Fetele din Austria (23)
Raspunsuri - Pagina 5
marimar spune:
Silar, "Spielplatz" e loc de joaca, he he he, am invatat si eu ceva...fiica-mea inca ii zice "Playground".
Adina, dpn-ul meu este 24 iulie ! Ufff, prea repede trece timpul !!
copiii sint bine, cel mai bine de fapt, se adapteaza uluitor de repede cu limba, i-am prins vorbind in germana cite ceva, de ex Romana a intrebat-o pe o fetita : "Wie heist du ?", striga prin casa " Wo bist du", numara si mai zice cite ceva dar nu inteleg eu..
Cinde se joaca singura vorbeste de una singura in 3 limbi desi de multe ori nu intelegi ce zice...
Matei si el vad ca incepe sa-si dea drumul, imi traduce pe strada sau la televizor cuvinte pe care le stie, zilnic vine cu ceva nou, la scoala au fost foarte draguti si au introdus o ora de germana in plus pt el si inca vreo 2-3 copii in situatia lui. Si chiar ii place sa mearga, ii place mult de profesoara !
Noi ne mutam week-endul asta, ufff si ce chef am.... Ne-a ajuns in sfirsit containerul cu toata casa din NZ si acum trebuie s-o despachetam.
-------
vine bebe 3, surpriza
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !
adinag spune:
Flavia, ce bine ca a scapat Bianca! Imi dau seama ce fericire pe capul ei, si ca vrea numai afara!
Wow, de 3-4 ori pe saptamana la zoo??? Dar ea pana la ce ora sta la gradinita?
Cu jobul cum e? Lucrezi deja din nou? Au facut probleme?
Adina, da, trece timpul! DPN-ul e de ziua Jasminei :-)) Ei, mai ai aproape 3 luni! Te-ai hotarat unde vei naste?
E bine ca le place copiilor aici, s-au acomodat repede, vad... Si cu limba, lasa ca-i vei ajunge tu din urma!
Unde va mutati?
Noi trecem printr-o faza obositoare, nu prea vrea sa pape Floris, nu prea pricep modelul lui
Doarme in continuare destul de prost, cu toate ca mai sunt si highlights ca noaptea trecuta cand se trezeste numai de doua ori, ins nici nu mai stiu cand a fost ultima data. In rest, de la 4 ori in sus :-(( Iar eu sunt deja tare obosita.
Jasmina invata sa mearga pe bicicleta fara roti ajutatoare, dar merge mai greu decat credea ea, insa nu mai fac pasul inapoi inspre rotile alea, mai bine sa invete acum, sa nu creada ca e bine sa dai inapoi la fiecare dificultate.
Noi peste 4 spatamani mergem in Olanda, unde speram sa facem botezul si suntem tare curiosi cum va fi mai ales pentru Floris, pentru ca vom fi mereu pe drumuri, in vizite etc. Si pentru Jasmina va fi primul zbor cu avionul, abia asteapta!
Va doresc la toate o zi cu soare!
nitulica spune:
Fetelor va rog din suflet sa ma ajutati sa-mi cumpar si eu un dvd player de masina, in Rom raportul calitate pret lasa de dorit in schimb am aflat ca la voi gama de produse este mult mai mare si variata! Daca ma puteti ajuta cumva sa-mi procur si eu un astfel de aparat as fi foarte fericita? Cum sa procedez?Corina mami de doua printese, Alexia si Andra
nitulica spune:
va rog din suflet ca vad ca locuiti in tara tuturor posibilitatilor, iar raportul calitate pret nu este acelasi ca in Rom, cine ma poate ajuta cu un sfat sau orice in vederea cumpararii unui dvd player pentru masina? am mare nevoie de un astfel de aparat iar la noi nu este nimic interesant iar pretul lasa de dorit! poate macar un site de cumparaturi on line imi puteti da! multumesc mult de tot si scuzati-ma daca am postat aiurea! Corina mami de doua printese
adinag spune:
nitulica, nu stiu cum te-as putea ajuta, ca nu ma pricep deloc la aparaturi... Cand am luat eu un dvd player pentru masina, am luat de pe amazon. Acolo sunt multe comentarii de la persoane care au cumparat, am vazut ce proprietati au, am corelat cu suma care am vrut sa o du si amluat. Dar nici nu as putea zice acum ce marca am sau ce proprietati are, ca am uitat
Mariaa spune:
quote:
Originally posted by silar
Fetele am vrea sa mergem vineri la Parndorf, stiti cumva cum ajungeti de la gara din Parndorf la Outlet??
silvia mamy de Mihaita (07.02.2004) si Mariuta (03.04.2006)
Saluti Silar
este taxi care te duce din gara in Outlet (1,9 eurocenti) si inapoi la ore pe care ti le comunica acolo, in masina. e foarte ok!
noi am fost azi la Outlet.
fetele de Viena ..superb oras! l-am luat la pas de la Marienhilf Strasse pana la Schonnbrun si zoo si inapoi pana la Musseum Quartier...superb!
maine facem parcul Prater si Catedrala Sf. Stefan, ONU City si lasam Fest-ul pe finish :)
Danatzzzz, te pup!
pentru Emma
povestea mea - Agonie si Extaz,, Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
marimar spune:
Adina,nu, nu m-am hotarit inca unde nasc, vreau sa ajung sa vad cum e Semmelweisz, mi s-a pus pata pe el, poate pt ca pun accent pe aromaterapie si am auzit lucruri frumoase despre spital si personal.
Ne mutam din 8 in 9 ( intre universitate si AKH), si tare rau imi pare, m-am obisnuit aici, e asa de chic cartierul, de fapt nu m-as fi mutat nici macar de pe strada asta,, Matei are scoala aici pe strada, pleaca si vine singur de la scoala...ne place mult aici, dar asta e, cred de fapt ca exagerez eu, ma leg usor de locuri...
-------
vine bebe 3, surpriza
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !
silar spune:
[quote]Originally posted by Mariaa
maine facem parcul Prater si Catedrala Sf. Stefan, ONU City si lasam Fest-ul pe finish :)
[/quote/]
Si noi mergem azi pa Prater si La Belvedere
Noi am fost ieri la UNO CITY si DanauPark
Intr-adevar f frumos oras
silar spune:
Am fost azi la Prater, amazing. Noroc k mi-am luat papuci din timp ca ramaneam fara finante la Prater, m-as fi dat in aproape toate. De-acu cand vin stiu unde sa ma duc din prima. Raman restanta pt vizita viitoare cu Casa marilor, maine mergem pe Marienhilf Strasse.
Maria ziua voastra cum a fost?
adinag spune:
Silvia, ma bucur ca ai avut o zi buna!
Mie personal nu-mi place deloc in Prater... :-)
Succes maine pe Mariahilfer Straße!