Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (30)
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
irinouka spune:
ca tot pomenea bishu de furtuna...marti m-a prins si pe mine. de fapt, ne-a prins, ca eram cu Irina L si carucioarele. in drum spre casa, m-a mancat pe mine sa oprim in dreptul unui magazin ca sa iau nu stiu ce. iar cand am iesit, s-a dezlantuit nebunia aia cu vant de te darama. pana atunci plouase si atata, nu era o problema si merseseram prin ploaie. dar vantoasele alea...mama, zburau in stanga si-n dreapta ghivece de plastic cazute de la balcoane, mese si scaune de la comerciantii ambulanti din zona, pungi, umbrele...haos, frate! si noi stateam zgribuylite sub o copertina, e drept, solida si mare, culcate, practic, peste carucioare, ca sa nu le loveasca cine stie ce. copiii au fost cuminti, din fericire, n-au dat semne de spaima.
iar cand s-a mai potolit vijelia si a ramas doar ploaia, a venit sotul ei si a bagat-o in masina iar eu am luat-o spre casa. am alergat ca-n vremurile bune si impingeam de zor la carut. cred ca u iraresila chiar i-a placut, viteza era ceva nou pt el si se uita la mine cu ochi mari, nedumeriti.
aventuri, frate! s-avem ce le povesti cand s-or mari!
aventura!
irina de bebe rares
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
irinouka spune:
of, laurici, al naibii streptococ! sa treaca repede! aveti grija de voi si multa sanatate. sunt sigura ca vei face ce-i mai bine pt thea-pitica.
danonique, !
iulia82, am ras cu pofta de fazele "nashicii" dar si replicila tale au fost misto tare!
shose, un pt mami al tau!
la multe lunite pt amandinuca frumoasa si pt matei!
irina de bebe rares
irinouka spune:
grati, de mare rahat neplacerile astea cu masinile, in general. iar cand masina noua iti face mai multe probleme decat cea veche, iti vine sa-ti bagi picioarele in ele de progrese tehnologice si sa-ti ceri inapoi SH-ul cu care iti faceai treaba fara baiat de cap. si eu am momente in care imi regret oltcituletzul. prea multa bataie de cap cu asta de acum! care nici macar nu mai e a mea si numai a mea.
irina de bebe rares
remiclea spune:
neatza fetelor cum merg pregatirile de paste??
offfffff....ce bine mi-ar prinde si mie un program de somn ca al vostru Ada adoarme pe la 21, se trezeste la 2 papa, se trezeste iar la 5 sa pape iar de la 7,7.30 trezirea si mai adoarme pe la 10
vrea sa ma mentina fresh. a dormit si ea 2 zile la rand de la 21 la 6 dar atat, sa nu ma invat
citesc si eu din urma si revin pana nu se trezeste
Raluca de
Adelina-Mihaela(08.01.2008)
poze
poze Ada
cat am crescut...
Povestea nasterii Adelinei
irinouka spune:
remiclea, bine c-ai scris de pregatirile de paste...ca iar "uitam" sa pun mana si sa fac un pui de curatenie!
asta e tot ce-o sa fac: curatenie. de mancaruri de ocupa mama si, de partea cealalta, parintii lui dragos. noi doar vom fi prezenti la mese, cand colo, cand dincolo. :-)))
irina de bebe rares
remiclea spune:
am mai pus poze noi de aici http://family.webshots.com/photo/2799250770103181213sfcGOm
Raluca de
Adelina-Mihaela(08.01.2008)
poze
poze Ada
cat am crescut...
Povestea nasterii Adelinei
anca.b spune:
Honey, nu stiu cine va tine lumanarea. ar putea sotul tau! sau o alta persoana care va insoteste (sora ta?). dupa botez eu mi-am dus singura, in brate, copilul acasa (si stau peste drum de biserica). nasa l-a scos doar din biserica. luminarea am stins-o in biserica si am pus-o la pastrare acasa, alaturi de luminarile de la cununie. nu fi trista. botezul de adevarat oriunde se intimpla...
quote:
Originally posted by honey79
Alina, mersi de raspuns.
Totusi, am cateva nelamuriiri.
1.Noi nu avem nas, caci nasa... nu e maritata,iar iubitul ei n-a putut sa vina si el, caci lucreaza.Cine tine in cazul asta lumanarea?Eu?Sotul?
2.Cum adica pe drumul spre casa il tine nasa? Caci noi vom merge cu masina cam o ora ( Biserica e la 120km de noi) si nu e voie sa tii copilul in brate...ci trebuie obligatoriu in scaunul de masina.
3.Cum e cu stingerea lumanarii acasa.... dat fiind faptul ca venim de asa de departe si deci nu cu lumanarea aprinsa in masina.
4.De la Biserica vom merge direct la un restaurant romanesc din oras, pentru o masa ( noi, nasha, preotul cu preoteasa si inca doua persoane pe care le-a invitat preoteasa).
Un pic sunt trista, caci nu e Botez in Biserica adevarata.... Preotul si-a amenajat livingul... ca o mini-Biserica.
Era si posibilitatea sa inchiriem o sala mica la Biserica Episcopala, pentru 50$....dar preoteasa a tot insistat ca nu are sens pentru 5 persoane cate suntem sa inchiriem.
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
FILMULETE ANDREW-JOHN
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
Anca si
![](copilas.gif)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
anca.b spune:
Aaaa, au uitat sa-ti zic. la noi se imbraca copilul direct cu hainele de botez (a venit nasa acasa si l-a imbracat cu hainitele aduse de ea). si pina la biserica l-a dus sotul in brate!
quote:
Originally posted by honey79
Alina, mersi de raspuns.
Totusi, am cateva nelamuriiri.
1.Noi nu avem nas, caci nasa... nu e maritata,iar iubitul ei n-a putut sa vina si el, caci lucreaza.Cine tine in cazul asta lumanarea?Eu?Sotul?
2.Cum adica pe drumul spre casa il tine nasa? Caci noi vom merge cu masina cam o ora ( Biserica e la 120km de noi) si nu e voie sa tii copilul in brate...ci trebuie obligatoriu in scaunul de masina.
3.Cum e cu stingerea lumanarii acasa.... dat fiind faptul ca venim de asa de departe si deci nu cu lumanarea aprinsa in masina.
4.De la Biserica vom merge direct la un restaurant romanesc din oras, pentru o masa ( noi, nasha, preotul cu preoteasa si inca doua persoane pe care le-a invitat preoteasa).
Un pic sunt trista, caci nu e Botez in Biserica adevarata.... Preotul si-a amenajat livingul... ca o mini-Biserica.
Era si posibilitatea sa inchiriem o sala mica la Biserica Episcopala, pentru 50$....dar preoteasa a tot insistat ca nu are sens pentru 5 persoane cate suntem sa inchiriem.
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
FILMULETE ANDREW-JOHN
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
Anca si
![](copilas.gif)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ramonab/ramonab.jpg)
ramonab spune:
Ceau fetelor!!!!
Alinush, arunca aici v-o doua trei briose!Ioi bune-s!!
Stancutza tot mai frumoasa se face Sofia ta pe zi ce trece.
Are niste ochisori frumosi...
Honey am vazut si pozele cu bebe Andrew. Ce sa iti mai zic, nu mai am cuvinte de lauda, cred ca le-am epuizat pe toate de cate ori am vazut pozicile cu ingerelu.Acuma ii dau un
Remiclea, Adelina ta e o dulcica si jumatate.Imi place tare mult cum o imbraci.
Laurici, of streptococul ala. Sper sa treaca cumva fara antibiotice.
Eu cu pregatirile de Pasti stau cam prost, atat ca am facut curatenie dar maine pot sa o iau de la capat. Cu mancarea cam de maine seara cred ca o sa incep sa fac cate ceva.
Astazi imi pun perdea noua in dormitor, abia astept sa o aduc sa o vad pusa ca abia am asteptat sa imi aiu acoo perdea ca aia ma enerva o am decand m-am maritat acu 3 ani. Si mai am de schimbat doua, dar pe rand ca is tare scumpe bata-le norocu.
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
http://good-times.webshots.com/photo/2963327300102497651RbRMwq
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Laura_sp_Ioana/Laura_sp_Ioana.jpg)
Laura Ioana spune:
Gratiela, era trecut augmentinul ca intermediar pe antibiograma trecuta. Stafilococul era sensibil la gentamicina si inca un antibiotic (nu mai stiu numele) interzis copiilor <12 ani. Am incercat sa evitam gentamicina, ca-i injectabila si doare ca naiba, de asta cred ca nu i-o voi face nici acum. Oricum voi vorbi cu dr ei.
Irinuca am ras de numa cand am citit ca i-au placut senzatiile tari lui Rareselu'! Cred ca se intreba 'ce se intampla, dom'le?'! Bine ca nu ati patit nimic cu nebunia aia de furtuna!
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Poze cu hainute primite si rochita de botez + matusile mele
Am 2 luni