Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (29)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

la noi o inceput o ploaie de te rupe cu tunete si fulgere...Sara doarme de 40 min si ar fi trebuit sa pappe acum la 16 dar vad ca i cuminte ,oricum nu avea voie 2 ore,ma astept sa pice netu

Sara Ioana 15.02.2008

POZE CU BEBELUSA SARA
ALBUM ZUZE
asa a intrat Sara in viata mea
nunta mami si tati

Mergi la inceput

daca copilu i linistit ce sa faci ,mai ales cand doarme sa il sufli ??ia linisteste-te Ceska ca nu cred ca arde casa si tu stai la pc

Sara Ioana 15.02.2008

POZE CU BEBELUSA SARA
ALBUM ZUZE
nunta mami si tati

Mergi la inceput

mi-am si uitat ca mai distrat cu catelu ....saracu imbatraneste si el ca si noi oameni

Sara Ioana 15.02.2008

POZE CU BEBELUSA SARA
ALBUM ZUZE
nunta mami si tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Dana Shose multumim pt felicitari. Drept sa va spun nu am fost deloc curajoasa: mi se muiasera picioarele si transpirasem toata, ca eu m-am dus sa intreb cand sa vin la pus cercei, dar am fost asa de convingatoare (ca ei pun de la 6 luni in sus) ca cica “hai!”. Si eu, dar m-am tinut tare
Dana si mai ai curaj sa-I faci Vanessei de acum incolo gaurici? Eu am zis ca-I mai putin traumatizant la varsta cat mai mica.
Shose parca nici Pipetica nu are cercelusi, nu? Nu ai vrut sa-i pui? Ce simpatico e cu strambaturile ei Si Thea era o strambacioasa cand era mititica, imi venea sa o mananc.
Elenuta deci si voi faceti “investitii” anul asta, nu? Ce concediu medical duci la serviciu? Nu esti in CIC?
Doniro si Thea mai face uneori scaune cu mucozitati (nu a facut si cu firicele de sange), darn u m-am panicat decat prima data. Apoi am vazut ca e rar sin u e nimic grav.
Stoisor nu stiu de ce unii medici nu spun de viggantol. Eu am mai spus asta aici mai demult. Mie mi-a dat o foaie cu farmacia casei, orarul ei si unele reguli de care tre’ sa tin seama, printre care astea cu vigantolul si fierul. Nu stiu ce se intampla daca-l dai, unele fete nu au stiut si nu s-a intamplat nimic. Pupici curajoasei

Fetelor parca sunt pe aici si niste profe in inv. preuniversitar, nu? Voua vi s-au dat banii pt carti? Cei 100 E? Ca mie nu mi-a aprobat cererea directoarea si sunt convinsa ca nu avea de ce, dar nu gasesc nicaieri scris negru pe alb O sa merg maine sa o intreb care-i motivul pt care nu mi-a semnat cererea.
De tichetele cadou pt Paste ce sa mai zic? Sigur nu vor vrea sa-mi dea, desi am inteles ca in Bucuresti, cel putin, sunt fete care au obtinut castig de cauza!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Poze cu hainute primite si rochita de botez + matusile mele
Am 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

laurici spre nocorcul meu inca nu sunt in CIC .. mai am pana pe 30 aprilie, atunci mi se termina cele 126 de zile .. iar in mai imi iau cele 21 de zile concediu odihna pe anul trecut .. abia apoi intru in CIC ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Hello zuzici,

Noi tocmai ce iesisem la plimbare in parc, dar a trebuit sa ne intoarcem ca incepuse ploaia. Nu ne-a udat, am mai facut si niste cumparaturi pe drum. Dar mi-e asa ciuda, era placut afara iar mandra mea tocmai adormise. Din fericire, doarme in continuare, in carut, pe hol. I-a cazut caciulita pe ochi, dar nici ca umblu la ea sa i-o aranjez :-)

Cred ca o sa profit ca sa mai recuperez un pic cu haosul din casa: sa sterg praful, sa spal niste vase etc.

