Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (30)
Raspunsuri - Pagina 17
NataliaS spune:
Mersi fetelor pentru gandurile bune!
Laura - nu o fi posibil, in caz ca trebuie sa ii faci gentamicina, sa ii faca intravenos? ma gandesc ca asa nu doare asa de tare ca intramuscular...dar dupa cum iti spuneam prietenei mele i-a zis pediatra sa il lase in pace dupa ce a facut o tura de antibiotic si s-a sterilizat singur...nu stiu cum...
Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
Ereena spune:
multumim de urari, aniversare placuta si amandinutzei mici si iubite
mai, stau eu asa ca pupaza si ma minunez. am asezat hainutele in dulapiorul lui matei si tocmai ca vazui si eu ce a primit la botez. hainute pt 4 si 5 ani,unde mai pui ca sunt hainute de vara iar el e nascut iarna . ce-o fi fost in mintea celor care le-0au luat???????in 4 -5 ani se ingalbenesc in sifonier...ata ete:-))
stancutza, stiu ca baiatul meu e mai din topor asa. mai grasunel si sofiuca e gingasa si delicata dar totusi daca mamica e de acord sa ne punem si noi pe lista petitorilor, ca tare imi e drag de ea. eu ador reclama la tnuva cu nou nascutul , care mi se pare ca seamana cu sofia . de cate ori o vad ii spun sotului"uite-o pe sofia"
Irina de Matei
POZE NOI
1001 MODURI DE A DORMI
FILMULETE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ
CUM CRESTE BEBE
ALBUM ZUZE
INTALNIRE ZUZE
remiclea spune:
Ramona multumim de compliment. si noi suntem taaaaare mandri de printesa noastra
Ereena si noi am primit la botez multe hainute pentru 3-4 ani si le-am bagat toate intr-un sac. daca atunci vor mai fi bune bine, daca nu,poate gasesc sa le dau cuiva
Raluca de Adelina-Mihaela(08.01.2008)
poze
poze Ada
cat am crescut...
Povestea nasterii Adelinei
iulia82 spune:
Neata la mamici si clopotei!
Uitati ce-am gasit despre diversificarea precoce,avantaje si dezavantaje
http://www.adevarul.ro/articole/atentie-la-schimbarea-meniului-pentru-bebe/342384
POZE IRIS
POZE BOTEZ
GARDEROBA MEA
Iulia siIRIS MARIA (19.12.2007)
Mamele scriu in inima copiilor ceea ce vantul aspru al vietii nu va reusi niciodata sa stearga.
grati.ela spune:
nepotelul meu purta haine de 4 ani de la 2 anisori fiind foarte inalt...acum are 4 ani si ii luam de 7-8 ani (are 124cm) deci e posibil sa purtati cu succes hainutele cu muuult mai devreme!
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
grati.ela spune:
cum e calatoria cu masina cu bebe mic? plec maine la Brasov si-s stresata la maxim...mi-e sa nu tzipe Tudor (am luat o oglinda speciala sa-l vad asa cum sta el in scoica)...mai nou conduc eu ca sotul si-a luxat umarul si asta e un mare motiv de emotii (am rau de inaltime, nu ma pot apropia de marginea drumului chiar daca e un santuletz mic de tara)...voi merge lento lento ca n-am ce face!
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
gabrittza spune:
buna fetelor.m-am gandit sa va mai scriu si eu cate ceva.inatnte de toate vreau sa nu va suparati pe mine ca scriu rar.va citesc in fiecare zi,rad alaturi de voi,plang alaturi de voi si tot asa.si peste mesajele mele au fost neobservate cateodata dar nu m-am suparat deloc,pentru ca atunci cand aveam o problema am intrebat de 2 ori pana am primit raspuns.toate zuzele si toti clopoteii.
acum sa va zic de noi.
am facut vaccinul de 2 luni.cel gratuit.puiu meu a plans rau atunic,a fost maraita toata ziua si doar putina febra pe care am redus-o cu supozitor paracetamol.in rest a fost ok.
avem 4.720kg,57 cm,si suntem in grafic.cel putin asa zice dr.
mie mi se pare ca daria e cea mai mica dintre clopotei,dar daca papa numai lapticu meu si e sanatoasa nu ma intereseaza altceva.
am luat si eu o cutie de formula sa am in casa ca lapticu parca s-a imputinat si nu vreau sa o chinui daca nu se mai satura cu ce primeste de la mine.
si ieri a ras prima data de ne-a topit si pe mine si pe tati!cantam in fiecare zi si ne place "alunelu" la aceasta melodie a si ras.
pt toata lumea!
