trecut!!si mie mi-ar fi teama sa-i du atata antibiotic !discuta tousi cu doc.!pupam fetele!

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Va salutam si noi, zuzelor!! Ce mai faceti? Toate bune? David al meu creste pe zi ce trece... Avem aproape 8 saptamani si 5400gr, am inceput sa zambim la mami si sa se gangurim... Suntem baiat mare!!

Mai avem putin si noi si va urmam la scutece. Pupici gazelor si mamicilor!!

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Am revenit si eu zuzici dragi. Am facut curatenie, dar mai am bucataria, care o las pe maine ca Daria nu prea a avut chef astazi de somn si a trebuit sa stau si dupa funduletzul ei grasan
Offf mai Miri trebuia sa te alegi si tu cu ceva, nu? Sanatate multa si tin pumnii sa nu fie nevoie de ghips
Numeioana am vazut pozele! Foarte frumos bb David! Sa-ti traiasca si sa va aduca numai bucurii! Aaaa, zi-mi te rog de unde i-ai cumparat body cu Steaua??? Vreau si eu!!! Cred ca lesina de fericire ta-su dc ar vedea-o imbracata cu el

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Alina, multumim! L-am luat de pe magazinul virtual al al clubului Steaua.

Pupici Dariei !

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

quote:
Originally posted by remiclea

am mai pus poze noi de aici http://family.webshots.com/photo/2799250770103181213sfcGOm

Raluca de Adelina-Mihaela(08.01.2008)
poze
poze Ada
cat am crescut...
Povestea nasterii Adelinei

remiclea am vazut pozele ,tare frunoasa e adelina ta!are asa o privire asa patrunzatoare, cat mi-am dorit si eu un bebe cu ochi asa mari!!

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzele2008 spune:

CAPITOL NOU AICI!
(Tinna)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

quote:
Originally posted by Ellenuta

iulia tare sexy esti in pozuta!! dar n-ai setata data la aparatul foto?? caci pe poza scrie 18.04.2007 ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mersi de atentionare,vad ca si pozele fetei sunt facute anu trecut.o sa-l setez

POZE IRIS
POZE BOTEZ
GARDEROBA MEA
Iulia siIRIS MARIA (19.12.2007)
Mamele scriu in inima copiilor ceea ce vantul aspru al vietii nu va reusi niciodata sa stearga.

Mergi la inceput