Doniro, sper sa mearga tratamentul, si sa nu iasa nimic la analize. Si Sofia mai are scaune cu mucozitati cateodata, dar nu ma alarmez, la unul pe zi nu e diaree. Cineva pe-aici spunea ca de fapt ar fi mucusori din nas eliminati asa...nu stiu.

Raluca, ma bucur ca raul cel mare a trecut, si acum esti cu minunea ta mica. Nu te necaji cu alaptatul, i-ai dat startul bun si o sa vezi ca si cu formula o sa creasca frumos!

Jelimoni, ai o iconita mica numita "Delete Reply". Arata la fel ca iconita de Recycle Bin de pe desktop. Iconita e ultima din sirul de semne cu care poti interveni la un mesaj. Sper ca am fost clara, daca nu, trage-ma de maneca :-)

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Ellenutzule si noua de ce ni l'au facut in umar? Chiar ca ma gandesc sa nu fi fost tampita asisteta...si doc la un loc.

Laurici nu are Pipe gaurici. De frica nu i'am dat inca. Mama ma tot amenintza ca o sa o gasesc intr'o buna zi "ingaurita" daca nu'mi fac curaj sa merg eu cu ea.
fetele...all

Shose si Pipetzica

www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze

Sunt mare

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

shose habar nu amm .. poate se face si in manute. dar eu nu am auzit.

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

buna fetelor!
miri si stancutza multumim ca ne-ati vizionat si apreciat pozicile, si eu il admir pe bebicii vostri in poze,
miri-imi place mult numele fiului cel mic, asa am vrut sa-i pun si eu nume lui fi'miu dar in romania ar fi sunat mai ciudat pentru omul de rand,nici Milan nu e prea comun dar a contat terminatie, e un pic mai romaneasca.
stancutza- merci ca-mi citesti mereu postarile, e o scumpica Sofia la botez, un ingeras!
ramona- asa si eu, pe langa laptye, bag banane alune, migdale,nuci,fistic etc la greu si nu am nimic
Acum cu dermatita, baiatului meu i-a gasit dermatoloaga(pe care am chemat-o acasa cand era milan nou nascut-) i-a gasit deci dermatita seboreica, mi-a dat tratam. cu cicalfate si alte prostii de la avene, intre timp baiatul s-a imbolnavit am fost in spital si nu i-am mai facut nici un tratament la piele, si are acum o pielicica curata curata.Cu ceva cojite de lapte in perisor ne confruntam dar trec si astea, sunt inerente varstei acum.
ceska -esti super amuzanta si de multe ori zambesc citind postarile tare, cred ca stii ca ai un umor peste medie, a fost tare faza cu borcanasele hipp
fata din oradea- multa sanatate si ma bucur ca esti bine,dupa incercarea grea prin care ai trecut.Sa fii sanatoasa alaturi de frumoasa ta
hai ca mai citesc si va mai scriu fetelor, ca am memoria scurta si nu-mi aduc aminte sa raspund la tot ce citesc, chiar daca as avea si eu ceva de zis despre subiectele respective

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
http://www.flickr.com/photos/25353433@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Laura_Ioana, pe ce an ai solicitat tu cei 100 euro pt. carti? Eu am primit o tura in oct. 2007, deci inainte sa intru in pre-natal, dar erau pe anul trecut, mi s-a spus. Acuma, nu stiu ce an trecut: calendaristic (2006) sau scolar (2006-2007)??? Chiar, uite, o sa intreb si eu ce si cum....si daca mai primim cat suntem in CIC.
Cat despre tichetele cadou, eu am intrebat. Mi s-a spus ca nu am dreptul, pt. ca primeste persoana care ma inlocuieste (suplinitor).

Apropos, tu stai 2 ani acasa? Eu vreau sa ma intorc in septembrie anul asta, abia astept! Lumea zice ca-s nebuna, eu zic ca devin nebuna daca mai stau mult acasa printre scutece si biberoane....C

Ah, si pe Ceska mai trebuie s-o cert, sa nu mai vorbeasca de rau Capricornii, cei mai de incredere, seriosi, onesti si ambitiosi din zodiac! Si cu simtul umorului! Si modesti, dovada subsemnata (si Mathias mic si zambaret)

Mergi la inceput