gabrittza si Daria Maria
www.flickr.com/photos/daria-maria_pictures/" target="_blank">poze Daria
poze mami,tati si Daria
povestea nasterii
poze Daria 2
iulia82 spune:
Fetelor,eu am ramas fixata pe diversificare.Nu stiu de ce dar mi-e frica sa nu gresesc in ceea ce priveste alimentatia puiului
Am gasit pe-un site chestii foarte interesante si raspunsul la multe intrebari pe care mi le-am pus despre cand si cu ce incep diversificarea
http://www.c o p ilul.ro/a_6_32_Alcatuiti_o_dieta_echilibrata-40.html
POZE IRIS
POZE BOTEZ
GARDEROBA MEA
Iulia siIRIS MARIA (19.12.2007)
Mamele scriu in inima copiilor ceea ce vantul aspru al vietii nu va reusi niciodata sa stearga.
miri_mik spune:
salutare...
grati.ela, nu certa mashinutsa c anu o sa te mai asculte:))
ereena, balada lu' 24 zici? io am uitat cand fu aniversarea noastra, dar peste cateva zile e un an d ela conceptie:) aia n-am cum s auit, desi am uitat cum s-a petrecut:)))
lauraI, io nu-s prea dusa la biserica, dar e bine ca vrei s-o impartasheshti. iar ca te-a certat preotu... sa-si vada de drum! pusici sa treaca pb cu stafilococul.
shose... e greu cand iti sar toti in cap cu sfaturi. io zic ashea... fa un compromis: nici 6 luni, nici 4. 5! dada lui pipe ii merge bine, n-ai de ce sa-ti faci pb. nu va grabiti cu diversificarea, ca vor manca diversificat toata viata. lasati-i sa profite acu de un pic de tsitsi d elapte din bibe.
irinouka, tin pumnii sa vina sotul cu iepuroiul cel gras acasa!
mitsu, la bruno ramane asta culoarea ochilor. nu s emai schimba:) sunt tot asa d emari... si acu s euita lumea dupa el pe strada:) sacha e mai "butuc" ashea:) dar parca e mai poznash putin ca frate-sau:)
alina... nici o sansa de bucuresti. drumurile spre casa trec prin budapesta. si cum e aceeasi distanta intre budapesta si bm ca si intre bucuresti si bm...darkm eventuali se fac pe autostrada:)
danonique, aplica regula celor 3: e un obicei bun dobandit daca se repeta de 3 ori:) succes si sa tina:)
natalia mama... nu am mai prins ce-a zis ortopedul, poate-mi zici offline!
honey... he's coooooooooooool de cooool! miku texan scrie pe fruntica lui:)
bon... nu mai stiu ce sa zic:( am uitat..
orishicum... am facut entorsa:( una idioata, la piciorul stang:( s-azis cu orele d econdus o saptamana:(( ma doare d ema catsar pe pereti:( punc rema cu arnica, iau pstile cu arnica... sa vedem...
pusici:(
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
stancutza spune:
Hello zuzici!
Ma inscriu si eu in grupul fetelor pentru care Odiseea a inceput pe 24.04 - anul trecut, cu UM in aceasta data! Conceptia, peste vreo doua saptamani, intre un drum in Portugalia (business) si unul in Spania (pleasure)
Grati, uite spre rusinea mea nu am carnet, desi ma gandesc sa fac scoala pana ma intorc la serviciu...dar abia acum m-am gandit la ce spui tu, cu santurile si marginea drumului, ca si eu am rau de inaltime! Si, fir-ar sa fie, tot in concedii se manifesta, ca dau peste tot de obiective turistice inaaaalte de trebuie sa ma tin de toate alea ca sa ma simt si eu cat de cat in siguranta. Pacatoasa fobia asta, parca ma paralizeaza cu totul...bleah
Shose, nu sari peste mesele de san ca o sa produci si mai putin. Cu cat o tii mai mult si mai des la piept, cu atat mai bine pentru productia ta.
Miri, numai tu din familie scapasesi nelovita pare-mi-se...Fir-ar ea de entorsa, cum se pune ea in calea soferiei tale! Cum te misti prin casa? Sontac-sontac? Ufff ce porcarie...
Ereena, acceptam petitori cum sa nu...cum am putea refuza un voinicel frumos ca Matei? Multumim de complimente, si tie si Ramonei.b!
Noi am fost la pediatra...i-am aratat ecografia la rinichi, a confirmat si ea ca hidronefroza asta favorizeaza infectiile urinare. Deci, cat de repede o urocultura (pana acum n-am reusit). Daca cumva se descopera o infectie urinara, trebuie tratata pentru ca inclusiv infectiile astea pot fi cauza unei cresteri deficitare in greutate, si tot ele pot impiedica hidronefroza sa regreseze de la sine! In rest gaza e bine, cu 600 grame luate in ultima luna, si vreo 3 cm (acum are 59). A ris si a gangurit tot timpul cat am stat la consultatie...o dulceata!
Vai sa va zic: inainte sa ii pun scutecelul eu ii arat intotdeauna animalutul de pe elastic: "Uite mami acum e un ursulet, acum e o pisicuta etc"...si stiti ce face cand ii arat animalutul? Gangureste cu o voce asa dulce, de imi dau lacrimile instant! Nu credeam ca o sa aiba voce asa frumoasa , dupa tipete nu se anunta asa
Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei