Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (30)
Raspunsuri - Pagina 18
ramonab spune:
Unde ati disparut gagici? Copilasii sunt de vina...Ei ia la somn toata lumea, lasati mamicile sa se relaxeze.
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
http://good-times.webshots.com/photo/2963327300102497651RbRMwq
gabrittza spune:
intreba cineva cum e la botez...la noi se procedeaza asa:moasa(daca este,daca nu nasa) duce copilu la biserica imbrcat de mamica,la intrarea in biserica se citesc catve rugciuni si nasa spune crezul.apoi se boteaza bebelusul,il imbraca nasa,il duce protul la icoane,il pune jos in fata altarului,mamica face 3 matanii si il ridica,il da nasei care il duce la impartasit.apoi acasa se stinge lumnarea de pragul usii in timp ce nasa il da mamei spunand mi-ai dat un pagan iti dau un crestin.si a doua zi se ia mirul.il spala nasa in timp ce nasu tine lumanarea aprinsa.
cam asa se face la noi.
va pup ca plange fata!
gabrittza si Daria Maria
www.flickr.com/photos/daria-maria_pictures/" target="_blank">poze Daria
poze mami,tati si Daria
povestea nasterii
poze Daria 2
Ellenuta spune:
buna zuzici
nu am apucat sa citesc din urma caci nu am avut timp .. ne-am apucat de pregatiri de Paste .. vopsit oua .. socrella a facut mai mult caci bitzi a mea de 2 zile are program de concert .. nu stiu fetelor ce are .. urla ca apucata .. imi venea s-o zvarl pe geam ..
honey superb AJ!! e asa de dragalas ca-ti vine sa-l papi.
alina multumes de reteta ptr prajitura .. abia astept sa fac. dar banana bread cum e?? ai dat reteta si ptr asta?
shose sora mea a incewput de pe la 3 luni jumate cu suc de mar si morcov la bebe. eu, daca ma tine lapticul, vreau sa incep la 6 luni. acum ii dau de 2 ori pe saptamana 2-3 lingurite de morcov si 2-3 de mar.
irinuka tin pumnii sa iasa cum va doriti!
gratiela nu ma speria .. si io tot megan am ..si am oglinda stanga sparta ... cat m-o costa?? sotu a spus ca nu vrea s-o faca pe casco ..
laurici imi pare rau ptr balauru de strptococ!! cum te-ai prins ca-l are mandra??
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
gabrittza spune:
tot referitor la botez am observat ca fiecare are "tehnica" sa la botez ca si la nunta de altfel.eu abia astept ziua de 31 mai cand avem ambele evenimente!.
apropo de eveniment....vreau sa aduc la restaurant ursitoare....pt daria.de unde sa le iau?voi ati avut?cum ati procedat?
gabrittza si Daria Maria
poze mami,tati si Daria
povestea nasterii
poze Daria 2
gabrittza spune:
ca de obicei cand scriu sunt singura pe forum
gabrittza si Daria Maria
poze mami,tati si Daria
povestea nasterii
poze Daria 2
ancasoare spune:
gabrita, ursitoare a avut stefan la botez si momentul a fost foarte frumos... poti sa vezi poze de la noi, dar nu sunt atat de sugestive... ceea ce ursesc si cum o fac e foarte frumos si pt voi cu bebe si pt invitati... e un moment deosebit. daca vrei iti pot face legatura cu ele.
gabrittza spune:
pt ca daria nu ma lasa sa fac curatenia de paste mai pun si eu niste poze si un filmulet in care vorbeste cu tati.acum le incarc.....
gabrittza si Daria Maria
poze mami,tati si Daria
povestea nasterii
poze Daria 2
gabrittza spune:
ancasoare am revazut pozele.daa....poti sa imi trimiti pm cu mai multe detalii,te rog?pret,contact....etc
gabrittza si Daria Maria
poze mami,tati si Daria
povestea nasterii
poze Daria 2
iulia82 spune:
Gabritza pe la ora asta se pare ca bate vantul p-aici...m-am uitat la pozele Dariei,e o frumoasa!!
Fetele,cu toata modestia care ma caracterizeazava rog sa ma laudati;am ajuns mai slaba decat am fost inainte sa raman gravida si mi-am tras si-o poza..asa de demonstratie
AICI
POZE IRIS
POZE BOTEZ
GARDEROBA MEA
Iulia siIRIS MARIA (19.12.2007)
Mamele scriu in inima copiilor ceea ce vantul aspru al vietii nu va reusi niciodata sa stearga.
gabrittza spune:
iulia nu ti se pare ca esti cam sexy?
cum ai facut de ai slabit?zi-mi si mie!!!!
gabrittza si Daria Maria
poze mami,tati si Daria
povestea nasterii
poze Daria 2