Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (29)
Raspunsuri - Pagina 11
jelimoni spune:
quote:
Originally posted by honey79
Zuzici....in cateva ore mergem la vaccinul de la 2 luni.
As dori sa-mi ziceti ce-ar fi indicat sa fac sau sa nu fac inainte si dupa vaccin, ca sa ii fie puiului cat mai bine.
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
FILMULETE ANDREW-JOHN
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
inainte n-am facut nimic, dupa i-am dat panadol sa nu faca febra.bafta la vacin sa nu planga puiutul
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!
laura_dimitris spune:
Alina tudor, ma bucur ca esti bine si rasfatata acasica la ploiesti!
si pe stefi cea frumoasa!!!
Raluca sandor, bine ca te-ai facut sanatoasa! Doamne, prin ce ai trecut!!!! Recuperare rapida si totala, multa sanatate si paste fericit si voua! Te asteptam inapoi cand te intorci acasa!
Eu am fost la policlinica, m-am dat mare cu fata mea la serviciu si acum fug sa-mi iau baiatul de la gradi.
Abia astept si eu sa-mi vina barbatul maine seara acasa...la zuzulici!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/2288699992/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
jelimoni spune:
quote:
Originally posted by stancutza
Gugushtiuc, La Multi Ani! si numai fericire alaturi de gugu mic...ma rog, Fomila mai nou
Miki_mamica, si mie imi place mult tot poza pe care a observat-o si Laura! E tare frumusel puiul vostru!
Jelimoni, superbe poze, superbi subiectii :-) sa-ti traiasca flacaiasul frumos, in poza aia in care te linge pe fata e mortal! Si mie imi face Sofia la fel, cand ii e foame evident! Sa stii ca daca ai postat din greseala de mai multe ori, poti sa stergi postarile in plus, cu Delete message sau ceva in gen. De acolo de unde ii dai si Edit, sau Reply :-)
Ceska, stiu cum e cu capricornii seriosi, am si eu unul in casa, iar Sofia a "ratat" zodia la milimetru...a iesit Varsator, ca mine. Da, Benji este serios, dar asta nu inseamna ca nu o sa fie un copil vesel! Oricum, oricat de obosita as fi, cand ma apropii de Sofia incerc sa zambesc, sa fiu vesela pentru ca astia mici imita expresiile faciale ale parintilor. Se zice ca, bebele unor parinti zambareti, va fi si el zambaret deci actionam in consecinta!
Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
stancuta am tot cautat ca m-am gandit si eu ca trebuie sa fie un delete...da nu l-am gasit...poate imi dati u pont unde exact e :))
POZE BEBE ROBERT
FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!
jelimoni spune:
quote:
Originally posted by stoisor
Honey si noi ne pregatim de vaccin ,mergem la 14.30 si mi teama dar o sa i pun 1/2 sup de novocalmin si o compresa cu apa statuta 2 ore ,sper sa le fie bine puilor
Sara Ioana 15.02.2008
POZE CU BEBELUSA SARA
ALBUM ZUZE
asa a intrat Sara in viata mea
nunta mami si tati
stoisor multa bafta cu sara la vaccine, sper sa suporte bine!!multumim de laude, va pupam!
POZE BEBE ROBERT
FILME ROBERT
ce mare am crescut!!
jelimoni spune:
quote:
Originally posted by Shose
Fetelor am 2 nelamuriri:
1 VAccinul Pipe l'a facut in manutza. Voi in piciorus din ce am inteles. E gresit cumva la noi?
2 Mi'a venit ciclu pe bune . E cumva prea devreme la 2 luni? De la asta a scazut iar prod de laptic? Sau?
Shose si Pipetzica
www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii
fr vaccin nu stiu ce sa zic..ir ciclu stiu ca nu vine daca alaptezi...as tare a scazut productia d elapte??nu si-o mai revenit??
POZE BEBE ROBERT
FILME ROBERT
ce mare am crescut!!
jelimoni spune:
quote:
Originally posted by ramonab
Buna dimineataaaa! cat doarme micu va scriu si eu doua vorbe.
Emma, si eu beau lapte in fiecare zi si mananc iaurt, sau branza si smantana, mi-e imi plac foarte mult lactatele, si razvan nu a avut absolut nici o problema de la asta.Si s-ar putea ca din cauza asta sa am laptic mult.
Asa ca eu zic sa beti lapte, incercati si daca vdeti ca nu-i pica cumva bine copilului, va opriti.
Apropo, zice cineva ca bananele si alunele sunt alergene, ei bine nu pt toti, eu mananc din amandoua si Razvi nu a facut nici o alergie.
Jelimonivazui pozele, foarte faine, imi place tare mult poza cu limbuta scoasa si aia in care rade in carucior.Bine , toate is reusite da astea m-au facut sa zambesc larg.
Nu ai incercat sa faci pozele cu programul ala?
Miki mamica, frumusel foc ii Luca.Un ultima poza parca seamna un pic cu al meu, ca aceeasi mutrisoara o face si al meu.
Ceska, m-am relaxat tare bine uitandu-ma la pozele cu natura.Supeeerbee! Iar ciresii, of ciresii in floare sunt minunati, dar mai ales cand or avea fructe, le pap pe toate.
Honey vaccin zici, nush ce sa zic sa faci ca eu nu am facut nimic nici inainte nici dupa ca nu a fost nevoie. Va doresc sa fie vaccinul fara plansete prea mari, si fara nici o complicatie.
La multi ani!!!! de casnicie si fericire multa.
Gugu si multa fericire!!!
Sara la multe lunite si sa fii cuminte.
Noi am refacut azi analizele lui Razvi dupa tratament.Sper sa iasa bine de data asta.Trebuia sa le facem ieri dar dupa ce ne-am chinuit sa ii luam un pic de pishuc, calul naravas mi-a tras una peste sticluta cu piciorusele ca a sarit pipi de nu a mai ramas nimic. asa ca am repetat azi.
Ieri am primit decizia de acordare a indemnizatiei, oare o sa primesc de luna viitoare? Voi ati primit asa ceva?
Na ca s-a trezit micu, doarme de la 7 jumate. Acuma deja am vrut sa ma duc eu sa il trezesc.
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
http://good-times.webshots.com/photo/2385969230102497651DvpATi
ramo am incercat da m-am cam impotmolit la niste chestii si nici timp n-am prea avut....o sa-mi mai bat capu :))
POZE BEBE ROBERT
FILME ROBERT
ce mare am crescut!!
jelimoni spune:
quote:
Originally posted by ramonab
Buna dimineataaaa! cat doarme micu va scriu si eu doua vorbe.
Emma, si eu beau lapte in fiecare zi si mananc iaurt, sau branza si smantana, mi-e imi plac foarte mult lactatele, si razvan nu a avut absolut nici o problema de la asta.Si s-ar putea ca din cauza asta sa am laptic mult.
Asa ca eu zic sa beti lapte, incercati si daca vdeti ca nu-i pica cumva bine copilului, va opriti.
Apropo, zice cineva ca bananele si alunele sunt alergene, ei bine nu pt toti, eu mananc din amandoua si Razvi nu a facut nici o alergie.
Jelimonivazui pozele, foarte faine, imi place tare mult poza cu limbuta scoasa si aia in care rade in carucior.Bine , toate is reusite da astea m-au facut sa zambesc larg.
Nu ai incercat sa faci pozele cu programul ala?
Miki mamica, frumusel foc ii Luca.Un ultima poza parca seamna un pic cu al meu, ca aceeasi mutrisoara o face si al meu.
Ceska, m-am relaxat tare bine uitandu-ma la pozele cu natura.Supeeerbee! Iar ciresii, of ciresii in floare sunt minunati, dar mai ales cand or avea fructe, le pap pe toate.
Honey vaccin zici, nush ce sa zic sa faci ca eu nu am facut nimic nici inainte nici dupa ca nu a fost nevoie. Va doresc sa fie vaccinul fara plansete prea mari, si fara nici o complicatie.
La multi ani!!!! de casnicie si fericire multa.
Gugu si multa fericire!!!
Sara la multe lunite si sa fii cuminte.
Noi am refacut azi analizele lui Razvi dupa tratament.Sper sa iasa bine de data asta.Trebuia sa le facem ieri dar dupa ce ne-am chinuit sa ii luam un pic de pishuc, calul naravas mi-a tras una peste sticluta cu piciorusele ca a sarit pipi de nu a mai ramas nimic. asa ca am repetat azi.
Ieri am primit decizia de acordare a indemnizatiei, oare o sa primesc de luna viitoare? Voi ati primit asa ceva?
Na ca s-a trezit micu, doarme de la 7 jumate. Acuma deja am vrut sa ma duc eu sa il trezesc.
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
http://good-times.webshots.com/photo/2385969230102497651DvpATi
bafta la analize!!speram ca si-a facut treaba tratamentul si scapa razvanelul de probleme!
POZE BEBE ROBERT
FILME ROBERT
ce mare am crescut!!
jelimoni spune:
quote:
Originally posted by rlc_sandor
Da,intr-adevar acum am realizat cat de pretioasa e viata si sunt sigura ca doar pt bebe am supravietuit,in ceea ce priveste alaptatul,chiar la urgenta mi s-a spus ca s-ar putea datorita anesteziei sa il pierd,iar dupa interventie mi s-a spus ca ,chiar daca as mai avea nu voi putea alapta datorita tratamentelor f puternice la care am fost supusa,m-am muls cateva zile dar zadarnic,scadea laptele pe zi ce trece,de fapt am stat la perfuzii 2 sapt de unde sa mai fie?
Am uitat sa va spun ca am avut botezul in 30 martie,a iesit f bine,Sonia a fost foarte cuminte nu a plans deloc;iar in 31 am ajuns la urgenta.Multumesc lui D-zeu ca am putut participa la botez si pt sotul meu care a facut fata cu brio provocarii de a inlocui mama,se descurca f bine la baita, la mese.Am ramas placut surprinsa cand am vazut cum ii rade lui tasu"doar cand il vede fara ca acesta sa ii zica ceva,aproape ca sunt geloasa,marea mea temere fiind sa nu ma fi uitat in tot acest timp
http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd
felicitari pt operatia reusita!!e importat si ca ai alaptat,o luna, doua , e bine decat deloc!importat e sa fi tu sanatoasa si in puteri pt Sonia!pupam fetele, si sarbatori fericite!
POZE BEBE ROBERT
FILME ROBERT
ce mare am crescut!!
jelimoni spune:
quote:
Originally posted by roli25
Mai fetelor cand citesc ca va puneti sotii la treaba si stau cu bebe, mai ales cele cu 2 copii, imi vine sa plang. Al meu nu face decat ca il duce pe cel mare la gradi dimineata si lucreaza pana la 9-10 ciar 12 noaptea. Sunt fara el toata ziulica, cu alaptat, cu dat de mancare lui Marc, cu iesit afara cu amandoi, cu facut baita, culcat... si printre aste si cate o treaba gospodareasca...seara sunt franta. Asa mi-as dori sa imi vina si mie acasa macar la baita de seara. Rar, ajunge la baie, sau in vreo duminica iesim in parc. Si peste toate, mai lucreaza si in week-enduri...
Laura Dimitris esti o fericita ca poti sa-l lasi cu bebe ca sa iesi cu Dimitris. Si la mine mai vine mama sa ma ajute ca altfel nu stiu ce as face, da saraca strabate tot orasu de la un cap la altu.
Visez in fiecare in fiecare moment la vacanta de Pasti cand plecam la Brasov. Acolo o sa impartim si noi responsabilitatile.
Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
crede-ma ca te inteleg atat de bine!!sunt exact in aceasi situatie..numa ca atunci cand il prind acasa tpot nu face decat sa-l tine in brate...cu responsabilitatile...are mama copilul...
POZE BEBE ROBERT
FILME ROBERT
ce mare am crescut!!
Laura Ioana spune:
Fetelor multumesc ca m-ati incurajat cu vorbe bune si sfaturi. Intr-adevar Thea a inceput iar sa rada sis a vorbeasca cu mine, chiar daca ieri i-am pus cercei A plans cu sughituri si a ramas cu suspine la multe ore dupa eveniment! Asa tare a plans, ca-mi venea sa-i spun tipei, dupa primul cercelus, ca sa o lase asa Dar acum e asa de frumusicaaaa nu ca nu ar fi fost si inainte super frumusica!
I-am terminat antibioticul si am refacut analiza, maine seara luam rezultatul. Chiar daca nu a scapat de el m-am hotarat sa nu-i mai fac nicio injectie sis a nu-i mai dau antibiotic.
Ceska asa zici ca-s capricornii: seriosi? Io nu-s asa…eu sunt mai neserioasa Adica imi place tare mult sa rad sis a spun bancuri, sa glumesc
Jelimoni sunt foarte frumoase pozele cu minunea ta Ce faina-i aia in care are limbuta pe barbia ta!
Honey succes la vaccin. Eu i-am pus dupa vaccin un supozitor paracetamol. Si in ziua vaccinului nu trebuie sa-i dai vigantol sau fier.
Gugule La multi ani fericiti alaturi de fomila si de sotul tau!
Stoisor success si tie la vaccin. Pupici Sarei ca sa fie curajoasa!
Shose noi in piciorus am facut vaccinul. Dar cred ca si in mana e bine, ca doar trebuie facut in muschi.
Elenuta sa-ti fie de bine nasitul! Sa va bucurati de fini sis a le botezati cat de curand
Apropos de evenimente de genul asta, noi anul asta suntem pe val: 3 cumetrii (in afara de a noastra) si 2 nunti (din care la una suntem nasi). So…am pus-o
Bananele si alunele sunt alergene? Pai eu mananc aporape numai banane, ca din celelalte fructe mi-e frica sa nu baloneze cupilu’!
Ooofff imi vine sa plang. Am vazut acum la stiri ca o fetita nascuta de 5 zile a fost abandonata intr-o geanta pe holul unei policlinici! Ce mame sunt astea? Doamne, imi fac pacate in Saptamana Mare cate-mi vin in cap sa spun!
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Poze cu hainute primite si rochita de botez + matusile mele
Am 2 luni