Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (29)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

cine e pe frecventa ???AVEM VOIE SA FACEM BAITA DUPA VACCIN???

Sara Ioana 15.02.2008

POZE CU BEBELUSA SARA
ALBUM ZUZE
asa a intrat Sara in viata mea
nunta mami si tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Stoisor eu ambilor copii le-am facut baie dupa vaccin.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert

Mergi la inceput

Am venit de la vaccin ....a plans umpic dar a trecut ....mie acum incepe sa imi fie firca sa nu ma trezesc ca face temp sau mai stiu eu ce ....mi chiar groaza,i-am pus 1/2 sup de novocalmin

Sara Ioana 15.02.2008

POZE CU BEBELUSA SARA
ALBUM ZUZE
nunta mami si tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Laura Ioana felicitari pentru cercei.Eu inca nu i-am facut gauri Vanessei desi are deja 2 ani.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Stoisor doc ne'a zis sa nu'i facem in ziua aia. Dar de a 2a zi ne'am revenit la normal.

Laurici I ce bine ca Theutza e bine!!! Felicitari de cercelusi.amandoua fetele.

Shose si Pipetzica

www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze

Sunt mare

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

hieluou zuzici

m-am adunat si io acum de pe drumuri .. fusei in cora dimineata, apoi la serviciu sa duc concediul medical .. apoi iar la cora sa iau ceva ptr mama si uite asa .. alergatura in bucurestiul asta inbfect si supraaglomerat .. yuakk

ceska ai reusit sa strangi magoaia?? m-am enervat si eu cand am citit de sotul tau .. uff .. da dansul se ocupa de copil???

moni superbeeeee pozele si modelele la fel!!!

miki ce frumusete de baiat ai tu mami, sa fie sanatos!!

honey vaccinare usoara si fara probleme si sa veniti cu vesti bunee!

zuzici, poate simonika a plecat din bucuresti. sau spunea ca dupa paste pleaca??

simonika LA MULTE LUNITE SI ANISORI, SARA!!

LA MULTI ANI GUGU!! SA FII SANATOASA SI FERICITA!

shose noi vaccineul de 2 luni l-am facut in picior. ala din maternitate se face in mana ..

rlc_sandor Doamne prin ce ai trecut si tu. bine ca ai scapat cu bine din aceasta operatie grea!

laurici de piatra in afara de nashit mai avem vreo 6 evenrimente anu asta .. e groasa rau ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Doamne, cat puteti sa scrieti, fetelor!!! Bravo voua, dar eu nu pot tine pasul cu voi nicicum, mai ales ca am 2 puradei pe cap... Plus ca avem ceva probleme. De cateva zile Victor face scaune cu mucozitati. Ca si consistenta sunt normale, nu diareice, dar au mucozitati si chiar firisoare de sange. Am fost la spital (la Babes), dar a zis ca nu e ceva infectios. Sangele e de la faptul ca s-a iritat mucoasa intestinala de la atatea scaune (pana ieri facea si 8 pe zi) si nu are rost sa ne internam pt ca luam alte boli de acolo. Ii dau Smecta, Debridat, Sumetrolim, ii dau lapte fara lactoza dizolvat in apa de orez, dar nu scapam de mucozitatile alea... Azi a facut doar 3 scaune pana la ora asta, dintre care unul normal; sa speram ca scapam, ca nu mai rezist... Maine e gata si coprocultura, om vedea ce e.
Va pupam si sanatate multa, ca e groaznic cand are puiul ceva...

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Laura de ce nu mi-o fi zis nimic de Vigantol???ca acum ma apuca dracii......nu tu cantarit ,nu tu nimic ,da-i direct vaccinu si gata ,nu au timp nici sa vb cu tine ,sa pui o intrebare nimic frate ...asa ca pe banada rulanta.....lasa ca nu i dau nici un vigantol ,bine ca nu i l-am dat de dimineata
multumesc pt rasp cu baita ...nu o sa i fac baita daca face febra ,daca nu i fac

Sara Ioana 15.02.2008

POZE CU BEBELUSA SARA
ALBUM ZUZE
nunta mami si tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Ellenuta,
inca nu am adunat magaoaia deseara ii vine randul...Ce face tati ? Pai il mai tine in brate, vb cu el, se mai joaca cu el de la o vreme, il mai schimba din cand in cand, ne ajuta la baie mult (ieri seara am facut prima baie fara el). Ii mai prepara sticluta. Inca nu stie sa spele/sterilizeze sticle, si sa imbrace copilul: tot ce vine tras peste cap ii e frica sa faca.

Eu parca am capiat: mananc de sparg. Chiar vroiam sa atentez la mostrele de mar cu para de la HIPP primite de Benji. Eu mananc waffe cu compot de mere.... si s-a terminat compotul dar mai aveam doua waffe...am rezistat ispitei poate ajunge Benji sa manance borcanelul in cateva luni sau poate nu.....cine stie.

Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 4 LUNI (23.12.2007)

Filmulete!!!
http://www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk
Poze NOI incepand de aici...
http://good-times.webshots.com/album/562979681SvBupY

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Uite, daca unele mamici abia tin pasul cu noi e pt ca au grija cu mai multa constiinciozitate de clopotei, nu???? Nu imi iese din cap si gata.... UF!
La noi ploua dar am iesit 40 min. Cu vremea asta nici nu stiu cum sa-l imbrac pe Benji. Nici sa-i fie frig dar nici sa nu transpire de clad. Cutu nostru ma enerveaza tot mai mult, imbatraneste si parca se prosteste. Azi a confundat o ramura uscata miscata de vant cu o pisica (le uraste) si asa s-a smucit.... apoi a gasit ceva in iarba si a ramas in urma, daca strig sa tina pasul cu noi nu prea mai aude bine...E asa figura! Sta mereu acolo unde sunt eu si Benji mai ales in living. Cand insa Benji plange se ridica din coltul lui si o taie cam plictisit....Azi a alergat si niste rate salbatice.....

Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 4 LUNI (23.12.2007)

Filmulete!!!
http://www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk
Poze NOI incepand de aici...
http://good-times.webshots.com/album/562979681SvBupY

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput